Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nálunk is ezekből vett az állam pár százat. Zsír mert nem érzékeli semmi és egyből lelőnek akár standby módban is. Rohadjanak el. :rolleyes:

Valahogy "be kell fognia" az autót és az akkor zavarható is ;) :D

Elküldve
Ma hazafelé, Kerepesi út, Örs után kifelé, a 2 benyakút között tempósan haladok a belső sávban. A szokásos lesipuskás helyen (buszmegálló) bal oldalt a füvön megláttam valamit. Fekete kb. 40×40-es doboz nagyjából 70-80 centi magas lábakon és a kifelé haladó belső sávot fürkészi ;) Visszanézve sünöket nem láttam sehol, magában álldogált a ketyere a pusztában.

Mi a frász lehetett az? Ha trafi akkó beszívtam :rolleyes:

Kis g***k mindig itt rohadnak a templomnál. minnyá kimegyek megnézem ittvane még. de jó h irtad mer én csak a kocsit szoktam nézni a megálló előtt azt ha ott nincs senki nyomni kell neki h elérd a zöldet a keresztúrin :D

Elküldve
Kis g***k mindig itt rohadnak a templomnál. minnyá kimegyek megnézem ittvane még. de jó h irtad mer én csak a kocsit szoktam nézni a megálló előtt azt ha ott nincs senki nyomni kell neki h elérd a zöldet a keresztúrin ;)

Én ott nem racsingolok, túl sűrűn kinn vannak... :rolleyes:

Elküldve
Kis g***k mindig itt rohadnak a templomnál. minnyá kimegyek megnézem ittvane még. de jó h irtad mer én csak a kocsit szoktam nézni a megálló előtt azt ha ott nincs senki nyomni kell neki h elérd a zöldet a keresztúrin :D

A külsőt kitakarta a busz, de nem mentem olyan nagyon gyorsan, picivel 60 felett az órám szerint. Ha le is kapott, talán nem ér olyan sokat..... :rolleyes:

Én ott nem racsingolok, túl sűrűn kinn vannak... ;)

Fújhatod, ha letol a kamaz a belsőben :D

Elküldve
Én ott nem racsingolok, túl sűrűn kinn vannak... :rolleyes:

jah :D de te tuti nem jársz annyit erre mint én ;) meg ez az utolsó kétsávos szakas, előtte 70es tábla, itt még az út is jobb :D gondolom a puhatestűek miatt van már csak 50 :D

Elküldve
A külsőt kitakarta a busz, de nem mentem olyan nagyon gyorsan, picivel 60 felett az órám szerint. Ha le is kapott, talán nem ér olyan sokat..... :rolleyes:

Fújhatod, ha letol a kamaz a belsőben :D

Miért szüttyögsz a belsőben? Sorolj ki, és nincs tolás.... ;)

Elküldve

64ig bese kapcsol, meg sztem a te órád is inkább felfele csal picit, mint lefele ;)

Elküldve
Csajszi ott ujjongott,

Ennyit kaptál, semmi mást? ;) :D

Aki képes egy ilyen hirdetést feltenni valakiről, attól nem is vár többet senki :rolleyes:

Geccc.... vinném betonozni, 30 ropiért megszakítanám a kiscsákót. :D

Elküldve
Miért szüttyögsz a belsőben? Sorolj ki, és nincs tolás.... :rolleyes:

50 helyett 60 valamennyit nem nevezném szüttyögésnek :D

A buszok, mazsolák közé soroljon akinek 6 anyja volt.......... oda születni kell ;)

Elküldve
Ennyit kaptál, semmi mást? :rolleyes: :D

Geccc.... vinném betonozni, 30 ropiért megszakítanám a kiscsákót. ;)

Jah.

A buszok, mazsolák közé soroljon akinek 6 anyja volt.......... oda születni kell :D

A kerepesin 60 van nem? :D 60nál óra szerint 60 az szüttyögés. :D Am meg ha jön a kamaz akkor betolom a mazsolát a bokorba.. :D

Elküldve

A buszok, mazsolák közé soroljon akinek 6 anyja volt.......... oda születni kell :rolleyes:

60... ;) az pont az a tempó amikor fosol de még se akarod h rádmondhassák h szötymörögsz:D

Elküldve
A kerepesin 60 van nem? :rolleyes: 60nál óra szerint 60 az szüttyögés. :D Am meg ha jön a kamaz akkor betolom a mazsolát a bokorba.. ;)

sztem csak 50 a zárkádtól

Elküldve
Jah.

A kerepesin 60 van nem? :rolleyes: 60nál óra szerint 60 az szüttyögés. :D Am meg ha jön a kamaz akkor betolom a mazsolát a bokorba.. ;)

Akkor megsúgom, hogy az Örsig 70, onnan kifelé csak 50 :D :D

60... :D az pont az a tempó amikor fosol de még se akarod h rádmondhassák h szötymörögsz:D

Ez így van :D és ott még nem akarnak eltolni :D

Elküldve

Ez így van :D és ott még nem akarnak eltolni :rolleyes:

egyszer úgyis összefutunk ;)

nah elugrok madarasteszkóba, megnézem ott van e még a trafi

Elküldve
sztem csak 50 a zárkádtól

Ez így van :D és ott még nem akarnak eltolni :rolleyes:

Ez van. ;)

Elküldve
60... :rolleyes: az pont az a tempó amikor fosol de még se akarod h rádmondhassák h szötymörögsz:D

Amikor megvettem az autót első dolgom az volt GPS-szel összehasonlítottam a sebességet.

Nekem 15-10Km/h -nyit csal az órás, és vagyok olyan bátor, hogy a mindig +20 a megengedettnél ;)

Ergo 50es táblánál, 70et mutat, mikor valójában 55-60közt megyek.

Elküldve
egyszer úgyis összefutunk :D

nah elugrok madarasteszkóba, megnézem ott van e még a trafi

Nincs kicsukva :D

Jössz ki hozzánk???

Ez van. :D

Most jut eszembe.....nemrég a cégessel jövök befelé M1-M7 közös szakaszán 110 körül, beváltok a belsőbe, mert kinn 80-nal töketlenkednek, mögöttem fékcsikorgás....majdnem beugrott a motoros a csomitartóba ;)

200 m után sor lelassít, megáll, motoros mellémgurul és beszól, hogy figyeljek már kicsit jobban, mert ő nem tud olyan gyorsan megállni.....180-ról :rolleyes:

Mondom kimondta neked, hogy itt lehet annyival menni? Aszongya: mééé, nem lehet? Mutatom neki a 100-as táblát...mond az neked valamit? Csak néz rám....az azt jelenti? :D

Elküldve
Nincs kicsukva :D

Jössz ki hozzánk???

Most jut eszembe.....nemrég a cégessel jövök befelé M1-M7 közös szakaszán 110 körül, beváltok a belsőbe, mert kinn 80-nal töketlenkednek, mögöttem fékcsikorgás....majdnem beugrott a motoros a csomitartóba ;)

200 m után sor lelassít, megáll, motoros mellémgurul és beszól, hogy figyeljek már kicsit jobban, mert ő nem tud olyan gyorsan megállni.....180-ról :rolleyes:

Mondom kimondta neked, hogy itt lehet annyival menni? Aszongya: mééé, nem lehet? Mutatom neki a 100-as táblát...mond az neked valamit? Csak néz rám....az azt jelenti? :D

...alacsony a kerítés. :D Egy cégtől kanyarodtam ki hungáriára, viszont beállt egy teherautó úgy érdekesen a lejáróba meg a járdára, tehát eleve közvetlen a legszélsőbe nem tudtam kanyarodni, se középre, mert annyira bal######ul állt be, tehát a 3.sávba átkarcolt a kocsi eleje. Két sáv megáll, gurulok, látom belül jön vmi állat. Megállok a 2.sáv szélénél, full keresztben a hungárián, emberünk nem lassít, ellenben nyomja a dudát, és anyázik, hogy mégis mit csinálok. :D

Elküldve
...alacsony a kerítés. ;) Egy cégtől kanyarodtam ki hungáriára, viszont beállt egy teherautó úgy érdekesen a lejáróba meg a járdára, tehát eleve közvetlen a legszélsőbe nem tudtam kanyarodni, se középre, mert annyira bal######ul állt be, tehát a 3.sávba átkarcolt a kocsi eleje. Két sáv megáll, gurulok, látom belül jön vmi állat. Megállok a 2.sáv szélénél, full keresztben a hungárián, emberünk nem lassít, ellenben nyomja a dudát, és anyázik, hogy mégis mit csinálok. :D

áááá....nyitva maradt az ajtó :D

Tényleg, mit lehet tenni pl. az említett bevezetőn, ha a középső sávban töketlenkednek? Belső sáv rizikós, mert ott jönnek az őrültek, jobbról meg lakott területen kívül nem előzhetsz? Elvileg megpróbálhatod levillogni, de van aki észre sem veszi, a másik meg csak pingvinezik, de nem gyorsít, aztán 2 km múlva kimegy a külsőbe a Lágymányosi felé :rolleyes:

Elküldve
....Tényleg, mit lehet tenni pl. az említett bevezetőn, ha a középső sávban töketlenkednek? Belső sáv rizikós, mert ott jönnek az őrültek, jobbról meg lakott területen kívül nem előzhetsz? Elvileg megpróbálhatod levillogni, de van aki észre sem veszi, a másik meg csak pingvinezik, de nem gyorsít, aztán 2 km múlva kimegy a külsőbe a Lágymányosi felé :rolleyes:....

Közlekedési 1x1 ? ;) :D

Villogni szerintem felesleges, ha határozottan haladsz, akkor kisebb az esély, hogy valaki a középsőből kisomfordál eléd, ha jobbról előznél.

Elküldve
Közlekedési 1x1 ? :D :D

Villogni szerintem felesleges, ha határozottan haladsz, akkor kisebb az esély, hogy valaki a középsőből kisomfordál eléd, ha jobbról előznél.

...meg négy keréken csúszva kanyarodsz... :rolleyes: ;)

Elküldve
Közlekedési 1x1 ? :rolleyes: ;)

Az odáig rendben lenne, ha szabadna jobbról előzni......szeretik a kopók :D

Elküldve
...meg négy keréken csúszva kanyarodsz... ;) :D

Téli gumi radír :D

Lanti - odaígértem neki a régebbieket - panaszkodott is tegnap : elkoptatooddddd a játszós gumijaimat :rolleyes:

:D :D

Elküldve
Az odáig rendben lenne, ha szabadna jobbról előzni......szeretik a kopók :D

Ez a te döntésed :D

Vagy jobbról, vagy balról és bemész valaki elé, vagy türelmes vagy :D

Esetleg menj a belsőben, mindenkinél gyorsabban :rolleyes: ;)

Elküldve
Ez a te döntésed :D

Vagy jobbról, vagy balról és bemész valaki elé, vagy türelmes vagy :D

Esetleg menj a belsőben, mindenkinél gyorsabban :rolleyes: ;)

Tényleg......ez eszembe se jutott :D :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.