spzoli Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 nana...titkon készülsz valamire Tiv! :D Megunta a dízel kerregésétszürcsögését. :rolleyes: Én megértem. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Megunta a dízel kerregésétszürcsögését. :rolleyes: Én megértem. :D :D Szürcsögésről jut eszembe... ;) Hívtam regel ugye a bontót, kérdeztem hogy van-e ilyen keménygumis cső ami a szűrőháztól megy a motor felé.. Azt is elvitték :D :D Pedig az jó lett volna Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Megunta a dízel kerregésétszürcsögését. :rolleyes: Én megértem. :D ;) Nem is kerreg. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Szürcsögésről jut eszembe... :rolleyes: Hívtam regel ugye a bontót, kérdeztem hogy van-e ilyen keménygumis cső ami a szűrőháztól megy a motor felé.. Azt is elvitték ;) :D Pedig az jó lett volna Jó bontók vannak arrafelé.. :D Nem is kerreg. :D :D Nyilván nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Nyilván nem. ;) Ez nem dizel VW, vagy Fiat. Tényleg nincs dizel hangja az utastérben. De nem akarlak meggyőzni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Jó bontók vannak arrafelé.. :D Nyilván nem. :D áá ne is mondd..ami bontókat néztem eddig és ami kellett volna semmi sem volt 1ikbe sem. "hááááát az most nincs" ;) Mindíg ez jön Ez nem dizel VW, vagy Fiat. Tényleg nincs dizel hangja az utastérben. De nem akarlak meggyőzni. :D Az tényleg nincs nekem sem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Az tényleg nincs nekem sem :rolleyes: ÁÁÁ. Úgysem hiszi el. :D Neki még gázolajjal csak a traktorok mennek. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Ez nem dizel VW, vagy Fiat. Tényleg nincs dizel hangja az utastérben. De nem akarlak meggyőzni. :rolleyes: Nekem van dízel hangja az utastérben alapjáraton....csak az a baj hogy az enyém az benzines ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Nekem van dízel hangja az utastérben alapjáraton....csak az a baj hogy az enyém az benzines :rolleyes: Ezt Zoli el sem olvassa. ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Na ez kicsit off, mert más márka, de azért leírom.... 1 hete apu alatt megkotlott az 1,6 TD (VW T3)... letörött az egyik szíjtárcsa csavarja, a tárcsa meg valami fogaskerék lepottyant, motor megáll vezérműtengely (ha jól tudom ez a bütykös igaz?) 4 részre törött, szelepszárak szép ívesek lettek...stb stb...az egész 112.000 Ft-ba fájt...már újra működik;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Ezt Zoli el sem olvassa. :rolleyes: ;) :D Jó hát szégyen ide szégyen oda...ez van..ezt kell hogy szeressem...motorgenerál biztos megoldaná, de arra meg nincs pénzem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Ez nem dizel VW, vagy Fiat. Tényleg nincs dizel hangja az utastérben. De nem akarlak meggyőzni. :rolleyes: ÁÁÁ. Úgysem hiszi el. :D Neki még gázolajjal csak a traktorok mennek. :D ;) Nem kell győzködni. Comboban isuzu van, és ritka gusztustalan mikor a turbodízelek szürcsögnek, aztán sziszegnek... :D Úgy sem hiszed el, mennyivel jobb beülni egy benzinesbe, és 80ig csak 1et váltasz, nem 4et, valamint a hanghatások... :D Nekem van dízel hangja az utastérben alapjáraton....csak az a baj hogy az enyém az benzines :D Ezt ismerjük Stefantól is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Jó hát szégyen ide szégyen oda...ez van..ezt kell hogy szeressem...motorgenerál biztos megoldaná, de arra meg nincs pénzem :D Amióta meglátom azt a szót, hogy motorgenerál csak örülni tudok, hogy meg lett csinálva ;) Multkor egy suzuki SX4el járó gyerek azt mondta a 4,5 literes fogyasztásomra hogy sok mert " haverja 90 lovas 1.4es dízel corollája eszik 4,5 litert...és az opelé sok " Hú de felcsöszte az agyamat... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Úgy sem hiszed el, mennyivel jobb beülni egy benzinesbe, és 80ig csak 1et váltasz, nem 4et, valamint a hanghatások... :D Ezt csak hiszed. Az előző Astrám X16XEL volt. Imádtam amikor tiltáson dadogott. :rolleyes: ;) Utána X20XEV B Omega. Na ott egyet sem kellett váltanom. Fullos automata volt. :D :D Tehát tudom miről beszélsz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Ezt csak hiszed. Az előző Astrám X16XEL volt. Imádtam amikor tiltáson dadogott. :rolleyes: ;) Utána X20XEV B Omega. Na ott egyet sem kellett váltanom. Fullos automata volt. :D :D Tehát tudom miről beszélsz. :D Akkor ez döntetlen. :D Én nem tudom hogyan dadog az enyém tiltáson... :D Ellenben a kigyorsításoknál nagyon jó hangja van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Akkor ez döntetlen. :rolleyes: Én nem tudom hogyan dadog az enyém tiltáson... ;) Ellenben a kigyorsításoknál nagyon jó hangja van. :D Lyukas kipufogóval... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Lyukas kipufogóval... :D :D :P Bázz, a mult hét végén milyen arcokat lehetett látni nálatok. :D :D Nem nagyon voltak szomjasak. :rolleyes: ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Bázz, a mult hét végén milyen arcokat lehetett látni nálatok. :D :D Nem nagyon voltak szomjasak. :rolleyes: ;) :D :D Fesztivál volt vazz... :D A koncerteken durvábbak voltak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Lyukas kipufogóval... ;) :D :D A végén lukas, ahogy a tied is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Fesztivál volt vazz... :D A koncerteken durvábbak voltak. :D Tudom, a bejáratig elmentem. :D De beljebb nem kivánkoztam. :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Tudom, a bejáratig elmentem. :D De beljebb nem kivánkoztam. :rolleyes: ;) :D Ez a durva, késő délután ez a srác már atomkész volt, de így már tudjuk miért. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Ez a durva, késő délután ez a srác már atomkész volt, de így már tudjuk miért. ;) :D http://www.pannoniafesztival.hu/gallery/0020/IMG_1433.jpg Félt hogy kifogy a sörcsap. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 De mi az, hogy elbújnak....2010-ben vagyunk vazze. A zsernyákok elbújnak a bokrok mögé és onnan sasolnak....olyan vicces :D :D :D Szerinted miért bozótlakók? :D :D :D Nna jówan, húzok vissza dolgozóba ;) majd talán este leszek.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Köszi daykiller a segítséget ;) Sikerűlt levenni,már le van fújva a cucc :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május29, 2010 Megoszt Elküldve Május29, 2010 Köszi daykiller a segítséget :D Sikerűlt levenni,már le van fújva a cucc :rolleyes: Műanyag alapozó nélkül ;) ..... darabokba fok lepattogni róla :D :D Miért nem hallgatsz rám? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts