m_petya Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Meg tudja nekem mondani valaki, hogy mekkora annak a gumicsőnek a belső átmérője ami a motortérben csatlakozik a tűzfalnál a fűtőradiátorra? Amíg nem lesz másik radiátor vagy nem tudjuk ezt megcsinálni addig ki kéne iktatnom, mert semmi értelme, hogy a boxból folyik a fagyálló. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
KRicsi123 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Más: az Unix megint itt van a tecsónál Győrben, megnézik ingyen a féket, gátlókat, ha valakit érdekel, de elzavartak, mert esőben nem mérnek. :rolleyes: Multkor énis voltam az Unixnál ennél ez ingyenes mérésen, műszaki előtt, hátsó fékekbe találtak akora eltérést hogy műszakin nem menne át, 1,5hetire volt a műszaki, ottmeg: hátsó fék jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Meg tudja nekem mondani valaki, hogy mekkora annak a gumicsőnek a belső átmérője ami a motortérben csatlakozik a tűzfalnál a fűtőradiátorra? Amíg nem lesz másik radiátor vagy nem tudjuk ezt megcsinálni addig ki kéne iktatnom, mert semmi értelme, hogy a boxból folyik a fagyálló. :rolleyes: Nekem is megpróbálták forrasztani, de nem lett jó. Addig egy csődarabbal ki volt iktatva. Vettem bele újat. Cserélni nem jó móka. Rakjál szivacsot a radiátor aljára, ahol felfekszik a dobozra, különben zörögni fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Nem kérdezted meddig lesznek? Nem, és a honlapjukon meg feltöltés alatt az oldal ahova szokták írni, mikor hol vannak. Multkor énis voltam az Unixnál ennél ez ingyenes mérésen, műszaki előtt, hátsó fékekbe találtak akora eltérést hogy műszakin nem menne át, 1,5hetire volt a műszaki, ottmeg: hátsó fék jó... Nekem most volt műszakin, csak kiváncsi vagyok, hogy tényleg megcsinálta a féket, vagy csak áttolták. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Nekem is megpróbálták forrasztani, de nem lett jó. Addig egy csődarabbal ki volt iktatva. Vettem bele újat. Cserélni nem jó móka. Rakjál szivacsot a radiátor aljára, ahol felfekszik a dobozra, különben zörögni fog. Most nemrég raktam össze, mert szét volt borítva beázás miatt és akkor vettem észre hogy a radiátor is szar, szal ismerem a technológiát, felépítést, csak a csődarab kéne, meg utána a próbálgatások. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Most nemrég raktam össze, mert szét volt borítva beázás miatt és akkor vettem észre hogy a radiátor is szar, szal ismerem a technológiát, felépítést, csak a csődarab kéne, meg utána a próbálgatások. Szerintem olyan 10-12mm átmérőjű csővel rövidre lehet zárni. Barkácsáruházakban kapni réz idomokat, talán van hasonló méretben. Egy kanyarelemmel össze tudod kötni a ki, és a bemenő ágat. Meg persze két csőbilincs rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Szerintem olyan 10-12mm átmérőjű csővel rövidre lehet zárni. Barkácsáruházakban kapni réz idomokat, talán van hasonló méretben. Egy kanyarelemmel össze tudod kötni a ki, és a bemenő ágat. Meg persze két csőbilincs rá. Pepe kellene az EPC-vel, hogy megkeresse. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Nah hali! Megvan a technikusi :D :D 69%-os lett az összesített... :rolleyes: 1% és 4es ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Pepe kellene az EPC-vel, hogy megkeresse. :rolleyes: Epc nem igazán ír méreteket általában. Grat. Laci. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Nah hali! Megvan a technikusi :D :D 69%-os lett az összesített... :rolleyes: 1% és 4es ;) Grat!! Na mondtam nem kell sz.rni :D Szerk.: milyen szakma amugy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Pepe kellene az EPC-vel, hogy megkeresse. :rolleyes: Epc nem igazán ír méreteket általában. Így van, megnéztem, sajna nem írja a cső átmérőjét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Nah hali! Megvan a technikusi :D :D 69%-os lett az összesített... ;) 1% és 4es :D Gratula! Nekem is van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Más: az Unix megint itt van a tecsónál Győrben, megnézik ingyen a féket, gátlókat, ha valakit érdekel, de elzavartak, mert esőben nem mérnek. ;) Hogy kapják be :D Debrecenben is van valami partizánkodás :rolleyes: asszony fogott egy kavicsbeütést de a szélvédős csávót a kis tendezvényük miatt elzavarták addig :D a többit meg nem tudja hol van :D nem nagyon ismeri a cityt.. :D Megvan a technikusi :D Grat tesa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nono88 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Akit érdekel a Kijelző hibakódjai annak itt van...igaz nem 100%-os de jobb mint spanyolul :rolleyes: F12 - a diagnózis kezdete F81 - SDA jel alacsony F82 - SCL jel alacsony F83 - MRQ jel alacsony F84 - SDA jel magas F85 - SCL jel magas F86 - MRQ jel magas F87 - rövidzárlat jel SDA és SCL F88 - rövidzárlat jel SDA és MRQ F89 - rövidzárlat jel SCL és MRQ F91 - Jelek SDA és cserélt SCL F92 - Jelek MRQ és cserélt SCL F93 - a rádió belső hibája F94 - Képtelen információt elcserélni a rádióra F95 - Kommunikációs hiba a Radio és a TID között F96 - Jelek MRQ és cserélt SDA F169 - Szenzor hiba, a hőmérséklet érzékelője, alacsony jel F171 - Szenzor hiba, a hőmérséklet érzékelője, magas jel Érintkezők Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Nah hali! Megvan a technikusi :D :D 69%-os lett az összesített... :rolleyes: 1% és 4es ;) Tök jó, jutalmul mehetsz egy kört a benyásommal, ha összefutunk! :D Nem is mondtam voltam ma anyuéknál, aztán el kellett menni a faluba kocsival, mondja álljak félre, had tudjon kiállni a Corsával, mondom hát menj ezzel, tökugyanaz, csak gondolj hozzá mindíg egy métert. :D Tetszett neki, hogy csendes, meg jól húz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Hi mindenki! Először is grat Opeles90!!! :D Másodszor pedig,észrevettem egy eladó fordulatszám mérős km órát astra F-be! Itt a link:http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=172190284 Ezt 3 oldallal visszább linkelték be. Na most a kérdés ,hogy enyémbe bele lehet e mókolni? :rolleyes: Mert ha Jááá,akkor lecsapok rá hamar,mivel rég óta szeretnék ilyet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Én is technikusizok. írásbeli, meg a gyakorlat megvan. Szóbeli még hátra van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Grat tesa! Gratula! Nekem is van :rolleyes: Grat. Laci. :D Köszönöm szépen fiúk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Hi mindenki! Először is grat Opeles90!!! :D Másodszor pedig,észrevettem egy eladó fordulatszám mérős km órát astra F-be! Itt a link:http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=172190284 Ezt 3 oldallal visszább linkelték be. Na most a kérdés ,hogy enyémbe bele lehet e mókolni? :rolleyes: Mert ha Jááá,akkor lecsapok rá hamar,mivel rég óta szeretnék ilyet :D Köszi szépen Tök jó, jutalmul mehetsz egy kört a benyásommal, ha összefutunk! :P Nem is mondtam voltam ma anyuéknál, aztán el kellett menni a faluba kocsival, mondja álljak félre, had tudjon kiállni a Corsával, mondom hát menj ezzel, tökugyanaz, csak gondolj hozzá mindíg egy métert. :D Tetszett neki, hogy csendes, meg jól húz. Köszönöm :D Rendben! :D Én vevő vagyok minden jóra ;) Grat!! Na mondtam nem kell sz.rni ;) Szerk.: milyen szakma amugy? :D Köszi Általános laboratóriumi technikus és környezetvédelmi technikus. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Én is technikusizok. írásbeli, meg a gyakorlat megvan. Szóbeli még hátra van :rolleyes: Akkor ne itt időzzél, mars tanulni!!! ;) :D A végén még ránkfogod, ha nem mész átt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti468 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Nah hali! Megvan a technikusi :D :D 69%-os lett az összesített... :rolleyes: 1% és 4es ;) Gratula :D nekem is van :D Zotya szétvágtad az olajszűrőt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Akkor ne itt időzzél, mars tanulni!!! :rolleyes: ;) A végén még ránkfogod, ha nem mész átt. :D Erre inkább nem mondok semmit. Nekem nem kell tanulni, tudniillik ezek már nem újdonság számba mennek, csak papír is kell róla. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Gratulálok Opeles90!!! És neked is m Petya a szóbelihez és az írásbelihez :D Ma délután jövök haza, látom hogy egy nagyon jóféle :D kis csaj kalimpál az útszélén..... természetesen mint minden kulturált autóstársam, én is megálltam :rolleyes: Kérdezem, hogy mi kéne ha vóna :D Mondja hogy megállt a személygépjármű, semmi, meg se nyíkan. Mondom neki, csak úgy megállt útközbe?? Azt mondja nem, megállt pisilni, és mire visszajött ez fogadta ;) .....No gondoltam magamba, mint szakértő :D :D :D azért bekukkantok a gépháztető alá...kitudja....Nem fogjátok elhinni (már bánnom hogy nem fényképeztem le) Még elvolt az alatt az 5 perc alatt bebújt egy nyest féle, és szétrágcsálta a gyújtáskábelt :P :D Mondom neki, meddig voltál el??? Másfél órát? Nem azt mondja max 5 perc...na mondom frankó!!! Azért behúztam Veszprémig!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Hi mindenki! Először is grat Opeles90!!! :D Másodszor pedig,észrevettem egy eladó fordulatszám mérős km órát astra F-be! Itt a link:http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=172190284 Ezt 3 oldallal visszább linkelték be. Na most a kérdés ,hogy enyémbe bele lehet e mókolni? ;) Mert ha Jááá,akkor lecsapok rá hamar,mivel rég óta szeretnék ilyet :D SENKI?? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Gratulálok Opeles90!!! És neked is m Petya a szóbelihez és az írásbelihez ;) Ma délután jövök haza, látom hogy egy nagyon jóféle :D kis csaj kalimpál az útszélén..... természetesen mint minden kulturált autóstársam, én is megálltam ;) Kérdezem, hogy mi kéne ha vóna :D Mondja hogy megállt a személygépjármű, semmi, meg se nyíkan. Mondom neki, csak úgy megállt útközbe?? Azt mondja nem, megállt pisilni, és mire visszajött ez fogadta :D .....No gondoltam magamba, mint szakértő :D :P :D azért bekukkantok a gépháztető alá...kitudja....Nem fogjátok elhinni (már bánnom hogy nem fényképeztem le) Még elvolt az alatt az 5 perc alatt bebújt egy nyest féle, és szétrágcsálta a gyújtáskábelt ;) :D Mondom neki, meddig voltál el??? Másfél órát? Nem azt mondja max 5 perc...na mondom frankó!!! Azért behúztam Veszprémig!!! Köhm! Írásbeli és gyakorlat :D Szóbeli még vissza van :rolleyes: De azért kössz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts