Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Aha, egymásnak háttal álltak, egyszerre kezdtek el tolatni Y-alakban, a végén egy más mellett álltak akkora helyen ahol a két kocsi nem fér el. ;) Persze mindegyik szerint a másik volt a hibás. Csak a tökrük koccoltak össze, meg karcolások voltak a kasztnin. Gondolom hátranéztek van-e ott valami, aztán tolatás közben csak azt nézték, jön-e valaki hátulról, azt nem, hogy a másik oldalon is ki akarnak állni. Ugye a középső tökörből nem látták az ellenfelet. ;)

Nekem is jött egy ilyen szerencsecsomag. Elkezdtem kitolatni, és már nagyjából az út felénél láttam hogy egy octavia tolatólámpája kivillan mögöttem, és el is indul. Megálltam, és ráfeküdtem a dudára. Jött tovább :D Lassan csorgott, de jött, amolyan nagypapásan. Behúztam a kézit, és kiszálltam hogy esetleg bekopogok neki hogy van egy pici piros alig észrevehető kis izé mögötte, amiből furcsa duda-hang jön. Még nem értem oda az ablakáig, már koppant a vonóhorgomon :rolleyes: kiszáll, és közli hogy nekitolattam :D :D :D Óvatosan megkérdeztem tőle hogy nem gyanús -e hogy nem ülök az autóban, és a kézi be van húzva, akkor morgott valamit. Megkérdeztem nem szeretne -e inkább lecsatlakozni a vonóhorogról hogy befejezhessem amit elkezdtem, akkor visszaült, 5ezres furdulaton, csúsztatott kuplunggal visszamászott, és akkor otthagytam :D Nem vártam meg amíg másodszorra is kiáll...

Most szóltam volna a sárga index miatt? :D :P

nyugodtan, azt senki nem szedi ki belőle :D Lehet hogy a lámpám, meg a hűtőmaszkom faceliftes lesz, ha rendbe-teszem az elejét véglegesen, de a sárga index marad :D ;)

Megosztás:

De azóta kis feleségem meglepett egy névre szóló tolvajérmével ami a brifkómra van akasztva :D csak a dolog szépséghibája, hogy annyiért kilyukasztottam volna én is pár százast ;) még egy heti reggelire is jutott volna belőle.. :rolleyes: :D

Ne reklamálj, te legalább kapsz valamit. 19 év után nekem az az ünnep ha aznap nem vernek meg. :D :D

Megosztás:

Tegnap hamar elpályáztatok. :D

Végre találtam egy embert aki hajlandó volt fekete ülést venni :rolleyes: ;) Nem vártam míg meggondolja magát :D Meg aztán ha nagyon későn indulok, akkor felébresztem az ékszíjammal az egész várost, így még nem aludtak annyian :D

Megosztás:

Végre találtam egy embert aki hajlandó volt fekete ülést venni :rolleyes: ;) Nem vártam míg meggondolja magát :D Meg aztán ha nagyon későn indulok, akkor felébresztem az ékszíjammal az egész várost, így még nem aludtak annyian :D

Hagyjuk mááá. :D Én még sárgaangyalt is játszottam lurdy után... :D

Megosztás:

Nah, mesélj ;) Hogy tettél föl a platóra, és mit? :D

Semmi xtra. Láttam egy fordka-t vészvillogóval, aztán láttam hogy egy ######i próbálkozik kerékcserével, mellette meg áll egy szöszi csajszi. Há mondom megnézem már. Megálltam, kérdeztem ami h kell segítség? Srác mondta, hogy nem bírja levenni a kereket, rá van rohadva. Rúgtad? Jah, de semmi. Mondta a csajszi közben, hogy milyen jó, hogy mind2en megálltunk, mert csomóan csak elhúztak. Rárúgtam 3at, de tök lapos volt a gumi, tehát elnyelte a behatást. Rárúgtam a felnire, aztán letéptem a helyéről. Másik srác ki vót gyúúúúrva. Kicsit fennakadt a szeme. Kérdezte h szakmabéli? Mondom nem, csak sokat gyakorlok. Csajszi ott ujjongott, feldobtuk a kereket, oszt viszontválltáska.

:D

...és most bemegyek dolgozni. :rolleyes:

Megosztás:

Semmi xtra. Láttam egy fordka-t vészvillogóval, aztán láttam hogy egy ######i próbálkozik kerékcserével, mellette meg áll egy szöszi csajszi. Há mondom megnézem már. Megálltam, kérdeztem ami h kell segítség? Srác mondta, hogy nem bírja levenni a kereket, rá van rohadva. Rúgtad? Jah, de semmi. Mondta a csajszi közben, hogy milyen jó, hogy mind2en megálltunk, mert csomóan csak elhúztak. Rárúgtam 3at, de tök lapos volt a gumi, tehát elnyelte a behatást. Rárúgtam a felnire, aztán letéptem a helyéről. Másik srác ki vót gyúúúúrva. Kicsit fennakadt a szeme. Kérdezte h szakmabéli? Mondom nem, csak sokat gyakorlok. Csajszi ott ujjongott, feldobtuk a kereket, oszt viszontválltáska.

:P

...és most bemegyek dolgozni. :rolleyes:

:D :D :D Nekem még sosem köszönte meg senki hogy összerugdostam a felnit az autóján ;) :D :D :D

Megosztás:

Ne reklamálj, te legalább kapsz valamit. 19 év után nekem az az ünnep ha aznap nem vernek meg. ;) :D

www.tvn.hu_37115d5e332648092fb2ed55f1b88225.gif

Zotya! Te nagyon kííísz lehetsz :D b+, megver az asszony :P nagyjából mint apósom :D na nekem próbáljon meg az asszony keménykedni.. :D :D

...és most bemegyek dolgozni. :D

Én meg nemrég estem haza.. :rolleyes:

Megosztás:

Ma hazafelé, Kerepesi út, Örs után kifelé, a 2 benyakút között tempósan haladok a belső sávban. A szokásos lesipuskás helyen (buszmegálló) bal oldalt a füvön megláttam valamit. Fekete kb. 40×40-es doboz nagyjából 70-80 centi magas lábakon és a kifelé haladó belső sávot fürkészi ;) Visszanézve sünöket nem láttam sehol, magában álldogált a ketyere a pusztában.

Mi a frász lehetett az? Ha trafi akkó beszívtam :rolleyes:

Megosztás:

Ma hazafelé, Kerepesi út, Örs után kifelé, a 2 benyakút között tempósan haladok a belső sávban. A szokásos lesipuskás helyen (buszmegálló) bal oldalt a füvön megláttam valamit. Fekete kb. 40×40-es doboz nagyjából 70-80 centi magas lábakon és a kifelé haladó belső sávot fürkészi :D Visszanézve sünöket nem láttam sehol, magában álldogált a ketyere a pusztában.

Mi a frász lehetett az? Ha trafi akkó beszívtam ;)

Én a Mogyoródin láttam ilyen kis izét, de ott egy 15-20 méterrel odébb álltak sünik is :rolleyes: . Ez valami új lesi-trafi lehet de zsinóron volt a Focushoz vezetve úgy láttam. A régi szép idők amikor a fehér feliciát kellet nézni oszt csólom :D :D Tiszta szivacs ha ez drót nélkül is megy mert akkor leteszik magában a pálcikáira, és otthagyják :D :D . Legközelebb megállok és bedobom a csomiba. Akkó' fényképezzen :D

Megosztás:

Én a Mogyoródin láttam ilyen kis izét, de ott egy 15-20 méterrel odébb álltak sünik is :rolleyes: . Ez valami új lesi-trafi lehet de zsinóron volt a Focushoz vezetve úgy láttam. A régi szép idők amikor a fehér feliciát kellet nézni oszt csólom :D :D Tiszta szivacs ha ez drót nélkül is megy mert akkor leteszik magában a pálcikáira, és otthagyják ;) :D . Legközelebb megállok és bedobom a csomiba. Akkó' fényképezzen :D

Majd fognak a zsandárok, amikor a kommandósokkal karöltve mennek érted :D

Megosztás:

Ma hazafelé, Kerepesi út, Örs után kifelé, a 2 benyakút között tempósan haladok a belső sávban. A szokásos lesipuskás helyen (buszmegálló) bal oldalt a füvön megláttam valamit. Fekete kb. 40×40-es doboz nagyjából 70-80 centi magas lábakon és a kifelé haladó belső sávot fürkészi ;) Visszanézve sünöket nem láttam sehol, magában álldogált a ketyere a pusztában.

Mi a frász lehetett az? Ha trafi akkó beszívtam :rolleyes:

Valahol ott kellett lennie az autónak is.

Ilyen az új trafi állítólag.

Megosztás:

Valahol ott kellett lennie az autónak is.

Ilyen az új trafi állítólag.

Az faca :D

Nem láttam a közelben álldogáló autót, legfeljebb jobbra bent a mellékutcában a szelektív kukák után állt valami....

Gyanús is volt, hogy ezt tényleg itt hagyták magában.

Ha ez tényleg trafi az nagyon király lesz....simán berakják a parkoló autók közé és észre sem veszi senki, csak ha jön a csekk :rolleyes:

Sőt, azt olvasom róla, hogy ez már online le is adja a drótot a központnak, a sün már csak kirakja és ha elzsibbadt a hátsója beveszi.... ;)

Megosztás:

Nem láttam a közelben álldogáló autót, legfeljebb jobbra bent a mellékutcában a szelektív kukák után állt valami....

Ha ez tényleg trafi az nagyon király lesz....simán berakják a parkoló autók közé és észre sem veszi senki, csak ha jön a csekk ;)

Sőt, azt olvasom róla, hogy ez már online le is adja a drótot a központnak, a sün már csak kirakja és ha elzsibbadt a hátsója beveszi.... :D

Nálunk is ezekből vett az állam pár százat. Zsír mert nem érzékeli semmi és egyből lelőnek akár standby módban is. Rohadjanak el. :rolleyes:

Megosztás:

Ha ez tényleg trafi az nagyon király lesz....simán berakják a parkoló autók közé és észre sem veszi senki, csak ha jön a csekk ;)

Sőt, azt olvasom róla, hogy ez már online le is adja a drótot a központnak, a sün már csak kirakja és ha elzsibbadt a hátsója beveszi.... :D

Jaja. Szombathelyre mennek a fotók, ott azonosítja a rendszer automatikusan és a titkárnő elé már készen érkezik, csak aláírás stb és mehet postára. Valamint neten is meg lehet majd nézni a fotót. :rolleyes:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.