Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ezt sokan így gondolták mert olyan sor volt hogy a mellette lévő nonstop vegyesbolt előtt állta a sor vége :P

A Szentmihályin meg az egy általános hely... ott mindig szivatják egymást a népek. Szerintem fél centi vastag gumiréteg van már a külső sáv végén :rolleyes: ;) :D

(és annak a Shell kútnak is komoly dohány-áru forgalma van :D )

Láttam a sort...meg a sok autót a parkolóban, meg mindenhol a környéken. :D

Mondjuk a Piedone burger mellé nem nagyon fért volna már semmi....kis Jabba megtelt :D

Legalább van tapadás már :D :D

Meg a retyó sem lehet nélkülözve :D

Megosztás:

Azt mondtad aludni mész...huzzááászunyáni! :D

Azóta fölkeltett egy "nagyzenémvanhúdeduccducc"swift az ablak alatt... :rolleyes: Valamelyik kis p...t hozta vitte, lesz.rom, de legalább kaparás közben lefulladt :D :D Aztán a röhögéstől nem tudtam aludni, a gép meg itt vót, megnéztem mi van :D

Jah, és fúj a szél mint állatt... most a vizes kocsit telefújja minden sz.rral ;) reggel simogathatom körbe hogy valahogy kinézzen :D

Megosztás:

Ha mostantól ez a csávó fog eszembe jutni róla , akkor visszacserélem izzóra :rolleyes: Majdnem olyan jó mint a helyszínelők, csak ez még a dzsungel közepén is talál két vadonat új ásót, amivel evezni tud a szintén talált csónakjával. :D Várom hogy mikor talál egyszer egy helikoptert "véletlenül" némi gaz alatt :D :D :D

Megosztás:

Az. Asszonnyal oda szoktunk menni. Jó fagyit adnak, és nem annyiért mint a Váriban ;) :D

jaja, minden lyukasórába ott gengeltem gimibe :D

Ha mostantól ez a csávó fog eszembe jutni róla , akkor visszacserélem izzóra :rolleyes: Majdnem olyan jó mint a helyszínelők, csak ez még a dzsungel közepén is talál két vadonat új ásót, amivel evezni tud a szintén talált csónakjával. :D Várom hogy mikor talál egyszer egy helikoptert "véletlenül" némi gaz alatt :D :D :D

van egy paródia a tecsőn, gyerek fog 3 botot meg egy spárgát ő most csinál egy szánkót azt 2 perc mulva fullos versenyszánkó lett belőle :P

Megosztás:

A Szentmihályin meg az egy általános hely... ott mindig szivatják egymást a népek. Szerintem fél centi vastag gumiréteg van már a külső sáv végén :D :D :D

Az egy jó hely, hányszor kifütyöltek már engem ott az 50-es haladásom miatt :D :P az Asiából meg úgy tessékelt ki a kolléga mielőtt tüzet nyitok a csíkokra a kissebbségi komplexusom miatt.. ;) :D

És jajj de jó a szabadnap, amint megiszom a még el nem készített kávémat megyek és szétkapom a bringámat :rolleyes: valami ropogás van benne valahol középen vagy hátul :D

Megosztás:

Én pont ezért nem mentem ki olyan későn. Sorry, de 10 percért nem érte meg volna a 80km :$

Tudom, nekem már muszáj vót kimenni. (egyrészt otthagytam délután az autót, másrészt meg lógtam alkatrésszel :rolleyes: ) De megtetszett, megyek én még oda ;)

Megosztás:

Halisztok! ;)

Nah..várom a csomagot a postáról.

Zoli! Te értesz a caravan futóművéhez. Egy ismerős azt mondta hogy a caravan le fog ülni a sedan hátsó rugóktól ( mert hátulra azt vettem bele. )

Ez igaz? :rolleyes:

Dáwiddal arra jutottunk hogy nem valószínű mert Sedan-Caravan 1 alváz.

Szted le fog űlni?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.