spzoli Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 már én se nagyon :rolleyes: Tehát német dizel? Akkor a legjobb lenne :D ;) :D :D Nagy para nem lehet, mert az én gyári rugóim külön vannak. xe,xev vagy dízel rugót kaptál.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Nagy para nem lehet, mert az én gyári rugóim külön vannak. xe,xev vagy dízel rugót kaptál.. ;) áá mind1 :rolleyes: bekerül alá és tetszik nem tetszik a kocsinak, ( bár a törött rugó után tetszeni fog ) ezzel jár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 :D :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/42143-20100525-fBCSg5.jpg :D :rolleyes: ;) :D 1 lépés előre 2 vissza? :D Merci ki, vw audi bele? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 :D 1 lépés előre 2 vissza? :D Merci ki, vw audi bele? :D Jah...monnyuk jó lenne eladni a maradék mercit...használt értéke 50e ft :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Jah...monnyuk jó lenne eladni a maradék mercit...használt értéke 50e ft :rolleyes: ;) Aziiiigen, hát küldjed felfele rácsing bazárra meg hasonló vagy mégjobb helyekre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Aziiiigen, hát küldjed felfele rácsing bazárra meg hasonló vagy mégjobb helyekre. ;) Folyamatban... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Aziiiigen, hát küldjed felfele rácsing bazárra meg hasonló vagy mégjobb helyekre. ;) Ezeket fejtsd ki légszíves mert raccsingbazárból tosznak elvinni amit fölrakosgatok... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Hívott az előbb vmi autókereskedő: Látom bontasz astrát, kéne nekem fehér csomiajtó. Hol látod, hogy bontok? Há' itt van, hogy ülések eladók. Azok a saját üléseim. Akko' nem bontós vagy? Hát nem. Akko' mind1, heló. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Hívott az előbb vmi autókereskedő: Látom bontasz astrát, kéne nekem fehér csomiajtó. Hol látod, hogy bontok? Há' itt van, hogy ülések eladók. Azok a saját üléseim. Akko' nem bontós vagy? Hát nem. Akko' mind1, heló. :D ;) :D :D Jah, én meg eladtam tegnap a tanksapka-ajtót ;) Csak 2 év kellett hozzá :rolleyes: :D :D :D Az én üléseimre 3-an írtak, vagy hívtak, abból egynek, csak az egyik kellett volna. Ha a teljes garnitúrát nem tudom eladni akkor 3-at hogy a f.szomba tudnék :P 2 meg vissza se hívott/írt a válaszomra ;) az egyiket már megcseszegettem hogy mivanmá, a másiknak meg kiment a száma a bejövő hívás-listámból úgyhogy nemtom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 :rolleyes: ebből hogy lett kettő? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tompecs Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Sziasztok! Keresek split klímákkal foglakozó embert. Értékesítőt, felszerelőt, használtakkal foglakozót. Ha tudtok ilyet, akkor pü-ben küldjetek kontaktot. Helyszín: Budaörs Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Ezeket fejtsd ki légszíves mert raccsingbazárból tosznak elvinni amit fölrakosgatok... :rolleyes: Hát őőő ;) Fingom sincs, csak mondtam hátha van jobb Hívott az előbb vmi autókereskedő: Látom bontasz astrát, kéne nekem fehér csomiajtó. Hol látod, hogy bontok? Há' itt van, hogy ülések eladók. Azok a saját üléseim. Akko' nem bontós vagy? Hát nem. Akko' mind1, heló. :D :D :D Ez kb olyan, mint amikor annó hívogattam a racing-bazárról felnivel kapcsolatba embereket. Volt 1... Felhívom.. Mondom Jónapot Király László... Erre ő: Jó.. és? Felni megvan még ami a racing bazáron volt? Erre: Nincs...bíp-bíp-bíp... és kinyomta. Na mondom a jópénzért dolgozó anyádat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Hehe, ilyen szemekkel nézem az utat. Mostmár akár ki is húzhatnám a mercit, mint beépített márkát. AutomotiveLightning a projektor márkája, és sokfelé szórják a portékát. A projektortakaró viszont asszem csak ilyen b7es a4 audin van. A trafó is AL, de audi csatikkal... Ki érti ezt!? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 http://www.vwcruise.com/resources/rs4%20Xenons.jpg Hehe, ilyen szemekkel nézem az utat. Mostmár akár ki is húzhatnám a mercit, mint beépített márkát. AutomotiveLightning a projektor márkája, és sokfelé szórják a portékát. A projektortakaró viszont asszem csak ilyen b7es a4 audin van. A trafó is AL, de audi csatikkal... Ki érti ezt!? :rolleyes: Oszt LED van benne? :D ;) (Nem kék. JÉGFEHÉR!!!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Oszt LED van benne? :D :rolleyes: (Nem kék. JÉGFEHÉR!!!) Ebben az audiban nem volt még divat. Viszont az enyémben van...kiment a bizti, azért nem volt helyzetjelzőm. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 :D B+ Zoli, lassan már több nem 1 autóhoz tartozó darabból áll a kocsid mint a Wartburgom volt.. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 B+ Zoli, lassan már több nem 1 autóhoz tartozó darabból áll a kocsid mint a Wartburgom volt.. :rolleyes: ;) Az egy autóhoz már régen nem stimm, de sztem nálad sem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Gleccserjég :D http://digitalheadbutt.files.wordpress.com...bearchillin.jpg Ha mostantól ez a csávó fog eszembe jutni róla , akkor visszacserélem izzóra :rolleyes: Majdnem olyan jó mint a helyszínelők, csak ez még a dzsungel közepén is talál két vadonat új ásót, amivel evezni tud a szintén talált csónakjával. :D Várom hogy mikor talál egyszer egy helikoptert "véletlenül" némi gaz alatt :D :D :D Ma délután ejtőernyővel leszállt a nagy semmi közepén egy sziklás terepen Ausztráliában, nekilódult megkeresni az ócejánt. Egyszercsak megszomjazott és mivel már nem volt innije, belevizelt a kulacsába, 'oszt jól meghúzta- mondta inkább kihagyta volna, de szomjan halni sem akar... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Tudom, nekem már muszáj vót kimenni. (egyrészt otthagytam délután az autót, másrészt meg lógtam alkatrésszel ;) ) De megtetszett, megyek én még oda :D Eljutottak már az ablakmechanikák Pistához? Hívott az előbb vmi autókereskedő: Látom bontasz astrát, kéne nekem fehér csomiajtó. Hol látod, hogy bontok? Há' itt van, hogy ülések eladók. Azok a saját üléseim. Akko' nem bontós vagy? Hát nem. Akko' mind1, heló. :D :D Egy ilyen cuccra mondjuk én is tudnék vevőt... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Ma délután ejtőernyővel leszállt a nagy semmi közepén egy sziklás terepen Ausztráliában, nekilódult megkeresni az ócejánt. Egyszercsak megszomjazott és mivel már nem volt innije, belevizelt a kulacsába, 'oszt jól meghúzta- mondta inkább kihagyta volna, de szomjan halni sem akar... :rolleyes: :D :D multkor a megnyúzott kígyó bőrébe brunyált bele és öklendezve itta ;) írtam is sztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Eljutottak már az ablakmechanikák Pistához? Egy ilyen cuccra mondjuk én is tudnék vevőt... :rolleyes: Nálam vannak a cuccok. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Eljutottak már az ablakmechanikák Pistához? Megköszönte egyszer, úgyhogy szerintem igen, de csütörtök este fél11-kor kilépett a hatáskörömből a cucc. Leadtam Zolinak, azt csak ők tudják hogy tőle is továbbment-e :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Az egy autóhoz már régen nem stimm, de sztem nálad sem. :rolleyes: Na most szögezzük le, hogy itt adott autótipusról beszélünk ;) az enyében az utángyártott az nem kizárt de se merga se egyéb fixfax nincs benne.. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Na most szögezzük le, hogy itt adott autótipusról beszélünk :rolleyes: az enyében az utángyártott az nem kizárt de se merga se egyéb fixfax nincs benne.. :D ;) :D Nem tetted hozzá az előbb, hogy típus. :D Am nálam sem sok, saab meg audi...Mercit kivehetjük, és akkor nyugszik a lelketek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts