yankee Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Fogyó eszköz :rolleyes: Sokat parkolok, egykezes felhasználó vagyok, és nincs szervóm :D ;) :D Csak a teteje szokott kikopni, de az lyukasra :D :D LOL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 :D :D :D Nem lesz ilyenem, hacsak nem vágja hozzám valaki véletlenül... Nincs pénz ilyen játékokra :D Most amit kitűztem célnak, az az ékszíjvisítás megszüntetés, villanyablak, teletankolás. ;) (az utolsó a legdrágább :D :D ) Szülinapomra meg kérek drágámtól, vagy fateréktól, egy régis-lapos- GSI kormányt :rolleyes: aztán idénre szerintem ennyi :P Mindig is irigyeltem azokat az embereket akiknek az év kellős közepén is van vmi ünnepük. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 valakinek:Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pityusz13 Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 hát öö ha valaki tud jóállapotú astra kormányt küldhet linket nem haragszom meg :rolleyes: én is egykezes vagyok és nekem is eléggé lyuk gyanús már a teteje a kormánynak. de lehet hogy lebőröztetem ismerőssel (aztmondta 8ba megáll de adjak 10et és megvagyunk) gombolkodom rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pityusz13 Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Ez nem ugyanaz a maki? :rolleyes: Ma komplett vészhelyzet szimulációs gyakorlatot hajtottam végre. Jöttem haza a szomszéd faluból, és eszembe jutott, hogy a főnökömnek elszakadt a kuplungbowdenje, hazahozatta magát haveral, aztán visszamentek elvontatni a verdát. Mondom simán hazajöhettél volna kuplung nélkül. :D Így hát hazafele egy elhagyott úton félreálltam, motor leállitt, berak 2-be ráindítt, kis gáz, 3-4 méteren bellül szépen elindult, aztán felkapcsoltam 3-4-5-be kerregés és kuplung nélkül. Ezért vontatni? ;) és ha már állatok :D legyen macska is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 hát öö ha valaki tud jóállapotú astra kormányt küldhet linket nem haragszom meg :D én is egykezes vagyok és nekem is eléggé lyuk gyanús már a teteje a kormánynak. de lehet hogy lebőröztetem ismerőssel (aztmondta 8ba megáll de adjak 10et és megvagyunk) gombolkodom rajta 2ért vettem a mostanit. :rolleyes: Még fényesedés is csak egy kicsi volt rajta ;) Ha ilyen megfelel, akkor elég ócsón tudsz szerezni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pityusz13 Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 2ért vettem a mostanit. :rolleyes: Még fényesedés is csak egy kicsi volt rajta ;) Ha ilyen megfelel, akkor elég ócsón tudsz szerezni :D ilyen köllene ha vóna de óccsóé mer most 12ér nem kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 ilyen köllene ha vóna de óccsóé mer most 12ér nem kell 1000-ért nem elég olcsó amit linkeltem? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 1000-ért nem elég olcsó amit linkeltem? ;) Tud alkudni a csávó mi? :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 2.0-t nem akartam venni mert nem szeretném ha leenné a hajamat. :D Hogy őszinte legyek nem is Vectrában gondolkodtam, mert végig Astrákat keresgéltem, de ez valahogy megtetszett! :D Pedig pl egy 20ne fogyasztásilag korántsem olyan tartományban dolgozik mint egy jóval gyengébb illetve kisebb köbcentis tesója :D csak az alap fenntartási költségei magasabbak.. :D Előfordul :D Mi is G-Astra Caravanért indultunk, aztán Zafira lett mire hazaértünk ;) ;) :D :D Én is 5-ös bömöst akartam első nekifutásnak.. :rolleyes: :P valakinek:Visit My Website Ez pont jó benzinesbe de Lacikának nem ilyen kell :D legalábbis ő keresett for.számmérőst.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Pedig pl egy 20ne fogyasztásilag korántsem olyan tartományban dolgozik mint egy jóval gyengébb illetve kisebb köbcentis tesója :D csak az alap fenntartási költségei magasabbak.. :rolleyes: Nem beszélve arról mennyivel nagyobb az élvezeti értéke! Brümmm-BRÜMMMM!!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Nem beszélve arról mennyivel nagyobb az élvezeti értéke! Brümmm-BRÜMMMM!!!! :rolleyes: Mi van lelkem, te is korán keltél? ;) :D Tény, hogy nem kell annyira taposni neki, hogy menjen is.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Mi van lelkem, te is korán keltél? ;) :D Tény, hogy nem kell annyira taposni neki, hogy menjen is.. :D :D Korán keltem, de feleslegesen, esik itt is, Dunaszerdahelyen is, ma nem kapok az tőle potya kávét. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 hát öö ha valaki tud jóállapotú astra kormányt küldhet linket nem haragszom meg :rolleyes: én is egykezes vagyok és nekem is eléggé lyuk gyanús már a teteje a kormánynak. de lehet hogy lebőröztetem ismerőssel (aztmondta 8ba megáll de adjak 10et és megvagyunk) gombolkodom rajta Nekem van egy hibátlan légzsákos. Ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Nekem van egy hibátlan légzsákos. Ilyen. Láttam a te kormányod képen, ha jól látom az valami utolagos bőrözés. Mennyibe került a dolog, ha meg szabad kérdeznem? :rolleyes: Nem ez,amit most linkeltél! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Az eredeti lufis kormányomból a lufit át lehet tenni egy kidurrant lufis bőrös kormányba? Nagyon tetszik a bőr kormányod Invictus, grat hozzá! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Láttam a te kormányod képen, ha jól látom az valami utolagos bőrözés. Mennyibe került a dolog, ha meg szabad kérdeznem? :rolleyes: Nem ez,amit most linkeltél! A Vaterán vettem, bőr kormányvédő néven. Adtak hozzá erős cérnát, és egy nagy tűt. Ki volt lyukasztva a széle. Én raktam rá. Persze ugy az igazi, ha a kormány az öledben van. 2000 forint volt. Ki kéne cserélnem, mert lekopott a fekete róla, és alatta kék. ;) Most igy nagyon ronda. De biztos van rendesebb is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Az eredeti lufis kormányomból a lufit át lehet tenni egy kidurrant lufis bőrös kormányba? Nagyon tetszik a bőr kormányod Invictus, grat hozzá! :rolleyes: Simán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 +1 vw alkatrész :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 A Vaterán vettem, bőr kormányvédő néven. Adtak hozzá erős cérnát, és egy nagy tűt. Ki volt lyukasztva a széle. Én raktam rá. Persze ugy az igazi, ha a kormány az öledben van. 2000 forint volt. Ki kéne cserélnem, mert lekopott a fekete róla, és alatta kék. ;) Most igy nagyon ronda. De biztos van rendesebb is. 10 ezerért az eredetimet is bebőröznék, csak hát sokallom érte! :D Ezért veszek fontolóra minden lehetőséget. :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 +1 vw alkatrész :rolleyes: Micsinátá' bele már megint? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Micsinátá' bele már megint? :rolleyes: ;) Belső okos tükröt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Belső okos tükröt. :D Az enyém is okos. Mindig tudja mi van mögöttem ;) :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 http://pics.coldline.hu/picdetails.php?fna...m5Wg.jpg#pictop Szerintetek ez gyári bőr? Pont ilyet szeretnék, nagyon szépen néz ki. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június1, 2010 Megoszt Elküldve Június1, 2010 Az enyém is okos. Mindig tudja mi van mögöttem ;) :rolleyes: :D Ez tud hunyorogni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts