Opeles90 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Most méééé? Ott hajtogathatsz nunust ahol akarsz ;) :D Inkább 1 legyen rajta de az normális hardverkiépítéssel :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fori23 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Tudomásom szerint 6K az utolsó ár. Na ez már jobb :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Senki nem szólt be a tegnapi képeimre? :rolleyes: (pedig ott csúnyán elüt a sárvédő ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Senki nem szólt be a tegnapi képeimre? :rolleyes: (pedig ott csúnyán elüt a sárvédő ;) ) Fel tudsz jönni MSNre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Senki nem szólt be a tegnapi képeimre? :rolleyes: (pedig ott csúnyán elüt a sárvédő ;) ) Attól még hogy nem szólunk, nem biztos hogy nem vesszük észre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Akkor aztmondod ne keressek felelőst? :D bár szerintem amúgy sem találnék.... Am. minden szélvédő így van? pár év és PÁKK bepukkan?? 8-) A kitalálmányozóján kívül ne nagyon :rolleyes: a pár év az nagyjából 8-14 közé sorolható a ragasztott üvegeknél, a gumikeretesek többet bírnak.. :P Senki nem szólt be a tegnapi képeimre? :D (pedig ott csúnyán elüt a sárvédő :D ) Aki beleköt a villanykarókba annál minek? :D Tudni való, hogy nem u.a. lesz a végeredmény.. :D ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 A kitalálmányozóján kívül ne nagyon :rolleyes: a pár év az nagyjából 8-14 közé sorolható a ragasztott üvegeknél, a gumikeretesek többet bírnak.. :D Unokatesóm két éves Swiftjén a garázsban állva végigrepedt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Hááj evibádi! Hol lehet a felhasználó nevet átírni? Keresem már vagy fél órája de sehun nem találom :rolleyes: Írd meg mit szeretnél és átírom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Mától olcsóbb az üzemanyag. http://autopult.hu/index.php/magazin/gazda...-uezemanyagarak :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Mától olcsóbb az üzemanyag. http://autopult.hu/index.php/magazin/gazda...-uezemanyagarak Na bumm... 270 forintal kevesebbet fizetek egy tankolásnál. Tudom a kicsinek is örülni kell, de majd ha újra 300 alatt lesz literje akkor örülök :rolleyes: Na meg ha jövő héten nem emelnek 8ft-ot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Na bumm... 270 forintal kevesebbet fizetek egy tankolásnál. Tudom a kicsinek is örülni kell, de majd ha újra 300 alatt lesz literje akkor örülök :rolleyes: Na meg ha jövő héten nem emelnek 8ft-ot. PEdig 1 éve körül... hogy megindult az lefele. Simán 300 alatt volt. csajszi/zene/videó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 PEdig 1 éve körül... hogy megindult az lefele. Simán 300 alatt volt. csajszi/zene/videó ;) hogy te miket hallgatsz újabban... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 hogy te miket hallgatsz újabban... :rolleyes: Petőfin mennek ilyenek. ;) ez is ott volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Petőfin mennek ilyenek. :rolleyes: ez is ott volt. Kár, hogy vagy ehhez hasonló nem megy egyáltalán rajta/tuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Kár, hogy vagy ehhez hasonló nem megy egyáltalán rajta/tuk. Múltkor volt ez is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Múltkor volt ez is. ;) Igen? Akkor biztosan pont nem hallgattam. :rolleyes: :D Ebként sztem az ilyesmi nem túl populáris. Azért sem játszák túl sűrűn, ha egyáltalán hallani lehet. Bár ms May nekem az USB-ről szól. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Kár, hogy vagy ehhez hasonló nem megy egyáltalán rajta/tuk. :rolleyes: Hát... én szoktam ilyet/ilyeneket hallani rajta. Sok alteres zene is megy, amikor egyedül megyek állandóan a petőfi szól. Sanci! Nemtudod, hátul van a derék utcai Opeleseknek valami honlapjuk? Uncsim hívott hogy a D kadihoz kéne fém,réz fékcső,meg önindítóba szénkefe. Bárdinál szénkefe nincs, és a fékcső se fém hanem hajlékony. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Igen? Akkor biztosan pont nem hallgattam. :rolleyes: :D Ebként sztem az ilyesmi nem túl populáris. Azért sem játszák túl sűrűn, ha egyáltalán hallani lehet. Bár ms May nekem az USB-ről szól. :D Szerintem még írtam is. :D Hát jah, nálam is nagy kedvenc. Carstylingon is ő szól az oldalamon. Jövőhét péntek zp, mystery gang. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Szerintem még írtam is. :D Hát jah, nálam is nagy kedvenc. Carstylingon is ő szól az oldalamon. Jövőhét péntek zp, mystery gang. :rolleyes: ;) Nálunk voltak Karinapokon is. Sokaknak tetszett, nekem sajna nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 na a hangszóróból lehet még valami működőképes vackot is össze tudok tákolni a végén. :rolleyes: A membránt a szélén levő gumi mindíg beengedte. Kis hajlakkal azt megoldottam ;) Most ilyen :D Jah, és hogy témábavágó is legyek már a Mystery Gang-től :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Válogathatsz.:rolleyes: Csajok, Zotyának. Nem azt mondtam , hogy férjen rá az összes Opel tipus az Insigniával bezárólag, csak pölö egy Omcsi Caravan. ;) Ha már zene. Én meg ilyet hallgatok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Nem azt mondtam , hogy férjen rá az összes Opel tipus az Insigniával bezárólag, csak pölö egy Omcsi Caravan. :rolleyes: Ha már zene. Én meg ilyet hallgatok. :D Mint tesóm. ;) ő is ilyeneket hallgat, pedig lány. Amúgy a "klippben" az a gigant szép :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Szerintem még írtam is. :D Hát jah, nálam is nagy kedvenc. Carstylingon is ő szól az oldalamon. Jövőhét péntek zp, mystery gang. ;) :D Jaja, az után kerestem rá én is. :D Nem azt mondtam , hogy férjen rá az összes Opel tipus az Insigniával bezárólag, csak pölö egy Omcsi Caravan. :D Ha már zene. Én meg ilyet hallgatok. :D Jujj. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Jaja, az után kerestem rá én is. :D Jujj. :rolleyes: ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gizom Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Sziasztok! A hátsó hangszórókat hogyan kell beszerelni, "végigvezetni" a kábeleket a kárpit alatt? Sajnos nem találtam erről semmilyen leírást. Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts