Alex0403 Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Jaja, meg egy szürke is szokott lenni, valamint van egy fehér F Astra ferdehátú IAM-os rendszámmal, az meg mozgó trafi. :rolleyes: Meg van egy fehér G Astra sedan is a környéken! Körbe van sötétítve, nehéz kiszúrni benne a süniket! Nos, kész a kormánycsere, Tiv megoldása volt a legjobb, két tenyérrel egyszerre hátulról mindent bele és már lenn is volt. A helyére gyári bőr került, nagyon kellemes a fogása. ;) Kép? :D
Pötty86 Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Jó reggelt! Lehet lesz fordulatszámmérőm :D :D Olyat én is akarok :rolleyes: Most meg menek le középkonzolt fújom matt feketére,meg minden más burkolatot elől :D Remélem sikerűl ;)
Alex0403 Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Olyat én is akarok :rolleyes: Most meg menek le középkonzolt fújom matt feketére,meg minden más burkolatot elől :D Remélem sikerűl ;) Műanyaglazítót is használsz?
Opeles90 Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Olyat én is akarok :rolleyes: Most meg menek le középkonzolt fújom matt feketére,meg minden más burkolatot elől :D Remélem sikerűl ;) :D Küldök képet ha meglesz. Csak fel kell hívja 1 csákót itt lakik debrecenben. szerk 9:15 Ez a szopás... Felhívtam és nincsen már Akkor kutatok tovább
Pötty86 Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Műanyaglazítót is használsz? Nem :rolleyes: Csiszolópapír+szórógitt+magasfedésű matt fekete spréééé+elszántság ;) Az miaz a műanyaglazító??
Pötty86 Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 ;) Küldök képet ha meglesz. Ok! Kíváncsi vok :rolleyes:
Reeckatee Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Jaja, meg egy szürke is szokott lenni, valamint van egy fehér F Astra ferdehátú IAM-os rendszámmal, az meg mozgó trafi. :rolleyes: Várjunkcsak.....törvény szerint nem bújkálhatnak és nem álcázhatják maguk nemde? ;) (nem mintha itt másképp lenne)
Tiv. Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Várjunkcsak.....törvény szerint nem bújkálhatnak és nem álcázhatják maguk nemde? :rolleyes: (nem mintha itt másképp lenne) De igen, bujkálhatnak. Az a törvény már nem él. Sőt, nem csak a sünök kamerázhatnak. ;)
Reeckatee Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 De igen, bujkálhatnak. Az a törvény már nem él. Sőt, nem csak a sünök kamerázhatnak. :D De mi az, hogy elbújnak....2010-ben vagyunk vazze. A zsernyákok elbújnak a bokrok mögé és onnan sasolnak....olyan vicces :rolleyes: ;) :D
spzoli Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 De mi az, hogy elbújnak....2010-ben vagyunk vazze. A zsernyákok elbújnak a bokrok mögé és onnan sasolnak....olyan vicces :rolleyes: ;) :D Nem. Ők bebújnak az árnyékba és pasziánszoznak, a trafi meg kint dolgozik, de ha mondjuk épp körbeáll 5 rétinéger, akkor véletlen se sietnek..
Tiv. Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 De mi az, hogy elbújnak....2010-ben vagyunk vazze. A zsernyákok elbújnak a bokrok mögé és onnan sasolnak....olyan vicces ;) :D :D Igen, 2010. Nem 1988, amikor a zsandár kiállt az út szélére, és rám fogta a pisztoly alakú radarját. De most nem is 500 forint a bírság mint amennyit akkor fizettem. :rolleyes: Igaz akkor az is hatalmas pénz volt.
Dark_Errant Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 De mi az, hogy elbújnak....2010-ben vagyunk vazze. A zsernyákok elbújnak a bokrok mögé és onnan sasolnak....olyan vicces :rolleyes: ;) :D Én az egész rendszert viccesnek tartom. Amikor olyan utak vannak, hogy a sebesség korlát szó szerint vicc!!! Nem azokat kéne büntetni gyorshajtásért akik biztonságosan teszik ezt, hanem azokat akiknek elszáll ilyenkor az agya, és azt hiszi, hogy csak ő van az utakon, és más senki nem létezik! Akik miatt pl fékezni kell, mert Ő azt hiszi hogy 100meteren letud előzni 3 autót miközben egy kamion jön szembe!
Reeckatee Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Én az egész rendszert viccesnek tartom. Amikor olyan utak vannak, hogy a sebesség korlát szó szerint vicc!!! Nem azokat kéne büntetni gyorshajtásért akik biztonságosan teszik ezt, hanem azokat akiknek elszáll ilyenkor az agya, és azt hiszi, hogy csak ő van az utakon, és más senki nem létezik! Akik miatt pl fékezni kell, mert Ő azt hiszi hogy 100meteren letud előzni 3 autót miközben egy kamion jön szembe! Többször találkozom olyanokkal, hogy megállnak az útkereszteződés közepén, telefonálnak, hátuk mögött hosszu sor.....erre jön a fakabát, remélné az ember, hogy megoldja a helyzetet de közben az is telefonál és nagy bambán végigbámulja az esetet azt gurul tovább.....ilyenkor szebbnél szebb versek jutnak eszembe. :rolleyes:
Alex0403 Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Nem :rolleyes: Csiszolópapír+szórógitt+magasfedésű matt fekete spréééé+elszántság ;) Az miaz a műanyaglazító?? A fényezés témába írtam róla...műanyag alapozó, ez nélkül egy idő után lepörög a festék a műanyagról :D
Dark_Errant Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 A fényezés témába írtam róla...műanyag alapozó, ez nélkül egy idő után lepörög a festék a műanyagról :rolleyes: Mondtak múltkor olyat, hogy vissza lehet szerezni a lökös eredeti színét ha hőlégfúvóval meg melegíted egy kicsit. Ez mennyire igaz?
Alex0403 Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Mondtak múltkor olyat, hogy vissza lehet szerezni a lökös eredeti színét ha hőlégfúvóval meg melegíted egy kicsit. Ez mennyire igaz? Ez igaz! De nagyon óvatosan kell csinálni, mert áteshet az ember a ló túloldalára...meglágyúl a műanyag, és utána kuka...Szóval ügyesen, és óvatosan :rolleyes:
brezsó Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Én az egész rendszert viccesnek tartom. Amikor olyan utak vannak, hogy a sebesség korlát szó szerint vicc!!! Nem azokat kéne büntetni gyorshajtásért akik biztonságosan teszik ezt, hanem azokat akiknek elszáll ilyenkor az agya, és azt hiszi, hogy csak ő van az utakon, és más senki nem létezik! Akik miatt pl fékezni kell, mert Ő azt hiszi hogy 100meteren letud előzni 3 autót miközben egy kamion jön szembe! Na, igen, de ez az út széléről nem igazán megállapitható és igy kénytelen alapból a sebességtúllépést büntetni.
Pötty86 Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Sziasztok! Naggyon sürgős lenne a segítség ! A vészvillogó kapcsolóját hogy tudom kivenni? Már kivettem az egész középkonzolt,de a vészvillogó nem akar kigyünni :rolleyes: Az autó lent vár a további munkálatokra,ezért fontos lenne a válasz ;)
daykiller Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Sziasztok! Naggyon sürgős lenne a segítség ! A vészvillogó kapcsolóját hogy tudom kivenni? Már kivettem az egész középkonzolt,de a vészvillogó nem akar kigyünni :rolleyes: Az autó lent vár a további munkálatokra,ezért fontos lenne a válasz ;) Aljzat: Alul fogják körmök (dugorok). Felülről nyomod és alul meg kijátszod a dudorokat hogy lemenjenek. Vagy a vészvillogó kapcsolját akarod kiszedni? Mert az csak egy rántás kifele.
Pötty86 Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Kis körmök fogják, vagy inkább ilyen kicsúszásgátló műanyag dudorok, ha jól tévedek, akkor felülről lehet megtámadni a foglalatot. Vagy a vészvillogó kapcsolját akarod kiszedni? Mert az csak egy rántás kifele. Ja nem írtam le pontosan ,bocs :rolleyes: A kapcsolót levettem,de a kábelek amik mennek bele hátúlról,azokat nem tudom levenni és így nem tudom kivenni az egész középkonzol burkolatát sem ;)
daykiller Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Ja nem írtam le pontosan ,bocs ;) A kapcsolót levettem,de a kábelek amik mennek bele hátúlról,azokat nem tudom levenni és így nem tudom kivenni az egész középkonzol burkolatát sem :D Már változtattam azon hozzászólásom. Kérlek olvass vissza. :rolleyes:
Pötty86 Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 Már változtattam azon hozzászólásom. Kérlek olvass vissza. :rolleyes: Áhhám :D Nagyon szépen köszönöm ,már menek is vissza,akkor kipróba 2 ;)
Opeles90 Elküldve Május29, 2010 Elküldve Május29, 2010 EZ Hivatalosan lepapirozható az F be? :rolleyes: nana...titkon készülsz valamire Tiv! ;)
Recommended Posts