m_petya Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Meg tudja nekem mondani valaki, hogy mekkora annak a gumicsőnek a belső átmérője ami a motortérben csatlakozik a tűzfalnál a fűtőradiátorra? Amíg nem lesz másik radiátor vagy nem tudjuk ezt megcsinálni addig ki kéne iktatnom, mert semmi értelme, hogy a boxból folyik a fagyálló. :rolleyes:
KRicsi123 Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 zotya975 írta: Más: az Unix megint itt van a tecsónál Győrben, megnézik ingyen a féket, gátlókat, ha valakit érdekel, de elzavartak, mert esőben nem mérnek. :rolleyes: Multkor énis voltam az Unixnál ennél ez ingyenes mérésen, műszaki előtt, hátsó fékekbe találtak akora eltérést hogy műszakin nem menne át, 1,5hetire volt a műszaki, ottmeg: hátsó fék jó...
powerup Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 m_petya írta: Meg tudja nekem mondani valaki, hogy mekkora annak a gumicsőnek a belső átmérője ami a motortérben csatlakozik a tűzfalnál a fűtőradiátorra? Amíg nem lesz másik radiátor vagy nem tudjuk ezt megcsinálni addig ki kéne iktatnom, mert semmi értelme, hogy a boxból folyik a fagyálló. :rolleyes: Nekem is megpróbálták forrasztani, de nem lett jó. Addig egy csődarabbal ki volt iktatva. Vettem bele újat. Cserélni nem jó móka. Rakjál szivacsot a radiátor aljára, ahol felfekszik a dobozra, különben zörögni fog.
zotya975 Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 hening írta: Nem kérdezted meddig lesznek? Nem, és a honlapjukon meg feltöltés alatt az oldal ahova szokták írni, mikor hol vannak. KRicsi123 írta: Multkor énis voltam az Unixnál ennél ez ingyenes mérésen, műszaki előtt, hátsó fékekbe találtak akora eltérést hogy műszakin nem menne át, 1,5hetire volt a műszaki, ottmeg: hátsó fék jó... Nekem most volt műszakin, csak kiváncsi vagyok, hogy tényleg megcsinálta a féket, vagy csak áttolták. :rolleyes:
m_petya Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 powerup írta: Nekem is megpróbálták forrasztani, de nem lett jó. Addig egy csődarabbal ki volt iktatva. Vettem bele újat. Cserélni nem jó móka. Rakjál szivacsot a radiátor aljára, ahol felfekszik a dobozra, különben zörögni fog. Most nemrég raktam össze, mert szét volt borítva beázás miatt és akkor vettem észre hogy a radiátor is szar, szal ismerem a technológiát, felépítést, csak a csődarab kéne, meg utána a próbálgatások.
zotya975 Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 m_petya írta: Most nemrég raktam össze, mert szét volt borítva beázás miatt és akkor vettem észre hogy a radiátor is szar, szal ismerem a technológiát, felépítést, csak a csődarab kéne, meg utána a próbálgatások. Szerintem olyan 10-12mm átmérőjű csővel rövidre lehet zárni. Barkácsáruházakban kapni réz idomokat, talán van hasonló méretben. Egy kanyarelemmel össze tudod kötni a ki, és a bemenő ágat. Meg persze két csőbilincs rá.
m_petya Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 zotya975 írta: Szerintem olyan 10-12mm átmérőjű csővel rövidre lehet zárni. Barkácsáruházakban kapni réz idomokat, talán van hasonló méretben. Egy kanyarelemmel össze tudod kötni a ki, és a bemenő ágat. Meg persze két csőbilincs rá. Pepe kellene az EPC-vel, hogy megkeresse. :rolleyes:
Opeles90 Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Nah hali! Megvan a technikusi :D :D 69%-os lett az összesített... :rolleyes: 1% és 4es ;)
spzoli Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 m_petya írta: Pepe kellene az EPC-vel, hogy megkeresse. :rolleyes: Epc nem igazán ír méreteket általában. Grat. Laci. ;)
Peti85 Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Opeles90 írta: Nah hali! Megvan a technikusi :D :D 69%-os lett az összesített... :rolleyes: 1% és 4es ;) Grat!! Na mondtam nem kell sz.rni :D Szerk.: milyen szakma amugy? :D
FPepe Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 m_petya írta: Pepe kellene az EPC-vel, hogy megkeresse. :rolleyes: spzoli írta: Epc nem igazán ír méreteket általában. Így van, megnéztem, sajna nem írja a cső átmérőjét.
FPepe Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Opeles90 írta: Nah hali! Megvan a technikusi :D :D 69%-os lett az összesített... ;) 1% és 4es :D Gratula! Nekem is van :rolleyes:
Guest Sanci Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 zotya975 írta: Más: az Unix megint itt van a tecsónál Győrben, megnézik ingyen a féket, gátlókat, ha valakit érdekel, de elzavartak, mert esőben nem mérnek. ;) Hogy kapják be :D Debrecenben is van valami partizánkodás :rolleyes: asszony fogott egy kavicsbeütést de a szélvédős csávót a kis tendezvényük miatt elzavarták addig :D a többit meg nem tudja hol van :D nem nagyon ismeri a cityt.. :D Opeles90 írta: Megvan a technikusi :D Grat tesa!
Nono88 Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Akit érdekel a Kijelző hibakódjai annak itt van...igaz nem 100%-os de jobb mint spanyolul :rolleyes: F12 - a diagnózis kezdete F81 - SDA jel alacsony F82 - SCL jel alacsony F83 - MRQ jel alacsony F84 - SDA jel magas F85 - SCL jel magas F86 - MRQ jel magas F87 - rövidzárlat jel SDA és SCL F88 - rövidzárlat jel SDA és MRQ F89 - rövidzárlat jel SCL és MRQ F91 - Jelek SDA és cserélt SCL F92 - Jelek MRQ és cserélt SCL F93 - a rádió belső hibája F94 - Képtelen információt elcserélni a rádióra F95 - Kommunikációs hiba a Radio és a TID között F96 - Jelek MRQ és cserélt SDA F169 - Szenzor hiba, a hőmérséklet érzékelője, alacsony jel F171 - Szenzor hiba, a hőmérséklet érzékelője, magas jel Érintkezők
zotya975 Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Opeles90 írta: Nah hali! Megvan a technikusi :D :D 69%-os lett az összesített... :rolleyes: 1% és 4es ;) Tök jó, jutalmul mehetsz egy kört a benyásommal, ha összefutunk! :D Nem is mondtam voltam ma anyuéknál, aztán el kellett menni a faluba kocsival, mondja álljak félre, had tudjon kiállni a Corsával, mondom hát menj ezzel, tökugyanaz, csak gondolj hozzá mindíg egy métert. :D Tetszett neki, hogy csendes, meg jól húz.
Pötty86 Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Hi mindenki! Először is grat Opeles90!!! :D Másodszor pedig,észrevettem egy eladó fordulatszám mérős km órát astra F-be! Itt a link:http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=172190284 Ezt 3 oldallal visszább linkelték be. Na most a kérdés ,hogy enyémbe bele lehet e mókolni? :rolleyes: Mert ha Jááá,akkor lecsapok rá hamar,mivel rég óta szeretnék ilyet ;)
m_petya Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Én is technikusizok. írásbeli, meg a gyakorlat megvan. Szóbeli még hátra van :rolleyes:
Opeles90 Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Sanci írta: Grat tesa! FPepe írta: Gratula! Nekem is van :rolleyes: spzoli írta: Grat. Laci. :D Köszönöm szépen fiúk ;)
Opeles90 Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Pötty86 írta: Hi mindenki! Először is grat Opeles90!!! :D Másodszor pedig,észrevettem egy eladó fordulatszám mérős km órát astra F-be! Itt a link:http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=172190284 Ezt 3 oldallal visszább linkelték be. Na most a kérdés ,hogy enyémbe bele lehet e mókolni? :rolleyes: Mert ha Jááá,akkor lecsapok rá hamar,mivel rég óta szeretnék ilyet :D Köszi szépen zotya975 írta: Tök jó, jutalmul mehetsz egy kört a benyásommal, ha összefutunk! :P Nem is mondtam voltam ma anyuéknál, aztán el kellett menni a faluba kocsival, mondja álljak félre, had tudjon kiállni a Corsával, mondom hát menj ezzel, tökugyanaz, csak gondolj hozzá mindíg egy métert. :D Tetszett neki, hogy csendes, meg jól húz. Köszönöm :D Rendben! :D Én vevő vagyok minden jóra ;) Peti85 írta: Grat!! Na mondtam nem kell sz.rni ;) Szerk.: milyen szakma amugy? :D Köszi Általános laboratóriumi technikus és környezetvédelmi technikus. :D
zotya975 Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 m_petya írta: Én is technikusizok. írásbeli, meg a gyakorlat megvan. Szóbeli még hátra van :rolleyes: Akkor ne itt időzzél, mars tanulni!!! ;) :D A végén még ránkfogod, ha nem mész átt. :D
peti468 Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Opeles90 írta: Nah hali! Megvan a technikusi :D :D 69%-os lett az összesített... :rolleyes: 1% és 4es ;) Gratula :D nekem is van :D Zotya szétvágtad az olajszűrőt? :D
m_petya Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 zotya975 írta: Akkor ne itt időzzél, mars tanulni!!! :rolleyes: ;) A végén még ránkfogod, ha nem mész átt. :D Erre inkább nem mondok semmit. Nekem nem kell tanulni, tudniillik ezek már nem újdonság számba mennek, csak papír is kell róla. :D
Alex0403 Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Gratulálok Opeles90!!! És neked is m Petya a szóbelihez és az írásbelihez :D Ma délután jövök haza, látom hogy egy nagyon jóféle :D kis csaj kalimpál az útszélén..... természetesen mint minden kulturált autóstársam, én is megálltam :rolleyes: Kérdezem, hogy mi kéne ha vóna :D Mondja hogy megállt a személygépjármű, semmi, meg se nyíkan. Mondom neki, csak úgy megállt útközbe?? Azt mondja nem, megállt pisilni, és mire visszajött ez fogadta ;) .....No gondoltam magamba, mint szakértő :D :D :D azért bekukkantok a gépháztető alá...kitudja....Nem fogjátok elhinni (már bánnom hogy nem fényképeztem le) Még elvolt az alatt az 5 perc alatt bebújt egy nyest féle, és szétrágcsálta a gyújtáskábelt :P :D Mondom neki, meddig voltál el??? Másfél órát? Nem azt mondja max 5 perc...na mondom frankó!!! Azért behúztam Veszprémig!!!
Pötty86 Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Pötty86 írta: Hi mindenki! Először is grat Opeles90!!! :D Másodszor pedig,észrevettem egy eladó fordulatszám mérős km órát astra F-be! Itt a link:http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=172190284 Ezt 3 oldallal visszább linkelték be. Na most a kérdés ,hogy enyémbe bele lehet e mókolni? ;) Mert ha Jááá,akkor lecsapok rá hamar,mivel rég óta szeretnék ilyet :D SENKI?? :rolleyes:
m_petya Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Alex0403 írta: Gratulálok Opeles90!!! És neked is m Petya a szóbelihez és az írásbelihez ;) Ma délután jövök haza, látom hogy egy nagyon jóféle :D kis csaj kalimpál az útszélén..... természetesen mint minden kulturált autóstársam, én is megálltam ;) Kérdezem, hogy mi kéne ha vóna :D Mondja hogy megállt a személygépjármű, semmi, meg se nyíkan. Mondom neki, csak úgy megállt útközbe?? Azt mondja nem, megállt pisilni, és mire visszajött ez fogadta :D .....No gondoltam magamba, mint szakértő :D :P :D azért bekukkantok a gépháztető alá...kitudja....Nem fogjátok elhinni (már bánnom hogy nem fényképeztem le) Még elvolt az alatt az 5 perc alatt bebújt egy nyest féle, és szétrágcsálta a gyújtáskábelt ;) :D Mondom neki, meddig voltál el??? Másfél órát? Nem azt mondja max 5 perc...na mondom frankó!!! Azért behúztam Veszprémig!!! Köhm! Írásbeli és gyakorlat :D Szóbeli még vissza van :rolleyes: De azért kössz :D
Recommended Posts