beligrom Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 :rolleyes: ;) :D Amikor Bill Gates piacra dobta a Win '98-at, a következőket jelentette ki egy sajtótájékoztatón: "Ha a General Motors is úgy fejlesztette volna a technológiáját, mint a számítógépipar, akkor ma 25 dolláros autókkal járnánk, és 1000 mérföldenként tankolnánk egy gallon benzint." A fentiekre maga Mr. Welch, a GM csúcsmenedzsere válaszolt fizetett hirdetés formájában: "Ha a GM a Microsoft technológiáját használta volna autói fejlesztése során, akkor azok a következő tulajdonságokkal rendelkeznének: 1. Az Ön autója ismeretlen okokból naponta kétszer leáll. 2. Az útburkolati jelek újrafestése esetén Önnek új autót kell vásárolnia. 3. Az autó rendszeresen lehajt az autópályáról. Ez egyszerűen megoldható probléma: le kell állni, újraindítani és továbbmenni. 4. Balkanyart az autó nem hajlandó végrehajtani és a leállításra sem reagál. Ilyenkor a motort újra kell installálni. 5. Car98 esetén az autóban kizárólag egy ember ülhet, CarNT esetén viszont minden ülés extrának számit, és külön meg kell fizetni. 6. A Macintosh olyan autókat állít elő, amelyek napenergiával működnek, sohasem romlanak el. De ezek csak az utak 5 %-át használhatják. 7. Az autója minden külső ok nélkül kizárja Önt. Csak egy különleges trükk segítségével lehet újra hozzáférni az autóhoz: egyszerre kell fordítani az indítókulcsot, fogni az antennát, húzni a kilincset és megnyalni a rendszámtáblát. 8. Az autó megvétele esetén Ön köteles egy GM által forgalmazott Delux térképcsomagot is megvásárolni. Ha ennek a feltételnek nem tesz eleget, akkor az autója 50 %-kal lassabban megy. 9. Az olajszint-ellenőrző, a vízhőmérséklet mutató és töltésellenőrző műszerek helyett csak egy 'Általános autóhiba' jelzőlámpa van beépítve. 10. A légzsák rendszer kioldás előtt megkérdezi: "Biztos benne?" 11. A motor leállítása kizárólag a 'Start' gombbal lehetséges." 12. Ha az autóipar is olyan módon fejlődne, mint az informatika, akkor havonta kellene kötelező szervizre járni, három havonta upgrade-elni, két évente az egész autót kicserélni, és a márkaszervizeket 10km-enként telepíteni." Van benne igazság.. :D :D :D és mégis a szar a sikeresebb :D
yankee Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 Szasztok. Egy gyors válasz elektromos antenna ügyben. Fekete-fehér vagy piros-szürke az antenna? Ugyan is az 5pinre 2szál megy. Másik. Elég szarul írkál a kijelző (BC) nem írja az adókat semmit nem ír néha valamikor rendesen ír mindent. Ez antenna hiba? Vagy át kell kötni valamit?
gergolabs Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 és mégis a szar a sikeresebb :rolleyes: Sikeresebb? Elterjedtebb, de nem biztos, hogy sokáig... Ez a kisebb baklövés a Vistával nem tesz jót az üzletnek. Nézd meg a Windows Mobile-t, okostelefonok terén már erősen kihalófélben van.
daykiller Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 Sikeresebb? Elterjedtebb, de nem biztos, hogy sokáig... Ez a kisebb baklövés a Vistával nem tesz jót az üzletnek. Nézd meg a Windows Mobile-t, okostelefonok terén már erősen kihalófélben van. Viszont a W7 erősen jól sikerült.
donpepe Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 Na holnap cserélnek valami szimeringet a váltónál, mert már kész olaj tavam van a motortérben ott ;) nem minden f astra engedi a szimeringnél az olajat? :D Mert nekem is elég rendesen olajos ott :rolleyes:
beligrom Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 Sikeresebb? Elterjedtebb, de nem biztos, hogy sokáig... Ez a kisebb baklövés a Vistával nem tesz jót az üzletnek. Nézd meg a Windows Mobile-t, okostelefonok terén már erősen kihalófélben van. sztem nem igy van de ezen nem fogunk összeveszni :rolleyes: a mobil meg megint csak más ennek ellenére szivesebben járok egy opellel igy, mintha olyan lenne mint a microsoft, a fenti hosszú lista miatt ;) Viszont a W7 erősen jól sikerült. jaja, bár nekem már kezd szarakodni :D mondjuk igyis tovább birta mint az xp
Peti85 Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 Na látod? én is így fogok járni :D Bukott már valaki közülünk?? :rolleyes: ( bármiből ) Na te kölök..ne sz.rjááá béke van...csak optimistán és magabiztosan állj neki aztán a siker meglesz :D Hidd el tudom... most lesz a fősulis éveim utolsó vizsgája...szóval tudom mi a vizsga szitu :D (aztán már csak egyszakdogát és államvizsgát kell megcsinálnom..de ez meg az én bajom ;) )
beligrom Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 nem minden f astra engedi a szimeringnél az olajat? :D Mert nekem is elég rendesen olajos ott :rolleyes: de, és az összes ugyan ott is rohad ;)
Guest Sanci Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 Viszont a W7 erősen jól sikerült. Mégis lehetetlen felhegeszteni netbookra :rolleyes: míg egy ugyanolyan kaliberű asztalira simán ment (próbaként) és még tűrhetően is fut rajta -nagyjából mint a 98 :D 256MB rammal!! :D Aztán felkerült a végleges OS -az Ubi 10.04 és hasít mint a villám :D és még anyám is ért hozzá.. ;) :D :D
donpepe Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 Sziasztok! délután megyek autót (meg)nézni. Öcsém úgy döntött bővit az astrak számát a családban: kiváncsi vagyok a véleményetekre: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...l_82_le-3880677 amúgy szigoruan 1.4Si vagy vagy 16V-ben gondolkozik.(zunk) csak akit érdekel: Autó megnézve. nem vagyok elájulva. motorja kicsit kattogos volt. csávó azt mondta olaj miatt, mert február-március óta áll. ilyen lehetséges?
Reeckatee Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 7. Az autója minden külső ok nélkül kizárja Önt. Csak egy különleges trükk segítségével lehet újra hozzáférni az autóhoz: egyszerre kell fordítani az indítókulcsot, fogni az antennát, húzni a kilincset és megnyalni a rendszámtáblát. Ezt olvasva lefordultam a székemről. :rolleyes: ;) :D
daykiller Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 sztem nem igy van de ezen nem fogunk összeveszni :D a mobil meg megint csak más ennek ellenére szivesebben járok egy opellel igy, mintha olyan lenne mint a microsoft, a fenti hosszú lista miatt :D jaja, bár nekem már kezd szarakodni :D mondjuk igyis tovább birta mint az xp Igazából a Vistának kellett volna olyannak lennie, mint most a Win7-nek. :rolleyes: Nekem is rendszeresen bugzik a w7. Ez a hiperszuper tálca például állandóan behibázik pár nap folyamatos üzemelés után. ;) Már 6 napja megy megint a w7. :D 2 hét eddig a rekord. XP-vel 3 hónap 3 hét 3 nap 1 óra. :D :D
hening Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 7. Az autója minden külső ok nélkül kizárja Önt. Csak egy különleges trükk segítségével lehet újra hozzáférni az autóhoz: egyszerre kell fordítani az indítókulcsot, fogni az antennát, húzni a kilincset és megnyalni a rendszámtáblát. Ezt olvasva lefordultam a székemről. :rolleyes: ;) :D Ezen én is nagyot röhögtem. :D
yankee Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 Antenna kipipállva. Viszont a bc-m nem nagyon akarja írogatni hol fel villan hol eltünik elég retek módon írkál Bc adatao: 081 1 GD 16665 Valaki mondjon már valamit mit kell kötözgetni esetleg állítani?
Guest Sanci Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 Igazából a Vistának kellett volna olyannak lennie, mint most a Win7-nek. :rolleyes: Már 6 napja megy megint a w7. :D 2 hét eddig a rekord. XP-vel 3 hónap 3 hét 3 nap 1 óra. :D :D Tény és helyes megállapítás ;) Nekem mióta Lalee küldött egy jóságost hozzá azóta fent van és gond nélkül megy október vége óta -igaz hozzáteszem csak akkor használom ha olyan progi kell amit Ubin nem lehet elérni, vagyis amit eddig nem tudtam hozzá szerezni és ez kb bevéglegel a Wándor-boot valamint a DVDvideoSoftizémizé nevű progikban.. :D
beligrom Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 Igazából a Vistának kellett volna olyannak lennie, mint most a Win7-nek. :rolleyes: Nekem is rendszeresen bugzik a w7. Ez a hiperszuper tálca például állandóan behibázik pár nap folyamatos üzemelés után. ;) Már 6 napja megy megint a w7. :D 2 hét eddig a rekord. XP-vel 3 hónap 3 hét 3 nap 1 óra. :D :D hát kb.. számomra a ciszta csak egy oprendszernek nevezett bug mondjuk ezektől függetlenül a win7 még mindig jobban tetszik mint xp.
FPepe Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 Antenna kipipállva. Viszont a bc-m nem nagyon akarja írogatni hol fel villan hol eltünik elég retek módon írkál Bc adatao: 081 1 GD 16665 Valaki mondjon már valamit mit kell kötözgetni esetleg állítani? Most BC-ről, vagy csak egy DID/TID kijelzőről van szó? Sztem kh-s lehet a csatija belül, szét kell szedni a kijelzőt (vagy BC-t) és átforrasztani a csati lábait a penelon.
Reeckatee Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 Ezen én is nagyot röhögtem. ;) Most azon röhögök, hogy a 9. bekezdés az én esetemben fedi a valóságot. :rolleyes:
yankee Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 Most BC-ről, vagy csak egy DID/TID kijelzőről van szó? Sztem kh-s lehet a csatija belül, szét kell szedni a kijelzőt (vagy BC-t) és átforrasztani a csati lábait a penelon. Bc. Bc-n belül azt az áthidalásokat csináltuk mait daykiller leírt azon belül máshoz nem nyúltunk. Nem lehet h test probmlémás?
FPepe Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 Bc. Bc-n belül azt az áthidalásokat csináltuk mait daykiller leírt azon belül máshoz nem nyúltunk. Nem lehet h test probmlémás? Lehetni lehet, de ilyen gondja már másnak is volt, és az volt a megoldás, amit írtam.
yankee Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 Lehetni lehet, de ilyen gondja már másnak is volt, és az volt a megoldás, amit írtam. értem akkor majd kiprószálom köszi
Tiv. Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 Igazából a Vistának kellett volna olyannak lennie, mint most a Win7-nek. :rolleyes: Nekem is rendszeresen bugzik a w7. Ez a hiperszuper tálca például állandóan behibázik pár nap folyamatos üzemelés után. ;) Már 6 napja megy megint a w7. :D 2 hét eddig a rekord. XP-vel 3 hónap 3 hét 3 nap 1 óra. :D :D Nekem szeptemberben lesz két éves a notim. Azóta van rajta az xp, és semmi gondom nincs vele. Pedig naponta több órát lóg a neten. Még csak be sem lassult. Igaz néha, de nagyon néha :D karbantartom. eddig egyszer kellett egy rendszer visszaállítást csinálnom, egy idióta játék miatt. A fiam notija 5 éves elmúlt, egyszer lett ujra húzva rá az xp. Én maradok ennél, amig lehet. :D
ady19 Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 Sziasztok! délután megyek autót (meg)nézni. Öcsém úgy döntött bővit az astrak számát a családban: kiváncsi vagyok a véleményetekre: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...l_82_le-3880677 amúgy szigoruan 1.4Si vagy vagy 16V-ben gondolkozik.(zunk) csak akit érdekel: Autó megnézve. nem vagyok elájulva. motorja kicsit kattogos volt. csávó azt mondta olaj miatt, mert február-március óta áll. ilyen lehetséges? Donpepe! Mire gondolsz hogy lehetséges?? Hogy ennyi ideje áll?? Mert ha igen akkor lehetséges főleg hogy én is ettől a kereskedőtől veszem most a kocsim, holnap hozom el onnan! Az én kiszemelt kocsimnak meghalt a tulaja januárban (ez minden papírral alátámasztva) s az örökségi hercehurcák miatt eddig nem volt eladható a kocsi! Nem tudom hogy láttad-e, de áll az udvarban egy hófehér vectra. Nos az holnaptól már az enyém! :rolleyes: Itt a link hogy melyik kocsiról van szó: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectr...muszaki-3828250 Velem a kereskedő srác nagyon korrekt volt, a kocsi 2 próbakörön is volt, semmi gondot nem találtunk, szerelő is átnézte. Friss műszakival, új aksival, új gumikkal kapom a kocsit, de persze nem ennyiért mint amennyiért kinnt van hanem olcsóbbért... A kocsira rátérve ezt a kocsit amit te is belinkeltél amúgy én is megnéztem, de nekem se jött be túlzottan, ezért az árért elég fapados szerintem...
Dáwid Elküldve Május31, 2010 Elküldve Május31, 2010 Viruses Intruders Spyware Trojans Adaware Nekem marad az XP addig amíg lehet. (utána vehetek gépet is :rolleyes: mert a jelenlegi vason egy új cucc el nem futna... ;) )
Recommended Posts