mélykék76 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 ....No megtaláltam Judykánál... :rolleyes:.... A számításod ? ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Értem ezt a javítsunk meg mindent dolgot, de mondjuk lehet másikat is venni :rolleyes: Ezt már nagyon csöndben mondom : vagy újat is ;) de nem úgy van az. Ez még az 1es Golfban volt. Ezt meg kell csinálni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 A számításod ? :rolleyes: ;) :D Rászámolnék... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Oldalindexre adtuk le a voksunkat legutóbb, mivel nálam is ott van. Meg van még azonkívül kettő csati. Egyik ABS másik a kopásérzékelő lehet. Az ABS tápcsati 4 pólusú, kocka alakú, illetve a modulé 15 érintkezős :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 http://www.carstyling.hu/pic/usercar/car_48281.jpg No megtaláltam Judykánál... :rolleyes: Eszem, f***om megáll ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Az ABS tápcsati 4 pólusú, kocka alakú, illetve a modulé 15 érintkezős ;) (Meg miért lenne nekem(és Sááándornak) szabadon abs és knock sensor csati, mikor mindkettőnknek mindkét cucc üzemel...?) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Eszem, f***om megáll :rolleyes: Az baj, ha ilyenkor blokkolás van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 de nem úgy van az. Ez még az 1es Golfban volt. Ezt meg kell csinálni :D És ? ABBA bestofot akarsz hallgatni autentikus közegben ? :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 (Meg miért lenne nekem(és Sááándornak) szabadon abs és knock sensor csati, mikor mindkettőnknek mindkét cucc üzemel...?) :rolleyes: Biztos füsttel mennek.....vigyázz rá ki ne jöjjön ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 És ? ABBA bestofot akarsz hallgatni autentikus közegben ? :rolleyes: ;) Nem :D Modern Talkingot :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Biztos füsttel mennek.....vigyázz rá ki ne jöjjön ;) Ezt ne emlegesd. Nem volt helyzetjelzőm, nem értettem miért. Megnéztem a biztiket, 3db van a kötegen. Egyik elolvadt, egy jó, a harmadik meg szintén jó, csak a burkolata volt fossá olvadva.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Nem :rolleyes: Modern Talkingot :D ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Az baj, ha ilyenkor blokkolás van. :rolleyes: Javítom! Úgy értettem: Eszem meg-, f***szom feláll ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Rászámolnék... :rolleyes: Ezzel szerintem sokan így vannak ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Javítom! Úgy értettem: Eszem meg-, f***szom feláll :D Ez meg nem érdekel. ;) Ezzel szerintem sokan így vannak :D :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 :rolleyes: ;) Pontosan így :D :D Rádiómaxon úgyis állandóan ilyenek mennek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Ezt ne emlegesd. Nem volt helyzetjelzőm, nem értettem miért. Megnéztem a biztiket, 3db van a kötegen. Egyik elolvadt, egy jó, a harmadik meg szintén jó, csak a burkolata volt fossá olvadva.... :rolleyes: Nekem a gyújt kapcs eregette a füstöt :D Megmozgattam a madzagokat elmúlt. Nem az érintkező, hanem a foglalata olvadt el ;) Csak azt tudnám mi fogyaszt annyit ami elfűti.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 kiszedtem a közepét ;) :D :D :D :D ennek örömére :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 kiszedtem a közepét :D :D :D :P :D ennek örömére ;) :rolleyes: Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem. Inkább http://www.youtube.com/watch?v=mlObrb7LAbc. ;) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem. Inkább http://www.youtube.com/watch?v=mlObrb7LAbc. :rolleyes: ;) :D :D :D :D Viszont ezzel a számmal búcsúzok. Majd holnap Re. Opel Gang \m/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 kiszedtem a közepét :D :D :D :D :D ennek örömére :P :rolleyes: Jaj neeeeee! Ezt a 2 nyálas majmot már akkor is utáltam, mikor a csapból is ők folytak. Bár ezt a remixet 10 mp-ig bírtam hallgatni.....még 50-60 remix és eljutok akár fél percig is ;) Nem vagyok oda a reklámokért, de van ami bejön. Az a kalap stex amit a magyar tv-k elkérnek a szemétért vérlázító. Megtaláltak párszor engem is az üzletkötőik....csakúgy repkedtek a milliók :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 A második telefonért bocsi, alig hallottalak valamennyire. Ezekszerint nem csak én hallom halkan ;) Ez jó, mert a hiba nem az én készülékemben van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem. Inkább http://www.youtube.com/watch?v=mlObrb7LAbc. :rolleyes: ;) :D :D Rock A Billy mániás lettél ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Rock A Billy mániás lettél ? ;) :D Eddig is az voltam, csak titkoltam.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Jaj neeeeee! Ezt a 2 nyálas majmot már akkor is utáltam, mikor a csapból is ők folytak. Bár ezt a remixet 10 mp-ig bírtam hallgatni.....még 50-60 remix és eljutok akár fél percig is :rolleyes: Nem vagyok oda a reklámokért, de van ami bejön. Az a kalap stex amit a magyar tv-k elkérnek a szemétért vérlázító. Megtaláltak párszor engem is az üzletkötőik....csakúgy repkedtek a milliók ;) :D nálam most ez mindent visz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts