yankee Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Ez nekem is KH-nak tűnik. És nem szabályos időközönként ugrál. hanem mindig másképp. Szvóval:D NEM TUDOM. De spzolinak működik nem?:rolleyes: Igaz nekem más fajta mint az övé. És az nem lehet hogy egy test pont nincs nekem benn a csatiba ami a rádión fe lvan tüntetve? szal ahol a rádió 4et ír fel hogy mi kéne ott nekem 3van hiányzik a test. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 ez keményen kiéghetett ;) Hőkezelve :D Unokatesóm ex-caravanja szebb volt :rolleyes: (és még azt is megvették :D :D :D ) És had' gratuláljak én is Laci-bácsinak :D Dáw! Itt van a kormányod.. ;) Igaz egy autó is jár hozzá.. :D :D Köszi. Az autót le tudnád választani róla? ;) bár azzal se lenne bajom. Én kifizetem a kormányt, az autót meg Te. nah? áll a biznisz? ;) Kérdezd meg tőle a kormányt mennyiért venné le. :D 2ágú F kormánnyal elég bután nézne ki :D Így se nagyon veszik meg, nem hogy azzal a kormánnyal :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Akkor ezt nem erőltetem,köszönöm szépen! :D Nekem W1111 van benne ,akkor keresgélek ilyet :D Ha valaki tud ilyesmit,Pü jöhet :rolleyes: Itt van pár:benyás 1, diesel 1 és tényleg egy pár lett ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Vazz, ez a kormányfétis.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Vazz, ez a kormányfétis.... :rolleyes: Könnyű neked, a Tied normálisan néz ki :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Könnyű neked, a Tied normálisan néz ki :D :rolleyes: Csak nem értem miért beszéltek rondábbnál rondább kormányokról...? A sima gsi kormány tök jó(amilyen Tivnek van.) Esetleg még egy irmsher kadett kormányt elfogadnék, ha nem lenne lufis. Najó, akkor olyan kéne, de ritka mint állat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Csak nem értem miért beszéltek rondábbnál rondább kormányokról...? A sima gsi kormány tök jó(amilyen Tivnek van.) Esetleg még egy irmsher kadett kormányt elfogadnék, ha nem lenne lufis. Najó, akkor olyan kéne, de ritka mint állat. :D Nekem is csak kettő tetszik. Az amelyik Tivnek is van, meg ez ami itt a vectrában. Azt ennyi, a többit nem én linkeltem :D :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Nekem is csak kettő tetszik. Az amelyik Tivnek is van, meg ez ami itt a vectrában. Azt ennyi, a többit nem én linkeltem :D :rolleyes: ;) Szólsz Dininek, és csütörtökön megdobál vele... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Szólsz Dininek, és csütörtökön megdobál vele... :D Az is meglesz, ha kapok fizót ;) :rolleyes: Nekem az is elég ha odaadja, elég nagyot tud ütni egy ilyen sz.r ha hozzám vágják :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 .... Nem láttál mostanában eladó, szép Pirelli felnit ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Ui: ahányszor ránézek a képedre, mindig Tápiószecső cartárs jut eszembe, ugyanilyen kinézetű autója van (volt?). OFF. Detto. ;) :D Akkor jó. Amúgy tudtok róla valamit? Vagy addig könnyítette az autót hogy mostanra elfogyott? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Nem láttál mostanában eladó, szép Pirelli felnit ? :rolleyes: ;) Szép az előfordul, de általában 14esek. :D kársztájling powaa Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 :rolleyes: ;) Szép az előfordul, de általában 14esek. :D kársztájling powaa Nem magamnak :D Az nem csak 14esben van ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Nem magamnak :rolleyes: Az nem csak 14esben van ? Szerintem 15ös is van belőle...de aztán kitudja. Porsche 928 gulliból láttam már átalakítottat 16ost. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Te csak ne fotózz a Tési útról. :D Miért ne? :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Itt van pár:benyás 1, diesel 1 és tényleg egy pár lett :rolleyes: Az nem baj hogy nekem 100-ig van skálázva a hőmérő mutató,ezen meg 110-ig? ;) Ha jó akkor lecsapok rá még ma :D Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Az nem baj hogy nekem 100-ig van skálázva a hőmérő mutató,ezen meg 110-ig? :rolleyes: Ha jó akkor lecsapok rá még ma ;) Köszi A hűtőventi ígyis-úgyis elfog indulni 92-98°C körül ( asszem akkor kapcsol ). Az csak tájékoztató hőmérő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 A hűtőventi ígyis-úgyis elfog indulni 92-98°C körül ( asszem akkor kapcsol ). Az csak tájékoztató hőmérő. Hűtőventillátor kapcsolótól függ. Elvileg rá szokták írni, hogy hány foktól kapcsol. Meg sokszor két hőmérsékletes (gondolom magasabb hőfoknál gyorsabban engedi forogni a ventillátort). Nekem nemrég kellett cserélnem és direkt olyat vettem, ami alacsonyabb hőfokon: 82-87 foknál kapcsol, mert kisebb a hűtőm a motorhoz képest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Hűtőventillátor kapcsolótól függ. Elvileg rá szokták írni, hogy hány foktól kapcsol. Meg sokszor két hőmérsékletes (gondolom magasabb hőfoknál gyorsabban engedi forogni a ventillátort). Nekem nemrég kellett cserélnem és direkt olyat vettem, ami alacsonyabb hőfokon: 82-87 foknál kapcsol, mert kisebb a hűtőm a motorhoz képest. Akkor neked folyamatosan megy a venti? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Akkor neked folyamatosan megy a venti? :rolleyes: Nem. Csak, ha megállok ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Ez nem holmi ültess egy fát, védd az erdőket egyél hódot szakma ;) Van szívás vele rendesen. Mert te milyen szakmát csinálsz amúgy? Sok ember k*va nagy tévedésben van ezzel a Környezetvédelemmel (mellette van a általános laboráns szak is.) sokan azt hiszik, hogy 1 "faültetés meg szemétszedés" az egész. Az a közterület dolga illetve a helyi hulladékgazdálkodási vállalat felelőssége . :D :D Én méréseket végzek adatokat értékelek ki, rohadt sok számítás,és 90%-ban labormunka és nem holmi védd az erdőket egyél hódot szakma. :rolleyes: ( és nem kekeckedni akarok, csak jelzem hogy mi, hogy,merre ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Mert te milyen szakmát csinálsz amúgy? Sok ember k*va nagy tévedésben van ezzel a Környezetvédelemmel (mellette van a általános laboráns szak is.) sokan azt hiszik, hogy 1 "faültetés meg szemétszedés" az egész. Az a közterület dolga illetve a helyi hulladékgazdálkodási vállalat felelőssége . :D :D Én méréseket végzek adatokat értékelek ki, rohadt sok számítás,és 90%-ban labormunka és nem holmi védd az erdőket egyél hódot szakma. ;) Ugyanmár csoki, ne vedd annyira mellre! :D Suuuuusaaaaaa :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 Ugyanmár csoki, ne vedd annyira mellre! :D Suuuuusaaaaaa :rolleyes: één? :D Dehogy :D Csak elmondtam hogy miből áll ez.Senki ne maradjon kétségek között. Ez olyan mintha a caravanra azt mondják, hogy kombi Ha ilyen védd az erdőt féle lennék nem 1.7DR-el járnék ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 één? :rolleyes: Dehogy :D Csak elmondtam hogy miből áll ez Inkább nézd meg, szolidaritásból leengedtem a seggét ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Június2, 2010 Megoszt Elküldve Június2, 2010 één? ;) Dehogy :D Csak elmondtam hogy miből áll ez.Senki ne maradjon kétségek között Akkor kiszámolod mennyi hód elfogyaztása szükséges a napi kalóriaszükséglet bevitelének biztosítására? Tőlem végezheted a laborban is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts