spzoli Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Halisztok! ;) Nah..várom a csomagot a postáról. Zoli! Te értesz a caravan futóművéhez. Egy ismerős azt mondta hogy a caravan le fog ülni a sedan hátsó rugóktól ( mert hátulra azt vettem bele. ) Ez igaz? :rolleyes: Dáwiddal arra jutottunk hogy nem valószínű mert Sedan-Caravan 1 alváz. Szted le fog űlni? Le fog ülni. :D Caravané másmilyen... Vagy vegyél bele Aomega caravant, akkor jó magas lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Halisztok! ;) Nah..várom a csomagot a postáról. Zoli! Te értesz a caravan futóművéhez. Egy ismerős azt mondta hogy a caravan le fog ülni a sedan hátsó rugóktól ( mert hátulra azt vettem bele. ) Ez igaz? :rolleyes: Dáwiddal arra jutottunk hogy nem valószínű mert Sedan-Caravan 1 alváz. Szted le fog űlni? Mivel a caravannak van a modellek közül a legnagyobb tengelyterhelése hátul, ezért egy "puhább" sedan vagy 5ajtós rugótól szerintem is ülni fog. A másik, hogy nincs alváz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Mivel a caravannak van a modellek közül a legnagyobb tengelyterhelése hátul, ezért egy "puhább" sedan vagy 5ajtós rugótól szerintem is ülni fog. A másik, hogy nincs alváz. kösz a tegnapi támit :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Mivel a caravannak van a modellek közül a legnagyobb tengelyterhelése hátul, ezért egy "puhább" sedan vagy 5ajtós rugótól szerintem is ülni fog. A másik, hogy nincs alváz. Le fog ülni. :rolleyes: Caravané másmilyen... Vagy vegyél bele Aomega caravant, akkor jó magas lesz. és nagyon? Jobban vajon mint most? ( szerszámoson meg 2 flakonon kívül nincs más a csomagtartóba ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Halisztok! :D Nah..várom a csomagot a postáról. Zoli! Te értesz a caravan futóművéhez. Egy ismerős azt mondta hogy a caravan le fog ülni a sedan hátsó rugóktól ( mert hátulra azt vettem bele. ) Ez igaz? :rolleyes: Dáwiddal arra jutottunk hogy nem valószínű mert Sedan-Caravan 1 alváz. Szted le fog űlni? Nah ilyenre velem nem jutottál :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Halisztok! :D Nah..várom a csomagot a postáról. Zoli! Te értesz a caravan futóművéhez. Egy ismerős azt mondta hogy a caravan le fog ülni a sedan hátsó rugóktól ( mert hátulra azt vettem bele. ) Ez igaz? :rolleyes: Dáwiddal arra jutottunk hogy nem valószínű mert Sedan-Caravan 1 alváz. Szted le fog űlni? Na, nem tudom ,hogy a padlólemeze ugyanaz-e, de egyszer gorbi cartárs irta is, hogy a sedan és a hatchback esetében nincs az a nyúlvány(vagy minek nevezik) a hátsó rugó felett amit zotya is javitgatott mert össze volt szakadva vagy csak készült összeesni annak idején. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Nah ilyenre velem nem jutottál :D :rolleyes: Akkor 1 alapra ;) De benne van az AL :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 és nagyon? Jobban vajon mint most? http://kep.psharing.com/359023.jpg ( szerszámoson meg 2 flakonon kívül nincs más a csomagtartóba ) Ehhez hasonló lesz, vagy inkább kicsit alacsonyabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Ehhez hasonló lesz, vagy inkább kicsit alacsonyabb. nna, az zsír :rolleyes: Sebaj, veszek akkor úgy ahogy mondtad, A Omega alól. Van ismerős aki A omegát caravant bont. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 nna, az zsír :rolleyes: Sebaj, veszek akkor úgy ahogy mondtad, A Omega alól. Van ismerős aki A omegát caravant bont. :D Tegyél előre is ilyet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 nna, az zsír :rolleyes: Sebaj, veszek akkor úgy ahogy mondtad, A Omega alól. Van ismerős aki A omegát caravant bont. ;) Az ilyen lesz....inkább maradj fastranal, Debrecenben úgyis bontanak egy csomót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Az ilyen lesz....inkább maradj fastranal, Debrecenben úgyis bontanak egy csomót. http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/33/89/53389_1219776688.jpg Mondjuk egész érdekes... :D na ezt a mostanit belepróbálom, és akkor ha nagyon lent van nézelődök. Lényegébe most a cél az hogy ne legyen alatta törött rugó. 4-ből kettő törve van ;) Tegyél előre is ilyet :D Terep astra? :rolleyes: Főleg hogy be se menne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Ahhh, azon kattogok, hogy neki induljak-a a 22. kerületnek Km óra miatt, vagy várjak csütörtökig.... Nehéz döntés :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Az ilyen lesz....inkább maradj fastranal, Debrecenben úgyis bontanak egy csomót. http://img.carstyling.hu/usercars/00/05/33..._1219776688.jpg ilyen asztra 4x4 :rolleyes: tényleg van egy 0kmes szürke 4.2 quatro audiq7em féláron eladó. vki? 4e Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 megjött a rugó ;) :rolleyes: Köszi Zoli! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 megjött a rugó :D ;) Köszi Zoli! Zsír, köcsög posta honlapja alig akart betöltődni. Mikor meg lekérdeztem, hogy merre jár a csomag, azt írta, hogy pénteken felvették a postára... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Zsír, köcsög posta honlapja alig akart betöltődni. Mikor meg lekérdeztem, hogy merre jár a csomag, azt írta, hogy pénteken felvették a postára... :rolleyes: Hát, már átvettem meg kifizettem. Hűűű.... Jó masszív ez az 1.4es első rugóihoz képest ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Hát, már átvettem meg kifizettem. Hűűű.... Jó masszív ez az 1.4es első rugóihoz képest :rolleyes: ;) Még az is lehet, hogy isuzu dízeles rugókat kaptál... :D Volt egy kis kavarás. Két szettet találtam. Az egyik az a kék-narancs, ami nálad van, meg van egy narancs-narancs...de hogy melyik xe, xev, isuzu...? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Még az is lehet, hogy isuzu dízeles rugókat kaptál... :rolleyes: Volt egy kis kavarás. Két szettet találtam. Az egyik az a kék-narancs, ami nálad van, meg van egy narancs-narancs...de hogy melyik xe, xev, isuzu...? ;) Hát nemtom, de nagyon testesnek néz ki. :D Na ennek jónak kell lennie Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Hát nemtom, de nagyon testesnek néz ki. :rolleyes: Na ennek jónak kell lennie Hmm, epc szerint narancsnarancs lett vóna a td...kéknarancsot meg nem is jegyzi.. A kékkék viszont c20ne... No majd kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Hmm, epc szerint narancsnarancs lett vóna a td...kéknarancsot meg nem is jegyzi.. A kékkék viszont c20ne... No majd kiderül. jaja, majd kiderül. Bár ahogy nézem Jónak kell lennie Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Hmm, epc szerint narancsnarancs lett vóna a td...kéknarancsot meg nem is jegyzi.. A kékkék viszont c20ne... No majd kiderül. Kéknavancs a német traktoroké, az Isuzué dupla navancs ;) nekem is volt az első kettő törve/cserélve.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Kéknavancs a német traktoroké, az Isuzué dupla navancs :D nekem is volt az első kettő törve/cserélve.. :rolleyes: Akkor már végképp nem tudom. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Akkor már végképp nem tudom. :D már én se nagyon ;) Kéknavancs a német traktoroké, az Isuzué dupla navancs :D nekem is volt az első kettő törve/cserélve.. :rolleyes: Tehát német dizel? Akkor a legjobb lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Akkor már végképp nem tudom. :D :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts