yankee Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Ez nekem is KH-nak tűnik. És nem szabályos időközönként ugrál. hanem mindig másképp. Szvóval:D NEM TUDOM. De spzolinak működik nem?:rolleyes: Igaz nekem más fajta mint az övé. És az nem lehet hogy egy test pont nincs nekem benn a csatiba ami a rádión fe lvan tüntetve? szal ahol a rádió 4et ír fel hogy mi kéne ott nekem 3van hiányzik a test.
Dáwid Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 ez keményen kiéghetett ;) Hőkezelve :D Unokatesóm ex-caravanja szebb volt :rolleyes: (és még azt is megvették :D :D :D ) És had' gratuláljak én is Laci-bácsinak :D Dáw! Itt van a kormányod.. ;) Igaz egy autó is jár hozzá.. :D :D Köszi. Az autót le tudnád választani róla? ;) bár azzal se lenne bajom. Én kifizetem a kormányt, az autót meg Te. nah? áll a biznisz? ;) Kérdezd meg tőle a kormányt mennyiért venné le. :D 2ágú F kormánnyal elég bután nézne ki :D Így se nagyon veszik meg, nem hogy azzal a kormánnyal :P
frecsume Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Akkor ezt nem erőltetem,köszönöm szépen! :D Nekem W1111 van benne ,akkor keresgélek ilyet :D Ha valaki tud ilyesmit,Pü jöhet :rolleyes: Itt van pár:benyás 1, diesel 1 és tényleg egy pár lett ;)
Dáwid Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Vazz, ez a kormányfétis.... :rolleyes: Könnyű neked, a Tied normálisan néz ki :D ;)
spzoli Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Könnyű neked, a Tied normálisan néz ki :D :rolleyes: Csak nem értem miért beszéltek rondábbnál rondább kormányokról...? A sima gsi kormány tök jó(amilyen Tivnek van.) Esetleg még egy irmsher kadett kormányt elfogadnék, ha nem lenne lufis. Najó, akkor olyan kéne, de ritka mint állat. ;)
Dáwid Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Csak nem értem miért beszéltek rondábbnál rondább kormányokról...? A sima gsi kormány tök jó(amilyen Tivnek van.) Esetleg még egy irmsher kadett kormányt elfogadnék, ha nem lenne lufis. Najó, akkor olyan kéne, de ritka mint állat. :D Nekem is csak kettő tetszik. Az amelyik Tivnek is van, meg ez ami itt a vectrában. Azt ennyi, a többit nem én linkeltem :D :rolleyes: ;)
spzoli Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Nekem is csak kettő tetszik. Az amelyik Tivnek is van, meg ez ami itt a vectrában. Azt ennyi, a többit nem én linkeltem :D :rolleyes: ;) Szólsz Dininek, és csütörtökön megdobál vele... :D
Dáwid Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Szólsz Dininek, és csütörtökön megdobál vele... :D Az is meglesz, ha kapok fizót ;) :rolleyes: Nekem az is elég ha odaadja, elég nagyot tud ütni egy ilyen sz.r ha hozzám vágják :D :D
mélykék76 Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 .... Nem láttál mostanában eladó, szép Pirelli felnit ?
Dáwid Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Ui: ahányszor ránézek a képedre, mindig Tápiószecső cartárs jut eszembe, ugyanilyen kinézetű autója van (volt?). OFF. Detto. ;) :D Akkor jó. Amúgy tudtok róla valamit? Vagy addig könnyítette az autót hogy mostanra elfogyott? :rolleyes:
spzoli Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Nem láttál mostanában eladó, szép Pirelli felnit ? :rolleyes: ;) Szép az előfordul, de általában 14esek. :D kársztájling powaa
mélykék76 Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 :rolleyes: ;) Szép az előfordul, de általában 14esek. :D kársztájling powaa Nem magamnak :D Az nem csak 14esben van ?
spzoli Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Nem magamnak :rolleyes: Az nem csak 14esben van ? Szerintem 15ös is van belőle...de aztán kitudja. Porsche 928 gulliból láttam már átalakítottat 16ost. ;)
Tiv. Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Te csak ne fotózz a Tési útról. :D Miért ne? :rolleyes: ;)
Pötty86 Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Itt van pár:benyás 1, diesel 1 és tényleg egy pár lett :rolleyes: Az nem baj hogy nekem 100-ig van skálázva a hőmérő mutató,ezen meg 110-ig? ;) Ha jó akkor lecsapok rá még ma :D Köszi
Dark_Errant Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Az nem baj hogy nekem 100-ig van skálázva a hőmérő mutató,ezen meg 110-ig? :rolleyes: Ha jó akkor lecsapok rá még ma ;) Köszi A hűtőventi ígyis-úgyis elfog indulni 92-98°C körül ( asszem akkor kapcsol ). Az csak tájékoztató hőmérő.
Stefan Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 A hűtőventi ígyis-úgyis elfog indulni 92-98°C körül ( asszem akkor kapcsol ). Az csak tájékoztató hőmérő. Hűtőventillátor kapcsolótól függ. Elvileg rá szokták írni, hogy hány foktól kapcsol. Meg sokszor két hőmérsékletes (gondolom magasabb hőfoknál gyorsabban engedi forogni a ventillátort). Nekem nemrég kellett cserélnem és direkt olyat vettem, ami alacsonyabb hőfokon: 82-87 foknál kapcsol, mert kisebb a hűtőm a motorhoz képest.
invictus Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Hűtőventillátor kapcsolótól függ. Elvileg rá szokták írni, hogy hány foktól kapcsol. Meg sokszor két hőmérsékletes (gondolom magasabb hőfoknál gyorsabban engedi forogni a ventillátort). Nekem nemrég kellett cserélnem és direkt olyat vettem, ami alacsonyabb hőfokon: 82-87 foknál kapcsol, mert kisebb a hűtőm a motorhoz képest. Akkor neked folyamatosan megy a venti? :rolleyes:
Stefan Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Akkor neked folyamatosan megy a venti? :rolleyes: Nem. Csak, ha megállok ;) :D :D
Opeles90 Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Ez nem holmi ültess egy fát, védd az erdőket egyél hódot szakma ;) Van szívás vele rendesen. Mert te milyen szakmát csinálsz amúgy? Sok ember k*va nagy tévedésben van ezzel a Környezetvédelemmel (mellette van a általános laboráns szak is.) sokan azt hiszik, hogy 1 "faültetés meg szemétszedés" az egész. Az a közterület dolga illetve a helyi hulladékgazdálkodási vállalat felelőssége . :D :D Én méréseket végzek adatokat értékelek ki, rohadt sok számítás,és 90%-ban labormunka és nem holmi védd az erdőket egyél hódot szakma. :rolleyes: ( és nem kekeckedni akarok, csak jelzem hogy mi, hogy,merre )
Reeckatee Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Mert te milyen szakmát csinálsz amúgy? Sok ember k*va nagy tévedésben van ezzel a Környezetvédelemmel (mellette van a általános laboráns szak is.) sokan azt hiszik, hogy 1 "faültetés meg szemétszedés" az egész. Az a közterület dolga illetve a helyi hulladékgazdálkodási vállalat felelőssége . :D :D Én méréseket végzek adatokat értékelek ki, rohadt sok számítás,és 90%-ban labormunka és nem holmi védd az erdőket egyél hódot szakma. ;) Ugyanmár csoki, ne vedd annyira mellre! :D Suuuuusaaaaaa :rolleyes:
Opeles90 Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 Ugyanmár csoki, ne vedd annyira mellre! :D Suuuuusaaaaaa :rolleyes: één? :D Dehogy :D Csak elmondtam hogy miből áll ez.Senki ne maradjon kétségek között. Ez olyan mintha a caravanra azt mondják, hogy kombi Ha ilyen védd az erdőt féle lennék nem 1.7DR-el járnék ;)
Dáwid Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 één? :rolleyes: Dehogy :D Csak elmondtam hogy miből áll ez Inkább nézd meg, szolidaritásból leengedtem a seggét ;) :D
Reeckatee Elküldve Június2, 2010 Elküldve Június2, 2010 één? ;) Dehogy :D Csak elmondtam hogy miből áll ez.Senki ne maradjon kétségek között Akkor kiszámolod mennyi hód elfogyaztása szükséges a napi kalóriaszükséglet bevitelének biztosítására? Tőlem végezheted a laborban is. :rolleyes:
Recommended Posts