Opeles90 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Mars aludni. :D :P Fogat mostál? :D :D :D ;) Még tanulok :D fórumozni :D Kicsit lefrissítettem már a képeimet :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Aha, egymásnak háttal álltak, egyszerre kezdtek el tolatni Y-alakban, a végén egy más mellett álltak akkora helyen ahol a két kocsi nem fér el. ;) Persze mindegyik szerint a másik volt a hibás. Csak a tökrük koccoltak össze, meg karcolások voltak a kasztnin. Gondolom hátranéztek van-e ott valami, aztán tolatás közben csak azt nézték, jön-e valaki hátulról, azt nem, hogy a másik oldalon is ki akarnak állni. Ugye a középső tökörből nem látták az ellenfelet. ;) Nekem is jött egy ilyen szerencsecsomag. Elkezdtem kitolatni, és már nagyjából az út felénél láttam hogy egy octavia tolatólámpája kivillan mögöttem, és el is indul. Megálltam, és ráfeküdtem a dudára. Jött tovább :D Lassan csorgott, de jött, amolyan nagypapásan. Behúztam a kézit, és kiszálltam hogy esetleg bekopogok neki hogy van egy pici piros alig észrevehető kis izé mögötte, amiből furcsa duda-hang jön. Még nem értem oda az ablakáig, már koppant a vonóhorgomon :rolleyes: kiszáll, és közli hogy nekitolattam :D :D :D Óvatosan megkérdeztem tőle hogy nem gyanús -e hogy nem ülök az autóban, és a kézi be van húzva, akkor morgott valamit. Megkérdeztem nem szeretne -e inkább lecsatlakozni a vonóhorogról hogy befejezhessem amit elkezdtem, akkor visszaült, 5ezres furdulaton, csúsztatott kuplunggal visszamászott, és akkor otthagytam :D Nem vártam meg amíg másodszorra is kiáll... Most szóltam volna a sárga index miatt? :D :P nyugodtan, azt senki nem szedi ki belőle :D Lehet hogy a lámpám, meg a hűtőmaszkom faceliftes lesz, ha rendbe-teszem az elejét véglegesen, de a sárga index marad :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Szasztok valaki nem tud meg dobni egy CDR500as rádióval?:rolleyes: Esetleg egy Car300-at tudok. Ha érdekel írj Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 De azóta kis feleségem meglepett egy névre szóló tolvajérmével ami a brifkómra van akasztva :D csak a dolog szépséghibája, hogy annyiért kilyukasztottam volna én is pár százast ;) még egy heti reggelire is jutott volna belőle.. :rolleyes: :D Ne reklamálj, te legalább kapsz valamit. 19 év után nekem az az ünnep ha aznap nem vernek meg. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Nekem is jött egy ilyen szerencsecsomag.... Tegnap hamar elpályáztatok. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Tegnap hamar elpályáztatok. :D Végre találtam egy embert aki hajlandó volt fekete ülést venni :rolleyes: ;) Nem vártam míg meggondolja magát :D Meg aztán ha nagyon későn indulok, akkor felébresztem az ékszíjammal az egész várost, így még nem aludtak annyian :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Végre találtam egy embert aki hajlandó volt fekete ülést venni :rolleyes: ;) Nem vártam míg meggondolja magát :D Meg aztán ha nagyon későn indulok, akkor felébresztem az ékszíjammal az egész várost, így még nem aludtak annyian :D Hagyjuk mááá. :D Én még sárgaangyalt is játszottam lurdy után... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Hagyjuk mááá. :D Én még sárgaangyalt is játszottam lurdy után... :D Nah, mesélj :rolleyes: Hogy tettél föl a platóra, és mit? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Nah, mesélj ;) Hogy tettél föl a platóra, és mit? :D Semmi xtra. Láttam egy fordka-t vészvillogóval, aztán láttam hogy egy ######i próbálkozik kerékcserével, mellette meg áll egy szöszi csajszi. Há mondom megnézem már. Megálltam, kérdeztem ami h kell segítség? Srác mondta, hogy nem bírja levenni a kereket, rá van rohadva. Rúgtad? Jah, de semmi. Mondta a csajszi közben, hogy milyen jó, hogy mind2en megálltunk, mert csomóan csak elhúztak. Rárúgtam 3at, de tök lapos volt a gumi, tehát elnyelte a behatást. Rárúgtam a felnire, aztán letéptem a helyéről. Másik srác ki vót gyúúúúrva. Kicsit fennakadt a szeme. Kérdezte h szakmabéli? Mondom nem, csak sokat gyakorlok. Csajszi ott ujjongott, feldobtuk a kereket, oszt viszontválltáska. :D ...és most bemegyek dolgozni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Semmi xtra. Láttam egy fordka-t vészvillogóval, aztán láttam hogy egy ######i próbálkozik kerékcserével, mellette meg áll egy szöszi csajszi. Há mondom megnézem már. Megálltam, kérdeztem ami h kell segítség? Srác mondta, hogy nem bírja levenni a kereket, rá van rohadva. Rúgtad? Jah, de semmi. Mondta a csajszi közben, hogy milyen jó, hogy mind2en megálltunk, mert csomóan csak elhúztak. Rárúgtam 3at, de tök lapos volt a gumi, tehát elnyelte a behatást. Rárúgtam a felnire, aztán letéptem a helyéről. Másik srác ki vót gyúúúúrva. Kicsit fennakadt a szeme. Kérdezte h szakmabéli? Mondom nem, csak sokat gyakorlok. Csajszi ott ujjongott, feldobtuk a kereket, oszt viszontválltáska. :P ...és most bemegyek dolgozni. :rolleyes: :D :D :D Nekem még sosem köszönte meg senki hogy összerugdostam a felnit az autóján ;) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Ne reklamálj, te legalább kapsz valamit. 19 év után nekem az az ünnep ha aznap nem vernek meg. ;) :D Zotya! Te nagyon kííísz lehetsz :D b+, megver az asszony :P nagyjából mint apósom :D na nekem próbáljon meg az asszony keménykedni.. :D :D ...és most bemegyek dolgozni. :D Én meg nemrég estem haza.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Zotya! Te nagyon kííísz lehetsz :D b+, megver az asszony :D nagyjából mint apósom :D na nekem próbáljon meg az asszony keménykedni.. :D ;) Én meg nemrég estem haza.. :rolleyes: "- Asszony hoznál egy sört a hűtőből? - Varázsszó? - Odab*sszak? " Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Én meg nemrég estem haza.. :rolleyes: Jöhetnél Pestre is. Elég mókásak az utak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 http://gazmegfek.blog.hu/2010/05/28/a_het_nem_a_honap_luzere :rolleyes: ;) :D http://racing-bazar.hu/utcai/szemelyauto/makkkk :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Ma hazafelé, Kerepesi út, Örs után kifelé, a 2 benyakút között tempósan haladok a belső sávban. A szokásos lesipuskás helyen (buszmegálló) bal oldalt a füvön megláttam valamit. Fekete kb. 40×40-es doboz nagyjából 70-80 centi magas lábakon és a kifelé haladó belső sávot fürkészi ;) Visszanézve sünöket nem láttam sehol, magában álldogált a ketyere a pusztában. Mi a frász lehetett az? Ha trafi akkó beszívtam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Ma hazafelé, Kerepesi út, Örs után kifelé, a 2 benyakút között tempósan haladok a belső sávban. A szokásos lesipuskás helyen (buszmegálló) bal oldalt a füvön megláttam valamit. Fekete kb. 40×40-es doboz nagyjából 70-80 centi magas lábakon és a kifelé haladó belső sávot fürkészi :D Visszanézve sünöket nem láttam sehol, magában álldogált a ketyere a pusztában. Mi a frász lehetett az? Ha trafi akkó beszívtam ;) Én a Mogyoródin láttam ilyen kis izét, de ott egy 15-20 méterrel odébb álltak sünik is :rolleyes: . Ez valami új lesi-trafi lehet de zsinóron volt a Focushoz vezetve úgy láttam. A régi szép idők amikor a fehér feliciát kellet nézni oszt csólom :D :D Tiszta szivacs ha ez drót nélkül is megy mert akkor leteszik magában a pálcikáira, és otthagyják :D :D . Legközelebb megállok és bedobom a csomiba. Akkó' fényképezzen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Én a Mogyoródin láttam ilyen kis izét, de ott egy 15-20 méterrel odébb álltak sünik is :rolleyes: . Ez valami új lesi-trafi lehet de zsinóron volt a Focushoz vezetve úgy láttam. A régi szép idők amikor a fehér feliciát kellet nézni oszt csólom :D :D Tiszta szivacs ha ez drót nélkül is megy mert akkor leteszik magában a pálcikáira, és otthagyják ;) :D . Legközelebb megállok és bedobom a csomiba. Akkó' fényképezzen :D Majd fognak a zsandárok, amikor a kommandósokkal karöltve mennek érted :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Ma hazafelé, Kerepesi út, Örs után kifelé, a 2 benyakút között tempósan haladok a belső sávban. A szokásos lesipuskás helyen (buszmegálló) bal oldalt a füvön megláttam valamit. Fekete kb. 40×40-es doboz nagyjából 70-80 centi magas lábakon és a kifelé haladó belső sávot fürkészi ;) Visszanézve sünöket nem láttam sehol, magában álldogált a ketyere a pusztában. Mi a frász lehetett az? Ha trafi akkó beszívtam :rolleyes: Valahol ott kellett lennie az autónak is. Ilyen az új trafi állítólag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 http://racing-bazar.hu/utcai/szemelyauto/makkkk :rolleyes: ;) :D :D :D Nagyon aljas :D :D Mondjuk nagy észlény aki a szöveget írta, fogalmazásból jeles : "ja meg fiuval is csinája szeretek szopni !!!" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Nagyon aljas ;) :D Mondjuk nagy észlény aki a szöveget írta, fogalmazásból jeles : "ja meg fiuval is csinája szeretek szopni !!!" Aki képes egy ilyen hirdetést feltenni valakiről, attól nem is vár többet senki :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 http://racing-bazar.hu/utcai/szemelyauto/makkkk :rolleyes: ;) :D :D :D Aztaaaaribaaaaaaaanc :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Valahol ott kellett lennie az autónak is. Ilyen az új trafi állítólag. Az faca :D Nem láttam a közelben álldogáló autót, legfeljebb jobbra bent a mellékutcában a szelektív kukák után állt valami.... Gyanús is volt, hogy ezt tényleg itt hagyták magában. Ha ez tényleg trafi az nagyon király lesz....simán berakják a parkoló autók közé és észre sem veszi senki, csak ha jön a csekk :rolleyes: Sőt, azt olvasom róla, hogy ez már online le is adja a drótot a központnak, a sün már csak kirakja és ha elzsibbadt a hátsója beveszi.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Az faca :D Nem láttam a közelben álldogáló autót, legfeljebb jobbra bent a mellékutcában a szelektív kukák után állt valami.... Gyanús is volt, hogy ezt tényleg itt hagyták magában. Ha ez tényleg trafi az nagyon király lesz....simán berakják a parkoló autók közé és észre sem veszi senki, csak ha jön a csekk ;) Sőt, azt olvasom róla, hogy ez már online le is adja a drótot a központnak, a sün már csak kirakja és ha elzsibbadt a hátsója beveszi.... :D Nálunk is ezekből vett az állam pár százat. Zsír mert nem érzékeli semmi és egyből lelőnek akár standby módban is. Rohadjanak el. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 Az faca :D Nem láttam a közelben álldogáló autót, legfeljebb jobbra bent a mellékutcában a szelektív kukák után állt valami.... Gyanús is volt, hogy ezt tényleg itt hagyták magában. Ha ez tényleg trafi az nagyon király lesz....simán berakják a parkoló autók közé és észre sem veszi senki, csak ha jön a csekk ;) Sőt, azt olvasom róla, hogy ez már online le is adja a drótot a központnak, a sün már csak kirakja és ha elzsibbadt a hátsója beveszi.... :D Jaja. Szombathelyre mennek a fotók, ott azonosítja a rendszer automatikusan és a titkárnő elé már készen érkezik, csak aláírás stb és mehet postára. Valamint neten is meg lehet majd nézni a fotót. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május28, 2010 Megoszt Elküldve Május28, 2010 http://gazmegfek.blog.hu/2010/05/28/a_het_nem_a_honap_luzere ;) :D :D http://racing-bazar.hu/utcai/szemelyauto/makkkk :D :D :D :D :P :D ;) ;) Na majd Terry Black hívja..Kis ifjút bejáratja mint az új motort... Utánna meg csak kormolja időnként ;) :D Szegény gyerek amúgy elég gáz ez neki :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts