Alex0403 Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Donpepe! Mire gondolsz hogy lehetséges?? Hogy ennyi ideje áll?? Mert ha igen akkor lehetséges főleg hogy én is ettől a kereskedőtől veszem most a kocsim, holnap hozom el onnan! Az én kiszemelt kocsimnak meghalt a tulaja januárban (ez minden papírral alátámasztva) s az örökségi hercehurcák miatt eddig nem volt eladható a kocsi! Nem tudom hogy láttad-e, de áll az udvarban egy hófehér vectra. Nos az holnaptól már az enyém! ;) Itt a link hogy melyik kocsiról van szó: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr...muszaki-3828250 Velem a kereskedő srác nagyon korrekt volt, a kocsi 2 próbakörön is volt, semmi gondot nem találtunk, szerelő is átnézte. Friss műszakival, új aksival, új gumikkal kapom a kocsit, de persze nem ennyiért mint amennyiért kinnt van hanem olcsóbbért... A kocsira rátérve ezt a kocsit amit te is belinkeltél amúgy én is megnéztem, de nekem se jött be túlzottan, ezért az árért elég fapados szerintem... Hát a vectra sem bővelkedik extrával :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Hát a vectra sem bővelkedik extrával :rolleyes: lesz mit csinálgatni ;) enyém is fapdos volt amikor megvettem. most is az :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Hát a vectra sem bővelkedik extrával :rolleyes: lesz mit csinálgatni ;) enyém is fapdos volt amikor megvettem. most is az :D Hát nem luxuskategória az biztos! :D :D Nem leszólni akartam amúgy más kocsiját csak azért írtam mert én olcsóbban vettem most egy olyan kocsit amiben légzsák is van, ellenben a belinkelt Astrában nincs légzsák, sérült a kocsi oldala és még drágább is.. A kocsival (kocsimmal:) ) kapcsolatban, amúgy az tény hogy lesz mit foglalkozni majd vele, de igazából egy ennyi idős kocsitól nem is várhatom el hogy szalonállapotú legyen.. :D Alvázvédelem az már tuti lesz, illetve az alján van egy apróbb hiba amit mielőbb orvosolni kell, amúgy az ajtók alján van egy-két rozsdapötty az most meg lesz csináltatva hogy később ne okozzon nagyobb bajt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 off de ezt muszáj :rolleyes: http://buncogo.buzz.hu/files/maki.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 ÁH nem tom. Feladom. Át takarítottam az egész BC-t de akkor se írkálja rendesen a rádiót. Feltűnik pár mp-re hogy radio a radio1 helyett. A ki írása lassan vagy sehogy se reagál. Pedig sztem is kontaktos. amikor el tűnik a kiírása akkor az óra előtt van egy F-betü az fel fel villan az csak akkor villan ha valami hibádzik nem? Kód alapján vinnie kéne de mégse. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Hát nem luxuskategória az biztos! ;) :D Nem leszólni akartam amúgy más kocsiját csak azért írtam mert én olcsóbban vettem most egy olyan kocsit amiben légzsák is van, ellenben a belinkelt Astrában nincs légzsák, sérült a kocsi oldala és még drágább is.. A kocsival (kocsimmal:) ) kapcsolatban, amúgy az tény hogy lesz mit foglalkozni majd vele, de igazából egy ennyi idős kocsitól nem is várhatom el hogy szalonállapotú legyen.. :D Alvázvédelem az már tuti lesz, illetve az alján van egy apróbb hiba amit mielőbb orvosolni kell, amúgy az ajtók alján van egy-két rozsdapötty az most meg lesz csináltatva hogy később ne okozzon nagyobb bajt. Azért a Vekibe elég karcsú az 1.6 os motor. 2.0 val kellőképpen mozgékony. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 ÁH nem tom. Feladom. Át takarítottam az egész BC-t de akkor se írkálja rendesen a rádiót. Feltűnik pár mp-re hogy radio a radio1 helyett. A ki írása lassan vagy sehogy se reagál. Pedig sztem is kontaktos. amikor el tűnik a kiírása akkor az óra előtt van egy F-betü az fel fel villan az csak akkor villan ha valami hibádzik nem? Kód alapján vinnie kéne de mégse. Átforrasztgattad a csatik lábait a panelon? Takarítás kevés neki..... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Azért a Vekibe elég karcsú az 1.6 os motor. 2.0 val kellőképpen mozgékony. ;) 2.0-t nem akartam venni mert nem szeretném ha leenné a hajamat. :rolleyes: Hogy őszinte legyek nem is Vectrában gondolkodtam, mert végig Astrákat keresgéltem, de ez valahogy megtetszett! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Átforrasztgattad a csatik lábait a panelon? Takarítás kevés neki..... :rolleyes: Csak melegítsem meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Csak melegítsem meg? Ónt is használhatsz :rolleyes: A lényeg hogy a rezgéstől-öregedéstől kirepedeznek a forrasztások, az alkatrészek lábainál, és ahogy mocorognak, hol érintkezik, hol nem. Átforrasztod, aztán örülsz. :D (vagy ordítasz hogy nem nyert ;) :D :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Csak melegítsem meg? Egy kis cincint nyomhatsz neki.....nem kell nagy csimbókot csinálni, csak fussa be rendesen. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 off de ezt muszáj :D http://buncogo.buzz.hu/files/maki.jpg Ez nem ugyanaz a maki? :rolleyes: Ma komplett vészhelyzet szimulációs gyakorlatot hajtottam végre. Jöttem haza a szomszéd faluból, és eszembe jutott, hogy a főnökömnek elszakadt a kuplungbowdenje, hazahozatta magát haveral, aztán visszamentek elvontatni a verdát. Mondom simán hazajöhettél volna kuplung nélkül. :D Így hát hazafele egy elhagyott úton félreálltam, motor leállitt, berak 2-be ráindítt, kis gáz, 3-4 méteren bellül szépen elindult, aztán felkapcsoltam 3-4-5-be kerregés és kuplung nélkül. Ezért vontatni? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 2.0-t nem akartam venni mert nem szeretném ha leenné a hajamat. :rolleyes: Hogy őszinte legyek nem is Vectrában gondolkodtam, mert végig Astrákat keresgéltem, de ez valahogy megtetszett! :D Előfordul ;) Mi is G-Astra Caravanért indultunk, aztán Zafira lett mire hazaértünk :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Ónt is használhatsz :rolleyes: A lényeg hogy a rezgéstől-öregedéstől kirepedeznek a forrasztások, az alkatrészek lábainál, és ahogy mocorognak, hol érintkezik, hol nem. Átforrasztod, aztán örülsz. :D (vagy ordítasz hogy nem nyert ;) :D :D ) Hát én nem tom. Az biztos, hogy nem rezgett a kocsi mikor próbállgattam. De belvillan hibásan eltűnik. Szal félő hogy szétverem. ÁÁÁÁH nem tom meg örüLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Hát én nem tom. Az biztos, hogy nem rezgett a kocsi mikor próbállgattam. De belvillan hibásan eltűnik. Szal félő hogy szétverem. ÁÁÁÁH nem tom meg örüLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖK Az elmúlt 8 év rezgéseivel volt a gond, nem a mostanival. :D :rolleyes: ;) Szétverés helyett meg inkább add nekem. Cserélem működő TID-re :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Az elmúlt 8 év rezgéseivel volt a gond, nem a mostanival. :D :rolleyes: ;) Szétverés helyett meg inkább add nekem. Cserélem működő TID-re :D A te DIZELEDBE ez amúgy se jó. :D A BC meg kitudja hány éves. Ezt már én tettem bele utólag. Szal 10en éves a bc. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Előfordul :rolleyes: Mi is G-Astra Caravanért indultunk, aztán Zafira lett mire hazaértünk :D :D ;) :D Hát ez már ilyen! :D Nevelőfaterom is anno úgy indult el Németországba behozni egy Omegát hogy fehér és klíma nélküli nem lehet! Erre mivel állítótt haza?? Hát persze hogy egy hófehér és no klímás B Omegával. A történethez még az is hozzátartozik hogy állítólag ez az Omega illetve még egy Caravan volt ami szóba jöhetett. Ez jó üzlet volt így ezért lett elhozva, persze azóta is szolgálja a családom hibamentesen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 A te DIZELEDBE ez amúgy se jó. ;) A BC meg kitudja hány éves. Ezt már én tettem bele utólag. Szal 10en éves a bc. Dehogynem jó. Csak a fogyasztási adatokat nem tudja, de a többit nálam is kiírja :D :D (meg kicsit jobban néz ki mint a TID :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Dehogynem jó. Csak a fogyasztási adatokat nem tudja, de a többit nálam is kiírja ;) :D (meg kicsit jobban néz ki mint a TID :rolleyes: ) De a fogyasztás a lényeg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 De a fogyasztás a lényeg :D Ne add meg a lehetőséget neki, hogy dicsekedjen!!! :D Úgyis teszik kéretlenül is. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Ne add meg a lehetőséget neki, hogy dicsekedjen!!! ;) Úgyis teszik kéretlenül is. ;) ;) :D :D :D Nem lesz ilyenem, hacsak nem vágja hozzám valaki véletlenül... Nincs pénz ilyen játékokra :D Most amit kitűztem célnak, az az ékszíjvisítás megszüntetés, villanyablak, teletankolás. :D (az utolsó a legdrágább :P :D ) Szülinapomra meg kérek drágámtól, vagy fateréktól, egy régis-lapos- GSI kormányt :rolleyes: aztán idénre szerintem ennyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 :D :D :D Nem lesz ilyenem, hacsak nem vágja hozzám valaki véletlenül... Nincs pénz ilyen játékokra :D Most amit kitűztem célnak, az az ékszíjvisítás megszüntetés, villanyablak, teletankolás. ;) (az utolsó a legdrágább :D :D ) Szülinapomra meg kérek drágámtól, vagy fateréktól, egy régis-lapos- GSI kormányt :rolleyes: aztán idénre szerintem ennyi :P Betmen kormányt? :D Atól gyorsabb lesz? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Betmen kormányt? :D Atól gyorsabb lesz? :D A mostani jobban hasonlít betmenykormányra :rolleyes: Amúgy meg, egyszerűen tetszik, és a mostani (3 év alatt a második :D ) is kezd kikopni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 A mostani jobban hasonlít betmenykormányra :rolleyes: Amúgy meg, egyszerűen tetszik, és a mostani (3 év alatt a második :D ) is kezd kikopni ;) Minek harapdálod? Vagy mi az oka hogy cserélgeted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Minek harapdálod? Vagy mi az oka hogy cserélgeted? Fogyó eszköz :rolleyes: Sokat parkolok, egykezes felhasználó vagyok, és nincs szervóm :D ;) :D Csak a teteje szokott kikopni, de az lyukasra :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts