Zolka Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Hol vannak már a képek Novy? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Szerintem inkább ez, még a törésteszt is 5***** csillagos ;) Oké, de hová lett a ló?! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Agyára ment szegénynek hogy nincs tetősínje ;) Naaah, télleg, egy pár, szál-csiszolt, alu tetősín? jól mutatna a fehéren. Abból még kevesebb van, mint a sín nélküliből :D Nem, kitartok az elveim mellett :D :D Ennek a fórumnak én vagyok az egyetlen caravanos tetősíntelenje és büszke vagyok rá :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Oké, de hová lett a ló?! :rolleyes: Háttérben a kocsi mögött az szerinted mi ? Egy nagy tacskó ? ;) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Este 19:00-kor,egy kis nyereményt osztok ki! Nem mondok egyenlőre semmit,de olyan csere szerű lesz a dolog :D Én kérek valamit, aki megszerzi,megkapja a nyereményt postán ;) Részletek este 7-kor :rolleyes: 7 kor asszem csúcsforgalom lesz itt... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Háttérben a kocsi mögött az szerinted mi ? Egy nagy tacskó ? :D :D :D :D Ja-ja gyanús volt, 4 láb, 2 fül...aztán meg a farka is. :D Szombat délután Népliget: sétálunk a családdal, pónilovaznak kicsit arrébb, beszélgetünk az asszonnyal, valahogy szóbajött a ló neme. A lányok kérdezik, honnan tudom, hogy fiú. Mondom ejnye nem vagytok már olyan kicsik hát látszik fütyeje van neki, nem is kicsi. :D Közelebb érünk, jön mégegy ló, a gyerekek kórusban üvöltik: apa-apa ez is fiú látszik nagy kukija!!! ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 7 kor asszem csúcsforgalom lesz itt... :D :D 1 résztvevő mínusz. :D én előre kijelentkezek ;) nem leszek gépközelben :rolleyes: De azért ha a fordulatszámmérős óra -esélyes hirdetések kellenek, vagy éppen BC, akkor előre levetítek pár lehetőséget :D :D :D : http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/o...atreszek_eladok http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/astra_f_gsi_bontas http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/f...ott_alkatreszek Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Szasztok. Néztem rádiót másik bc-vel. Azzal sem működött bc-hiba PIPA. Esti verseny kiváncsi vagyok:D Vedd úgy hogy meg szereztem:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Háttérben a kocsi mögött az szerinted mi ? Egy nagy tacskó ? :D :D :D :D Ja-ja gyanús volt, 4 láb, 2 fül...aztán meg a farka is. :D Szombat délután Népliget: sétálunk a családdal, pónilovaznak kicsit arrébb, beszélgetünk az asszonnyal, valahogy szóbajött a ló neme. A lányok kérdezik, honnan tudom, hogy fiú. Mondom ejnye nem vagytok már olyan kicsik hát látszik fütyeje van neki, nem is kicsi. :D Közelebb érünk, jön mégegy ló, a gyerekek kórusban üvöltik: apa-apa ez is fiú látszik nagy kukija!!! :D ;) Nem tudom, én akárhogy nézem szerintem az két ló :rolleyes: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 1 résztvevő mínusz. :D én előre kijelentkezek :D nem leszek gépközelben :rolleyes: De azért ha a fordulatszámmérős óra -esélyes hirdetések kellenek, vagy éppen BC, akkor előre levetítek pár lehetőséget :D :D :D : http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/o...atreszek_eladok http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/astra_f_gsi_bontas http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/f...ott_alkatreszek Ezt nem fogadhatom el :D Maaajd áste ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Ezt nem fogadhatom el ;) Maaajd áste :rolleyes: Akkor olvasd el ugyan ezt 7 óra 00-kor :D Nah léptem, majd este gyüvök... csocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Köszi. Az autót le tudnád választani róla? :P bár azzal se lenne bajom. Én kifizetem a kormányt, az autót meg Te. nah? áll a biznisz? ;) Van már így is elég szekér az udvarban :D nem kell több :rolleyes: csak 2 autó, 1 Rába -rakás mg. kacattal, vagy 5 bringa, 4 motor és egy veterán-készlet matchbox ;) :D úgyhogy szerintem ez már épphogy sok is.. :D Inkább nézd meg, szolidaritásból leengedtem a seggét :D ;) Errájd pówáá :D helyett raktérnyi cucc :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Sajna nem mondhatok semmit ;) :D Ezt nem fogadhatom el :D Maaajd áste :rolleyes: Asszem sokat olvasod a Vaterát. :D :D :D Talán az egyik láda? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Mostanában volt róla szó. Bal. Jobb. Szinte kitépi a kezemből, ugy rántja fel:) Bőven elég lenne az egyik oldalra, de igy nagyon komoly. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Mostanában volt róla szó. Szinte kitépi a kezemből, ugy rántja fel:) Bőven elég lenne az egyik oldalra, de igy nagyon komoly. :rolleyes: Milyen faudifejeket tettél bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Mostanában volt róla szó. Bal. Jobb. Szinte kitépi a kezemből, ugy rántja fel:) Bőven elég lenne az egyik oldalra, de igy nagyon komoly. :rolleyes: 5ajtósból való a teleszkóp? Csak mert nekem van egy pár régi teló, igaz nem olyan bivalyerős mint egy új, de erre jó lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Milyen faudifejeket tettél bele? Amit kaptam hozzá még annak idején, a mantás Lacitól. :D 5ajtósból való a teleszkóp? Csak mert nekem van egy pár régi teló, igaz nem olyan bivalyerős mint egy új, de erre jó lenne. Még csak nem is biztos hogy opelból van. :rolleyes: Mr, Manta elég sok kacatot tartott otthon. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Akkor már én is dobálózom képpel. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Akkor már én is dobálózom képpel. :rolleyes: Mostmár jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Mostmár jó? Szerintem tegnap is jó volt, csak vmiért nem volt feltűnő a helyén. Ha leveszem és megkapja a napot, akkor rendesen bekékül, ha visszateszem kevesebb fénybe akkor visszaáll. ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Szerintem tegnap is jó volt, csak vmiért nem volt feltűnő a helyén. Ha leveszem és megkapja a napot, akkor rendesen bekékül, ha visszateszem kevesebb fénybe akkor visszaáll. ;) :rolleyes: Majd egy éjszakai vezetés alatt kiderül mennyire hasznos. Kíváncsi leszek majd a tapasztalataidra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Majd egy éjszakai vezetés alatt kiderül mennyire hasznos. Kíváncsi leszek majd a tapasztalataidra. Holnap kiderül. Még egy burkolatot kell kreálnom a csatit eltakarni...mert így elég proli. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Holnap kiderül. Még egy burkolatot kell kreálnom a csatit eltakarni...mert így elég proli. :D Jaja. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Ja izé. Most már nekem is van mht belső szigetelésem. :rolleyes: Gastra, nem sok gittel. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Kicsit megkésve.és egy telefonnal könnyebben de megjöttem eperlandból :rolleyes: Szóval a játékszabály és leírás pofon egyszerű: Valaki,nagyon olcsón hozzájuttat engem 1 pár astra F caravan hátsóajtó teleszkóphoz(megveszi), és elküldi postán amit viszont állok,kap cserébe 3 db belépőt a Mórahalmi Gyógyfürdőbe! Egyenlőre ennyi! A játék most kezdődik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts