Tiv. Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Az előző caravanomnál sokat szenvedtem a tetőcsomagtartó keresztrudak le és felszerelésével. majdnem fél óra volt. :D Szerencsémre, mikor ezt az autót vettem, a régi keresztrudak nem voltak már meg, és mivel szinte naponta kell, elkezdtem keresgélni. Épp akcióztak a Penny-ben. :rolleyes: ;) :D Kb. 30 másodperc alatt le, vagy felszerelem a két rudat, és ebben benne van a kocsiból ki és beszállás is. :D Ő az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Az előző caravanomnál sokat szenvedtem a tetőcsomagtartó keresztrudak le és felszerelésével. majdnem fél óra volt. :D Szerencsémre, mikor ezt az autót vettem, a régi keresztrudak nem voltak már meg, és mivel szinte naponta kell, elkezdtem keresgélni. Épp akcióztak a Penny-ben. :rolleyes: ;) :D Kb. 30 másodperc alatt le, vagy felszerelem a két rudat, és ebben benne van a kocsiból ki és beszállás is. :D Ő az. Nekem ilyen izé...amit bele kell szerelni a tetőbe oldalt, mint a csapotthátúakon és a sedanokon :D Nekem is vagy félóra mire felteszem összecsavarozgatom. Meg belekapatni abba a kis sínbe ami a kis tolóajtó alatt van. 1szer volt még fent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 175/65 R14 Fulda Linero 4db felnivel 4x100 ET 49. Ezekről lenne szó. 5-6mm profil. Wow, ha erre mondasz jó árat (akár privátban is), már jöhet is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Meg van, hogy mi a baj a géppel. Nagy az ET és lebontotta mindkét dob első részét a gumma. Pl a generátorvédőt is... :rolleyes: Persze néha még így is beleér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Meg van, hogy mi a baj a géppel. Nagy az ET és lebontotta mindkét dob első részét a gumma. Pl a generátorvédőt is... :rolleyes: Persze néha még így is beleér. Az nem lehet. ET HAZAment. Nem tudtad? ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Meg van, hogy mi a baj a géppel. Nagy az ET és lebontotta mindkét dob első részét a gumma. Pl a generátorvédőt is... :rolleyes: Persze néha még így is beleér. Mekkora az a nagy ET? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Mekkora az a nagy ET? 49. 175/65 R14-es gummákkal. 46-os felnikkel nem ér bele. :rolleyes: érdekes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 49. 175/65 R14-es gummákkal. 46-os felnikkel nem ér bele. :rolleyes: érdekes. Pedig az gyári méret ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Pedig az gyári méret ;) ET49 az Corsa méret, nem? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Az előző caravanomnál sokat szenvedtem a tetőcsomagtartó keresztrudak le és felszerelésével. majdnem fél óra volt. :D Szerencsémre, mikor ezt az autót vettem, a régi keresztrudak nem voltak már meg, és mivel szinte naponta kell, elkezdtem keresgélni. Épp akcióztak a Penny-ben. ;) :D :D Kb. 30 másodperc alatt le, vagy felszerelem a két rudat, és ebben benne van a kocsiból ki és beszállás is. :D Ő az. Ugyan ilyenem van :rolleyes: :P Nekem is gyorsan kellett valami, aztán ez jött szembe az első boltban :D Nah jóvan, ügyfél Wifijéről munka közben fórumozni nem illik :D :D majd este leszek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Amúgy az enyém is ferde időnként, mert sokszor sz.rul áll meg, és azért tűnik fel mert állandóan igazítgatom :D :rolleyes: Én beállítottam úgy, hogy a fekete részen legyen az üvegen. Akkor jó ha nem látom a tükörből. ezt hogy csinálja...? Foggalmam sincs.. nembaj...mindenesetre megoldottam Egy konzolon ül, ami a cipője sarkánál jön ki a talapzatból, a nadrágszárában megy fel a fenekéig. Azért lóg a nadrágszár a sarkára, azt takarja. Nah, végre van valami meló. Százhalombatta, erőmű :D imádom azt a helyet. Még a szőnyeg alá is benéznek, nem csempészek -e be valami kis menekültet az erőműbe :D de most rendes vagyok, mert ki van takarítva az autó ;) így nem fog szenvedni. csumiii Egyszer elmentem megnézni a kéményeket, az utca tulsó oldalán álltam, nagyon magasak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Én beállítottam úgy, hogy a fekete részen legyen az üvegen. Akkor jó ha nem látom a tükörből. Egy konzolon ül, ami a cipője sarkánál jön ki a talapzatból, a nadrágszárában megy fel a fenekéig. Azért lóg a nadrágszár a sarkára, azt takarja. Egyszer elmentem megnézni a kéményeket, az utca tulsó oldalán álltam, nagyon magasak. :D Azt se láttam a tükörből amikor megtörölte a rendszámot, mégse vót jó ;) :D :D Magasak. Azok... És ha hazaértem elmesélem milyen komoly portaszolgálati tevékenységet folytattak ma a jómunkásemberek... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 KÉSZ, es mukodik is mind2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 KÉSZ, es mukodik is mind2 A második telefonért bocsi, alig hallottalak valamennyire. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 A második telefonért bocsi, alig hallottalak valamennyire. No problem. Már csak be kéne programozni, van vkinek ötlete hova érdemes menni, hogy elsőre jó legyen? Örülnék egy Angol verziónak o.O Az R-s nyomva tartás után: 10 08 A (kocka) Ezt írja ki. Ha jól jártam utána akkor C20NZ- hez volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 No problem. Már csak be kéne programozni, van vkinek ötlete hova érdemes menni, hogy elsőre jó legyen? Örülnék egy Angol verziónak o.O Az R-s nyomva tartás után: 10 08 A (kocka) Ezt írja ki. Ha jól jártam utána akkor C20NZ- hez volt. Ez miez? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Ez miez? :rolleyes: Sorry, C20NE Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Nah kicsit matattam lent a kocsi körül. Visszaraktam a kormányburkolatot, aztán leszedtem még 1 hetet várok ha addig se füstöl be akkor véglegesen visszarakom.garázsba találtam 1 régi hangszórót. a gumi ami a szélén fogja a membránt az k*rvajó állapotú. Csak a közepe..... Azt valahogy ki lehet varázsolni??? Az alábbi képen láthatjátok. Találtam még az 1 golfról alkatrészeket például hátsó kerékjáratívhez azt a műanyagot, ezeréves csocsót kormányra, régi gázolajszűrőt, hátsó fékdobot... sztem ennek a gyárija. Viszont ezt a hangszórót jó lenne életrekelteni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Óvakodj a tudod kitől?: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Nah kicsit matattam lent a kocsi körül. Visszaraktam a kormányburkolatot, aztán leszedtem még 1 hetet várok ha addig se füstöl be akkor véglegesen visszarakom.garázsba találtam 1 régi hangszórót. a gumi ami a szélén fogja a membránt az k*rvajó állapotú. Csak a közepe..... Azt valahogy ki lehet varázsolni???http://kepfeltoltes.hu/100526/P5260005_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Az alábbi képen láthatjátok. Találtam még az 1 golfról alkatrészeket például hátsó kerékjáratívhez azt a műanyagot, ezeréves csocsót kormányra, régi gázolajszűrőt, hátsó fékdobot... sztem ennek a gyárija. Viszont ezt a hangszórót jó lenne életrekelteni. :rolleyes: bukó Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 ET49 az Corsa méret, nem? :rolleyes: Kb. a faceliftig volt ez így megkülönböztetve, aztán szerelték mindkettővel az Astrákat (gondolom amelyikből volt a raktárban). Mindenesetre nem szabadna beleérnie, ott vmi nem stimmel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 No problem. Már csak be kéne programozni, van vkinek ötlete hova érdemes menni, hogy elsőre jó legyen? Örülnék egy Angol verziónak o.O Az R-s nyomva tartás után: 10 08 A (kocka) Ezt írja ki. Ha jól jártam utána akkor C20NZ- hez volt. Az angolhoz ha gyári rádiókijelzést is akarsz, akkor 043-as kód kell, ha nem kell rádiókijelzés, akkor 046-os. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 szélvédőt tudtok jóárban? vagy szerelés vagy ilyesmi mert tegnap sikerült egy parkolás alkalmával valakinek berepesztenie. Mire visszamentem az autóhoz már meg volt repedve anyósülés felőli oldal alsó sarkától a szélvédő közepéig... :D Bepukkan az álltó helyében is :P egy idő után feszület keletkezik a kaszniban és az üveg beroppan.. :D Ebbe köss bele. :D Khm, akkor kezdeném: alufelnik hiánya, légfogók a tetősínen.. :rolleyes: :D :D Jówan cartárs, nem bosszantalak már tovább csak rám ragadt valami astrahacker stílusa.. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 HELLÓ HELLÓ HELLÓ-sztok Valaki tudja-e HOGY a sima gyújtás elosztós rotoros gyújtásos motorra rá lehet-e tenni a KOCKA gyújtás modult DIS -talán? Rá-lehet operállni? mi kell hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Az angolhoz ha gyári rádiókijelzést is akarsz, akkor 043-as kód kell, ha nem kell rádiókijelzés, akkor 046-os. 046os kéne. És hova érdemes menni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts