Tiv. Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Hűtőmaszk a jobb oldali lámpánál? ;) :D :D Menj aludni, késő van. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Menj aludni, késő van. :rolleyes: ;) megálmodom milyen magas a gép :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Szándékosan, hogy legyen mibe belekötni. ;) :D Másba ugysem tudsz. :D :D :D Dehogynem :D bogarak az orrán vastagon -nyilván a hűtőkben még több, m.i. szerint jobbon a fényszóró furcsán áll -ahol a maszk is, hiányzik a vonóhorog és az első ablakokon nem szabályos a fólia.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Dehogynem :D bogarak az orrán vastagon -nyilván a hűtőkben még több, m.i. szerint jobbon a fényszóró furcsán áll -ahol a maszk is, hiányzik a vonóhorog és az első ablakokon nem szabályos a fólia.. :rolleyes: És még sapka sincs rajta ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 A rugókról irtatok a napokban. Nekem igy áll az autó. Kép. Nekem mintha az eleje lenne nagyon lent. Nektek mennyi van az első lökös alja, és az aszfalt közt? Nekem 14 cm. Ilyen Az aszfalt, és a koptató között 23 cm :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 A rugókról irtatok a napokban. Nekem igy áll az autó. Kép. Szép sötétítés :D Tetszik! Nem mértem még meg, de a hátsó ablaktörlőd ferde :D :D Holnap majd megnézem mennyi az annyi, bár, mióta a nagyobb kerekek vannak fönt azóta magasabb a gép :D És akkor mi van ha ferde? :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 És akkor mi van ha ferde? ;) :D Zoli rossz hatással van rám. Be kell szólnom, különben rosszul érzem magam :D :D :D Amúgy az enyém is ferde időnként, mert sokszor sz.rul áll meg, és azért tűnik fel mert állandóan igazítgatom :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Zoli rossz hatással van rám. Be kell szólnom, különben rosszul érzem magam :D :D :D Amúgy az enyém is ferde időnként, mert sokszor sz.rul áll meg, és azért tűnik fel mert állandóan igazítgatom :D :rolleyes: Visszamennyééé!! Enyém akkor ferde, ha hozzányúlnak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Visszamennyééé!! Enyém akkor ferde, ha hozzányúlnak. :rolleyes: Holnap elvileg megyek ki lurdyba. ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Zoli rossz hatással van rám. Be kell szólnom, különben rosszul érzem magam :P :D :D Amúgy az enyém is ferde időnként, mert sokszor sz.rul áll meg, és azért tűnik fel mert állandóan igazítgatom :D :rolleyes: Nekem meg még "légterelő" is van a hátsó ablaktörlőn :D Ne nekem mondjátok, hogy minek, faterom csinálta... :D Én is kérdeztem tőle hogy ezt meg minek tetted rá.... Fater így: :D Hát... Nemtudom, de ha már ott van jól van az. Na mondom... Nekem8 Itt van. Tiv! A Tied sztem f-szányosan áll. Szép a kiállása, olyat akarok én is. Ahoz pedig fordítanom kell... Mert a hátulja van lent az orra meg nagyon fent. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Holnap elvileg megyek ki lurdyba. :rolleyes: ;) :P :D :D :D Hajtogass belőle audi karikákat :D :D Tied is ferde :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 ezt hogy csinálja...? Foggalmam sincs.. nembaj...mindenesetre megoldottam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Nah, végre van valami meló. Százhalombatta, erőmű ;) imádom azt a helyet. Még a szőnyeg alá is benéznek, nem csempészek -e be valami kis menekültet az erőműbe :D de most rendes vagyok, mert ki van takarítva az autó :rolleyes: így nem fog szenvedni. csumiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Zoli rossz hatással van rám. Be kell szólnom, különben rosszul érzem magam :D :D :D Amúgy az enyém is ferde időnként, mert sokszor sz.rul áll meg, és azért tűnik fel mert állandóan igazítgatom :D :rolleyes: Visszamennyééé!! Enyém akkor ferde, ha hozzányúlnak. ;) Oké oké...de ha ferde? Akkor mi a hónajmankós bánatos isten van? :P :D ;) Nem jól töröl? :D :D Most már lemegyek én is megnézem hogy az enyémen hogy áll! Ja! Az enyémen nincs :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 most akkor mivan???? Suzuki ignis...subaru justy.... :rolleyes: Megőrült a subaru? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Subaru Justy........ :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pityusz13 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Ignis.... Justy.... hagyjukmár ;) autóról kell beszélni.... tegnap belebújtam a motortérbe de nemjöttem még mindíg rá hogy mi az istennyila az a nyüszítő hang kuplung engedésnél 8-) .... :$ szélvédőt tudtok jóárban? vagy szerelés vagy ilyesmi mert tegnap sikerült egy parkolás alkalmával valakinek berepesztenie. Mire visszamentem az autóhoz már meg volt repedve anyósülés felőli oldal alsó sarkától a szélvédő közepéig... :rolleyes: fenyegetőzök :D még jövök Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 most akkor mivan???? Suzuki ignis...subaru justy.... :rolleyes: Megőrült a subaru? Úgy vélem, ez újdonságként hat számodra :D :D Pedig nem újdonság ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Úgy vélem, ez újdonságként hat számodra :D :D Pedig nem újdonság :D http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e6/Subaru_Justy_purple.jpg Jézusom... Ki az az őrült aki ilyet vesz.. Jaj bekönnyeztem :rolleyes: ( tudom, régi de akkoris jó ) a zene is megvan ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Dehogynem :D bogarak az orrán vastagon -nyilván a hűtőkben még több, m.i. szerint jobbon a fényszóró furcsán áll -ahol a maszk is, hiányzik a vonóhorog és az első ablakokon nem szabályos a fólia.. ;) Mér baj hogy nincs vonóhorog? A fólia már szabályos, a januári műszaki óta. :D :D :D Most így néz ki. Ebbe köss bele. :D Az aszfalt, és a koptató között 23 cm :rolleyes: Akkor az én 14 centim nagyon karcsú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 " Szép sötétítés :D Tetszik! " Zircen szépen dolgoznak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 " Szép sötétítés ;) Tetszik! " Zircen szépen dolgoznak. :rolleyes: Az előző hozzászólásomban van a mai állapot. A lökhárító alját tartom alacsonynak. szerintem szép, jól van úgy. Jobb mintha fordítva lenne link Nézd meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 szerintem szép, jól van úgy. Jobb mintha fordítva lenne link Nézd meg Tényleg olyan, mintha benne lenne pár zsák cement. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Tényleg olyan, mintha benne lenne pár zsák cement. :rolleyes: Pedig nincs semmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május26, 2010 Megoszt Elküldve Május26, 2010 Nemrég mókoltam szemöldököt: kép 1 Ma pedig krómtalanítottam: előtte: kép 2 utána: kép 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts