Guest Sanci Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 S akkor ez szebb??? ;) Szerintem nem :D de ízlések és ficamok kérdése.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Az nem GTE hanem GSi kormány :D ez a GTE: http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/80..._1210927094.jpg De A Vekiben bőven találsz olyanokat.. :D :rolleyes: Én GTE felirattal láttam mindig ;) Keresek én, csak nem találok... Igazából eddig a legtöbbet kadettban láttam, de azt nem adják oda mert ők már megküzdöttek érte hogy bekerüljön a kadétba :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Én GTE felirattal láttam mindig :rolleyes: Keresek én, csak nem találok... Igazából eddig a legtöbbet kadettban láttam, de azt nem adják oda mert ők már megküzdöttek érte hogy bekerüljön a kadétba ;) :D :D Tény, hogy nem egyszerű hozzájutni :D Zsóti komámnak se volt -az a fotó az övéének a belsejéé és azóta azok a kis "szeletek" is színre vannak fújva, így: http://img7.tar.hu/krenatesz/img/38129090.jpg#3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Sziasztok! délután megyek autót (meg)nézni. Öcsém úgy döntött bővit az astrak számát a családban: kiváncsi vagyok a véleményetekre: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...l_82_le-3880677 amúgy szigoruan 1.4Si vagy vagy 16V-ben gondolkozik.(zunk) Nos Dáwid cartárs jól beszél...a bal első ajtón jobban is oda figyelhetek volna a színre! :D Csúnyán elüt.....És biza igyekeztek úgy fényképezni, hogy nagyon ne lehessen észre venni :rolleyes: Egy kissé fapados.... ;) De mindent összetéve, nagyon cééép sedan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 csákó kicsit merész :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 csákó kicsit merész :rolleyes: Nem is volt meg a 360 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Nem is volt meg a 360 :D Honnan tudod...meg kell mérni..Megmérted...? ÉS MIÉRT NEM? :D :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Honnan tudod...meg kell mérni..Megmérted...? ÉS MIÉRT NEM? :D :rolleyes: ;) Tudom...nem kell...nem...mert nem kellett :D Amikor először csinálta, akkor megvolt, amikor a csávó is ott feküdt a tetején akkor meg nem volt meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Tudom...nem kell...nem...mert nem kellett :D Amikor először csinálta, akkor megvolt, amikor a csávó is ott feküdt a tetején akkor meg nem volt meg :D Tudom én csak civakodok :D :D Jaaaj bassszameg..holnap szóbeli és 4 tétel nincs is meg :D :D :rolleyes: ;) Lehet októberben repeta lesz? Nagyon desszert íze van a dolognak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Tudom én csak civakodok :D :D Jaaaj bassszameg..holnap szóbeli és 4 tétel nincs is meg :D :D ;) :D Lehet októberben repeta lesz? Nagyon desszert íze van a dolognak. Nem akarlak hülyíteni...de nekem annó volt egy osztálytársam, aki 2-t nem tudott...először kihuzta az egyiket...aztán pót tételre a 2.at :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Nem akarlak hülyíteni...de nekem annó volt egy osztálytársam, aki 2-t nem tudott...először kihuzta az egyiket...aztán pót tételre a 2.at :rolleyes: Na látod? én is így fogok járni :D Bukott már valaki közülünk?? ;) ( bármiből ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Az nem GTE hanem GSi kormány :D ez a GTE: http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/80..._1210927094.jpg 16V GSi Astrákban bőven találsz olyanokat.. :D :rolleyes: Nekem ez nagyon nem tetszik. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Bukott már valaki közülünk?? ;) ( bármiből ) 28 éve, segédmotor vizsgán. :D Igaz csak tíz kressz kérdés volt. Nem jól töltöttem ki a TOTO-t. :D :D Ne aggódj. Annál rosszabb. Menni fog az. A fiamnak is most vannak az év végi vizsgái a fősulin. Féléves vizsgáinál parázott, de most nagy nyugalommal ment el reggel. Igaz tanult is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Na látod? én is így fogok járni :D Bukott már valaki közülünk?? :D ( bármiből ) Jajj már te gyermek :D nem kell egyből a naciba ereszteni :D anno én is kihúztam olyan tételt, hogy csak pislogtam "mit is mondjak" aztán meg rádió adás/vétel technikából úgy megpofáztam a vizsgabiztost, hogy ő pislogott.. :P És igen, buktam ;) babettával akkorát, hogy fél oldalamon nem sok bőr maradt.. :rolleyes: Nekem ez nagyon nem tetszik. :D Nekem se.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 28 éve, segédmotor vizsgán. :D Igaz csak tíz kressz kérdés volt. Nem jól töltöttem ki a TOTO-t. :D :D Ne aggódj. Annál rosszabb. Menni fog az. A fiamnak is most vannak az év végi vizsgái a fősulin. Féléves vizsgáinál parázott, de most nagy nyugalommal ment el reggel. Igaz tanult is. :rolleyes: húú :D az se most volt. Nah, akkor gratulálok a Fiadnak. Reméljük sikerült. De miért ne.:P Köszi a biztatást! Jajj már te gyermek ;) nem kell egyből a naciba ereszteni :D anno én is kihúztam olyan tételt, hogy csak pislogtam "mit is mondjak" aztán meg rádió adás/vétel technikából úgy megpofáztam a vizsgabiztost, hogy ő pislogott.. :D És igen, buktam :D babettával akkorát, hogy fél oldalamon nem sok bőr maradt.. ;) Nekem se.. :D Nah...igazatok van. Valamit csak el tudok hablatyolni nekik..Elvégre ott voltam számtalan órán. Babettával meg óvatosan ;) Sanci.... Ha lemennek a vizsgák kihorgásszuk magunkat :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Babettával meg óvatosan :D Sanci.... Ha lemennek a vizsgák kihorgásszuk magunkat :D :D Az volt vele az utsó köröm :D azóta ha nyeregbe pattanok a simson robogó a nyerő :D azzal nem olyan egyszerű eltaknyolni :D bár nem lehetetlen :rolleyes: Jah, ha így alakul akkor már lassan itthon az ablakból is lehet -annyi eső esik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Sanci.... Ha lemennek a vizsgák kihorgásszuk magunkat :D ;) Én inkább halat fognék a helyetekben. :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Az volt vele az utsó köröm :D azóta ha nyeregbe pattanok a simson robogó a nyerő :P azzal nem olyan egyszerű eltaknyolni :D bár nem lehetetlen :D Jah, ha így alakul akkor már lassan itthon az ablakból is lehet -annyi eső esik :D HÁt igen... Sajnos. Unokatesóm most szerzett valami régi lepukkant pannóniát. Azt akarja rendbetenni ;) Simson az rohadt jó moci.. Szintén unokatesóm mesélte, hogy a szobatársa Vésztőről, Győrig ment a szinyójával. És kibírta simán Bár 1szer se kép se hang...minden elment, nem akart beindulni. Átkapcsolt valami tartalék fokozatra és megint ment Én inkább halat fognék a helyetekben. :rolleyes: :D :D Rajta leszünk... És reméljük nem a törpe akad :D Mint ahogy szokott ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Simson az rohadt jó moci.. :D Rajta leszünk... És reméljük nem a törpe akad :D Mint ahogy szokott ;) Annyira azért nem kell hasra esni tőle :rolleyes: de elfogadható.. :D Sell..izé, süllő.. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Sell..izé, süllő.. :rolleyes: ;) :D Mi van? Asszony is fórumozik? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Mi van? Asszony is fórumozik? ;) :D Én ezért inkább meg se szólalok... :D Volt már hogy kaptam :rolleyes: Bár most ezt is látja ha nézi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Nos Dáwid cartárs jól beszél...a bal első ajtón jobban is oda figyelhetek volna a színre! :D Csúnyán elüt.....És biza igyekeztek úgy fényképezni, hogy nagyon ne lehessen észre venni :rolleyes: Egy kissé fapados.... ;) De mindent összetéve, nagyon cééép sedan :D Kussojááá. Neked is kell valami melóóóóó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Kussojááá. Neked is kell valami melóóóóó :D ;) :D :D Van ez nélküli is bőven...lekopogom: Kop kop...Ki az? :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 Mi van? Asszony is fórumozik? ;) :D Nem :rolleyes: de ha mégis.. :D tudja, hogy mihez tartsa magát mert nem ő az egyetlen nő a világon :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május31, 2010 Megoszt Elküldve Május31, 2010 ;) :D :D Van ez nélküli is bőven...lekopogom: Kop kop...Ki az? :D :rolleyes: Alex0403 :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts