yankee Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 Fogyó eszköz :rolleyes: Sokat parkolok, egykezes felhasználó vagyok, és nincs szervóm :D ;) :D Csak a teteje szokott kikopni, de az lyukasra :D :D LOL
Dark_Errant Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 :D :D :D Nem lesz ilyenem, hacsak nem vágja hozzám valaki véletlenül... Nincs pénz ilyen játékokra :D Most amit kitűztem célnak, az az ékszíjvisítás megszüntetés, villanyablak, teletankolás. ;) (az utolsó a legdrágább :D :D ) Szülinapomra meg kérek drágámtól, vagy fateréktól, egy régis-lapos- GSI kormányt :rolleyes: aztán idénre szerintem ennyi :P Mindig is irigyeltem azokat az embereket akiknek az év kellős közepén is van vmi ünnepük. :D
Pityusz13 Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 hát öö ha valaki tud jóállapotú astra kormányt küldhet linket nem haragszom meg :rolleyes: én is egykezes vagyok és nekem is eléggé lyuk gyanús már a teteje a kormánynak. de lehet hogy lebőröztetem ismerőssel (aztmondta 8ba megáll de adjak 10et és megvagyunk) gombolkodom rajta
Pityusz13 Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 Ez nem ugyanaz a maki? :rolleyes: Ma komplett vészhelyzet szimulációs gyakorlatot hajtottam végre. Jöttem haza a szomszéd faluból, és eszembe jutott, hogy a főnökömnek elszakadt a kuplungbowdenje, hazahozatta magát haveral, aztán visszamentek elvontatni a verdát. Mondom simán hazajöhettél volna kuplung nélkül. :D Így hát hazafele egy elhagyott úton félreálltam, motor leállitt, berak 2-be ráindítt, kis gáz, 3-4 méteren bellül szépen elindult, aztán felkapcsoltam 3-4-5-be kerregés és kuplung nélkül. Ezért vontatni? ;) és ha már állatok :D legyen macska is
Dáwid Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 hát öö ha valaki tud jóállapotú astra kormányt küldhet linket nem haragszom meg :D én is egykezes vagyok és nekem is eléggé lyuk gyanús már a teteje a kormánynak. de lehet hogy lebőröztetem ismerőssel (aztmondta 8ba megáll de adjak 10et és megvagyunk) gombolkodom rajta 2ért vettem a mostanit. :rolleyes: Még fényesedés is csak egy kicsi volt rajta ;) Ha ilyen megfelel, akkor elég ócsón tudsz szerezni :D
Pityusz13 Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 2ért vettem a mostanit. :rolleyes: Még fényesedés is csak egy kicsi volt rajta ;) Ha ilyen megfelel, akkor elég ócsón tudsz szerezni :D ilyen köllene ha vóna de óccsóé mer most 12ér nem kell
Dáwid Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 ilyen köllene ha vóna de óccsóé mer most 12ér nem kell 1000-ért nem elég olcsó amit linkeltem? :rolleyes:
zotya975 Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 1000-ért nem elég olcsó amit linkeltem? ;) Tud alkudni a csávó mi? :rolleyes: :D
Guest Sanci Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 2.0-t nem akartam venni mert nem szeretném ha leenné a hajamat. :D Hogy őszinte legyek nem is Vectrában gondolkodtam, mert végig Astrákat keresgéltem, de ez valahogy megtetszett! :D Pedig pl egy 20ne fogyasztásilag korántsem olyan tartományban dolgozik mint egy jóval gyengébb illetve kisebb köbcentis tesója :D csak az alap fenntartási költségei magasabbak.. :D Előfordul :D Mi is G-Astra Caravanért indultunk, aztán Zafira lett mire hazaértünk ;) ;) :D :D Én is 5-ös bömöst akartam első nekifutásnak.. :rolleyes: :P valakinek:Visit My Website Ez pont jó benzinesbe de Lacikának nem ilyen kell :D legalábbis ő keresett for.számmérőst.. ;)
zotya975 Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Pedig pl egy 20ne fogyasztásilag korántsem olyan tartományban dolgozik mint egy jóval gyengébb illetve kisebb köbcentis tesója :D csak az alap fenntartási költségei magasabbak.. :rolleyes: Nem beszélve arról mennyivel nagyobb az élvezeti értéke! Brümmm-BRÜMMMM!!!! ;)
Guest Sanci Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Nem beszélve arról mennyivel nagyobb az élvezeti értéke! Brümmm-BRÜMMMM!!!! :rolleyes: Mi van lelkem, te is korán keltél? ;) :D Tény, hogy nem kell annyira taposni neki, hogy menjen is.. :D :D
zotya975 Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Mi van lelkem, te is korán keltél? ;) :D Tény, hogy nem kell annyira taposni neki, hogy menjen is.. :D :D Korán keltem, de feleslegesen, esik itt is, Dunaszerdahelyen is, ma nem kapok az tőle potya kávét. :rolleyes:
Tiv. Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 hát öö ha valaki tud jóállapotú astra kormányt küldhet linket nem haragszom meg :rolleyes: én is egykezes vagyok és nekem is eléggé lyuk gyanús már a teteje a kormánynak. de lehet hogy lebőröztetem ismerőssel (aztmondta 8ba megáll de adjak 10et és megvagyunk) gombolkodom rajta Nekem van egy hibátlan légzsákos. Ilyen.
Zolka Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Nekem van egy hibátlan légzsákos. Ilyen. Láttam a te kormányod képen, ha jól látom az valami utolagos bőrözés. Mennyibe került a dolog, ha meg szabad kérdeznem? :rolleyes: Nem ez,amit most linkeltél!
Zolka Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Az eredeti lufis kormányomból a lufit át lehet tenni egy kidurrant lufis bőrös kormányba? Nagyon tetszik a bőr kormányod Invictus, grat hozzá! :rolleyes:
Tiv. Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Láttam a te kormányod képen, ha jól látom az valami utolagos bőrözés. Mennyibe került a dolog, ha meg szabad kérdeznem? :rolleyes: Nem ez,amit most linkeltél! A Vaterán vettem, bőr kormányvédő néven. Adtak hozzá erős cérnát, és egy nagy tűt. Ki volt lyukasztva a széle. Én raktam rá. Persze ugy az igazi, ha a kormány az öledben van. 2000 forint volt. Ki kéne cserélnem, mert lekopott a fekete róla, és alatta kék. ;) Most igy nagyon ronda. De biztos van rendesebb is.
Tiv. Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Az eredeti lufis kormányomból a lufit át lehet tenni egy kidurrant lufis bőrös kormányba? Nagyon tetszik a bőr kormányod Invictus, grat hozzá! :rolleyes: Simán.
Zolka Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 A Vaterán vettem, bőr kormányvédő néven. Adtak hozzá erős cérnát, és egy nagy tűt. Ki volt lyukasztva a széle. Én raktam rá. Persze ugy az igazi, ha a kormány az öledben van. 2000 forint volt. Ki kéne cserélnem, mert lekopott a fekete róla, és alatta kék. ;) Most igy nagyon ronda. De biztos van rendesebb is. 10 ezerért az eredetimet is bebőröznék, csak hát sokallom érte! :D Ezért veszek fontolóra minden lehetőséget. :D :rolleyes:
Dáwid Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 +1 vw alkatrész :rolleyes: Micsinátá' bele már megint? ;) :D
spzoli Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Micsinátá' bele már megint? :rolleyes: ;) Belső okos tükröt. :D
Dáwid Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Belső okos tükröt. :D Az enyém is okos. Mindig tudja mi van mögöttem ;) :rolleyes: :D
Zolka Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 http://pics.coldline.hu/picdetails.php?fna...m5Wg.jpg#pictop Szerintetek ez gyári bőr? Pont ilyet szeretnék, nagyon szépen néz ki. :rolleyes:
spzoli Elküldve Június1, 2010 Elküldve Június1, 2010 Az enyém is okos. Mindig tudja mi van mögöttem ;) :rolleyes: :D Ez tud hunyorogni. :D
Recommended Posts