Reeckatee Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Inkább nézd meg, szolidaritásból leengedtem a seggét :rolleyes: :D http://pics.coldline.hu/pics/43977-20100602-hB0AjG.jpg Te meg ne mind nyalizzál. Tessék melózni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Akkor kiszámolod mennyi hód elfogyaztása szükséges a napi kalóriaszükséglet bevitelének biztosítására? Tőlem végezheted a laborban is. ;) Minyá más :D :D Inkább nézd meg, szolidaritásból leengedtem a seggét :D :D http://pics.coldline.hu/pics/43977-20100602-hB0AjG.jpg Mit pakoltál bele Tefiute? :rolleyes: Hétvégén az enyém is végre normális beállású lesz :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Mit pakoltál bele Tefiute? :rolleyes: Sztem a 40 éves ücsörög a hátsó ülésen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Mit pakoltál bele Tefiute? :rolleyes: ... Tessék melózni. ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 ;) :D ahaaaa... :D Na jóvan megyek én is mert dolog van. Majd este Re. csőcső :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Te meg ne mind nyalizzál. Tessék melózni. :D Hadd idézzek egy klasszikust: "DÓGÓZZÁÁÁ!!!" :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Hadd idézzek egy klasszikust: "DÓGÓZZÁÁÁ!!!" :rolleyes: ;) :D Jaaaaaj, kicsi bagoly... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 één? ;) Dehogy :D Csak elmondtam hogy miből áll ez.Senki ne maradjon kétségek között. Ez olyan mintha a caravanra azt mondják, hogy kombi Ha ilyen védd az erdőt féle lennék nem 1.7DR-el járnék :rolleyes: Hanem??? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Hanem??? :D :D Hanem ! :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Hanem??? :D :D inkább :D Hűűű micsoda gép :D :D :rolleyes: ;) Olyan szép látvány, amikor aranyos kis fiatal csajszi egy szép kalibrába beül. Sportkipufogó, meg szép felni :D ( az előbb láttam ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Hanem??? :D :D Hanem ! :rolleyes: ;) :D inkább :D Hűűű micsoda gép ;) :P :D :D Olyan szép látvány, amikor aranyos kis fiatal csajszi egy szép kalibrába beül. Sportkipufogó, meg szép felni ;) ( az előbb láttam ) Szerintem inkább ez, még a törésteszt is 5***** csillagos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Szerintem inkább ez, még a törésteszt is 5***** csillagos ;) Nagyanyáméknak van :D Csak az a baj hogy 0 lóerős. Amikor használatba is volt akkoris 2 tehénerős volt :rolleyes: Viszont a tehénnek is van levegőszennyező káros kibocsátása, nagyadag metánkibocsátás, és ammóniakibocsátás :D De legalább nem fogyaszt sokat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 ... káros kibocsátása, nagyadag metánkibocsátás, és ammóniakibocsátás :rolleyes: De legalább nem fogyaszt sokat :D Menet közben ugyis mögötte ülsz oszt jó mélyeket szippantassz belőle és akkor kevesebb jut a levegőbe. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 http://totalcar.hu/magazin/velemeny/2010/0...vannak_a_dugok/ :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 http://totalcar.hu/magazin/velemeny/2010/0...vannak_a_dugok/ :rolleyes: ;) :D Majdnem nem olvastam végig,de megérte :D Nagyon nagy :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 http://totalcar.hu/magazin/velemeny/2010/0...vannak_a_dugok/ :rolleyes: ;) :D Hát igen, nincs mit hozzátenni. :D Bár a buszsávok használatát nem említette. :D Kedd éjjel muszáj volt megtanítani az oktáviást, hogy ő nem busz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Hát igen, nincs mit hozzátenni. :D Bár a buszsávok használatát nem említette. :D Kedd éjjel muszáj volt megtanítani az oktáviást, hogy ő nem busz. :D És megtanulta? :P Ugya villogó nem volt a tetején? ;) Nem csúszik az éXíjam ;) 1200 pénzből megoldottam :D Rábactam egy 13-as szíjat, azt nesze neked kopott tárcsa :D :D :D (tudom, mókolt... :rolleyes: viszont múkodik ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 És megtanulta? :D Nem csúszik az éXíjam :D 1200 pénzből megoldottam :D Rábactam egy 13-as szíjat, azt nesze neked kopott tárcsa ;) :D :D (tudom, mókolt... :rolleyes: viszont múkodik ;) ) Beállt mellém, hogy majd legyorsul. Comboval voltunk haverral. Oktáviában h4xenon, led minden...hát lemaradt :D És ha volt? :D Nincs rá szabály, hogy milyen hamar szabad elérni az 50et. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Este 19:00-kor,egy kis nyereményt osztok ki! Nem mondok egyenlőre semmit,de olyan csere szerű lesz a dolog :D Én kérek valamit, aki megszerzi,megkapja a nyereményt postán ;) Részletek este 7-kor :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Este 19:00-kor,egy kis nyereményt osztok ki! Nem mondok egyenlőre semmit,de olyan csere szerű lesz a dolog :D Én kérek valamit, aki megszerzi,megkapja a nyereményt postán ;) Részletek este 7-kor :rolleyes: Műszerfal vadászat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Este 19:00-kor,egy kis nyereményt osztok ki! Nem mondok egyenlőre semmit,de olyan csere szerű lesz a dolog :D Én kérek valamit, aki megszerzi,megkapja a nyereményt postán ;) Részletek este 7-kor :rolleyes: Egy automata pulykapetélőt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Műszerfal vadászat? ;) Sajna nem mondhatok semmit :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Egy automata pulykapetélőt? :D Az meg mi a mádá fáká ;) :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Az meg mi a mádá fáká ;) :D :rolleyes: Azt nemtom, de jól hangzik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Azt nemtom, de jól hangzik :D Agyára ment szegénynek hogy nincs tetősínje :rolleyes: Naaah, télleg, egy pár, szál-csiszolt, alu tetősín? jól mutatna a fehéren. Abból még kevesebb van, mint a sín nélküliből ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts