Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Biztos füsttel mennek.....vigyázz rá ki ne jöjjön ;)

Ezt ne emlegesd. Nem volt helyzetjelzőm, nem értettem miért. Megnéztem a biztiket, 3db van a kötegen. Egyik elolvadt, egy jó, a harmadik meg szintén jó, csak a burkolata volt fossá olvadva.... :rolleyes:

Megosztás:

Ezt ne emlegesd. Nem volt helyzetjelzőm, nem értettem miért. Megnéztem a biztiket, 3db van a kötegen. Egyik elolvadt, egy jó, a harmadik meg szintén jó, csak a burkolata volt fossá olvadva.... :rolleyes:

Nekem a gyújt kapcs eregette a füstöt :D Megmozgattam a madzagokat elmúlt. Nem az érintkező, hanem a foglalata olvadt el ;) Csak azt tudnám mi fogyaszt annyit ami elfűti....

Megosztás:

kiszedtem a közepét :D :D :D :D :D

ennek örömére

:P :rolleyes:

Jaj neeeeee! Ezt a 2 nyálas majmot már akkor is utáltam, mikor a csapból is ők folytak. Bár ezt a remixet 10 mp-ig bírtam hallgatni.....még 50-60 remix és eljutok akár fél percig is ;)

Nem vagyok oda a reklámokért, de van ami bejön. Az a kalap stex amit a magyar tv-k elkérnek a szemétért vérlázító.

Megtaláltak párszor engem is az üzletkötőik....csakúgy repkedtek a milliók :D

:D
Megosztás:

Jaj neeeeee! Ezt a 2 nyálas majmot már akkor is utáltam, mikor a csapból is ők folytak. Bár ezt a remixet 10 mp-ig bírtam hallgatni.....még 50-60 remix és eljutok akár fél percig is :rolleyes:

Nem vagyok oda a reklámokért, de van ami bejön. Az a kalap stex amit a magyar tv-k elkérnek a szemétért vérlázító.

Megtaláltak párszor engem is az üzletkötőik....csakúgy repkedtek a milliók ;)

:D

nálam most ez mindent visz:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.