Breki Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 nálam most ez mindent visz: Nagyon jó! :rolleyes: És nálunk mennyit látsz belőle????? talán 15 mp ;) Viszont vacsi közben beszélgethetsz a hüvelygombáról :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pityusz13 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Bepukkan az álltó helyében is :D egy idő után feszület keletkezik a kaszniban és az üveg beroppan.. :rolleyes: Akkor aztmondod ne keressek felelőst? ;) bár szerintem amúgy sem találnék.... Am. minden szélvédő így van? pár év és PÁKK bepukkan?? 8-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Mér baj hogy nincs vonóhorog? A fólia már szabályos, a januári műszaki óta. :D :D :D Most így néz ki. Ebbe köss bele. :rolleyes: IDÉZET(Dáwid @ 2010-05-26 - 08:21) * Az aszfalt, és a koptató között 23 cm rolleyes.gif Akkor az én 14 centim nagyon karcsú. Nekem így néz ki, kicsit pakolva (pár kis-dobozos alkatrész) És így üresen (csak a zajdobozok vannak a csomagtartóban ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pityusz13 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Ezzel szerintem sokan így vannak :rolleyes: ;) csatlakozom a rászámoláshoz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pityusz13 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Ezt ne emlegesd. Nem volt helyzetjelzőm, nem értettem miért. Megnéztem a biztiket, 3db van a kötegen. Egyik elolvadt, egy jó, a harmadik meg szintén jó, csak a burkolata volt fossá olvadva.... :rolleyes: látom neked ismerős a téma astrámon nemtudom miért de nincs helyzetjelző de csak elől! hátul megy, a ködlámpa megy minden megy rajta és jó csak az első helyzetjelző nem. ('96os Fastra sedan 1.6 16V) csak bizti lehet? vagy komolyabb? jaa és majd el felejtettem, kinek ment már ki a belső világítás ? mert én akárhogy cserélgetem az égőket akkor sem megy.. mit nézzek meg? melyik biztosíték az övé vagy nemtudom:$ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pityusz13 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 namégegyszer írok :rolleyes: ez még lemaradt nemtudom ti találkoztatok-e vele de nekem napi szinten probléma :S vezető ablakát nemtudom leengedni egyszerre mert mindíg megakad valamiben valami (na ezt jól megmondtam...) tekerem lefelé megakad valamiben, kicsit visszaemelem akkor megint lemegy kb. egy tekerésnyit aztán megint megakad és így tudom csak letekerni. egy tekerés után egy kicsit vissza... ez szerintem az elkoszolódástól keményebb legény... tudtok valami varázslást erre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 namégegyszer írok ;) ez még lemaradt nemtudom ti találkoztatok-e vele de nekem napi szinten probléma :S vezető ablakát nemtudom leengedni egyszerre mert mindíg megakad valamiben valami (na ezt jól megmondtam...) tekerem lefelé megakad valamiben, kicsit visszaemelem akkor megint lemegy kb. egy tekerésnyit aztán megint megakad és így tudom csak letekerni. egy tekerés után egy kicsit vissza... ez szerintem az elkoszolódástól keményebb legény... tudtok valami varázslást erre? Akkor mondjuk szedd le a burkolatot és nézd meg mi a helyzet odabenn. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 namégegyszer írok :rolleyes: ez még lemaradt nemtudom ti találkoztatok-e vele de nekem napi szinten probléma :S vezető ablakát nemtudom leengedni egyszerre mert mindíg megakad valamiben valami (na ezt jól megmondtam...) tekerem lefelé megakad valamiben, kicsit visszaemelem akkor megint lemegy kb. egy tekerésnyit aztán megint megakad és így tudom csak letekerni. egy tekerés után egy kicsit vissza... ez szerintem az elkoszolódástól keményebb legény... tudtok valami varázslást erre? Próbáld meg hogy lefelé tekerés közben kézzel nyomod utána az üveget is. Lehet hogy elmászott a tekerőnek a beállítása, és az egyik fele lejjebb van mint a másik, akkor meg beakad. Lehet állítani a dőlését a tekerő mechanikának. Bár a legegyszerűbb tényleg az ha belenézel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Ezzel szerintem sokan így vannak :rolleyes: ;) Mondjuk én az olyan csajokat csipázom, akiken kicsit nagyobb kép fér el. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Mondjuk én az olyan csajokat csipázom, akiken kicsit nagyobb kép fér el. ;) Válogathatsz.:rolleyes: Csajok, Zotyának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 látom neked ismerős a téma astrámon nemtudom miért de nincs helyzetjelző de csak elől! hátul megy, a ködlámpa megy minden megy rajta és jó csak az első helyzetjelző nem. ('96os Fastra sedan 1.6 16V) csak bizti lehet? vagy komolyabb? jaa és majd el felejtettem, kinek ment már ki a belső világítás ? mert én akárhogy cserélgetem az égőket akkor sem megy.. mit nézzek meg? melyik biztosíték az övé vagy nemtudom:$ Nekem kicsit más már a kábelezés.... Izzók jók? :rolleyes: Mondjuk én az olyan csajokat csipázom, akiken kicsit nagyobb kép fér el. :D Az a te bajod... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Válogathatsz.;) Csajok, Zotyának. Ez ám a hirdetési felület! :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Válogathatsz. :D Csajok, Zotyának. Ezek vágóhídra mehetnének. :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Válogathatsz.:D Csajok, Zotyának. Megvakultam :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Hááj evibádi! Hol lehet a felhasználó nevet átírni? Keresem már vagy fél órája de sehun nem találom :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Megvakultam :rolleyes: ;) Most méééé? Ott hajtogathatsz nunust ahol akarsz :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Most méééé? Ott hajtogathatsz nunust ahol akarsz :rolleyes: ;) Az lehet... De szerinted annyi zsíros húshoz mennyi savanyúság kell majd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Most méééé? Ott hajtogathatsz nunust ahol akarsz :rolleyes: :D Nem nem az az origami ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Az lehet... De szerinted annyi zsíros húshoz mennyi savanyúság kell majd? Háááát,igen,sok kell,de 1 jó nagy kígyóuborkával el van rendezve :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Nem nem az az origami :D :D Ez az új morbid origami :rolleyes: Hátára hajtogatsz egy bomba nőt,oszt jó napot ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Ez az új morbid origami :D Hátára hajtogatsz egy bomba nőt,oszt jó napot :D Szólja ha le is tudod venni róla :D Ennyi anyagból már egy 10-es playmate válogatást össze lehetne hajtogatni, és még maradna hulladék ;) Leküldtem ma 4 címet, azt elfogytak :D egyszerűen nincs mit csinálni, visszajöttem a céghez, és most itt várom a csodát :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Szólja ha le is tudod venni róla :D Ennyi anyagból már egy 10-es playmate válogatást össze lehetne hajtogatni, és még maradna hulladék ;) Leküldtem ma 4 címet, azt elfogytak :D egyszerűen nincs mit csinálni, visszajöttem a céghez, és most itt várom a csodát :rolleyes: Hát ezzel én is így vagyok... vmi programot kéne szervezni magamnak mielőtt unalmamban megint szét szedem az autóm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Szólja ha le is tudod venni róla :D :DEnnyi anyagból már egy 10-es playmate válogatást össze lehetne hajtogatni, és még maradna hulladék ;) Leküldtem ma 4 címet, azt elfogytak :D egyszerűen nincs mit csinálni, visszajöttem a céghez, és most itt várom a csodát :rolleyes: :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fori23 Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Hali! Most vizsgázott a gépszörny, s betelt az a k.rv@ forgalmi. Tényleg 8k körül mérik az újat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május27, 2010 Megoszt Elküldve Május27, 2010 Hali! Most vizsgázott a gépszörny, s betelt az a k.rv@ forgalmi. Tényleg 8k körül mérik az újat? Tudomásom szerint 6K az utolsó ár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts