Breki Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Ezt sokan így gondolták mert olyan sor volt hogy a mellette lévő nonstop vegyesbolt előtt állta a sor vége :P A Szentmihályin meg az egy általános hely... ott mindig szivatják egymást a népek. Szerintem fél centi vastag gumiréteg van már a külső sáv végén :rolleyes: ;) :D (és annak a Shell kútnak is komoly dohány-áru forgalma van :D ) Láttam a sort...meg a sok autót a parkolóban, meg mindenhol a környéken. :D Mondjuk a Piedone burger mellé nem nagyon fért volna már semmi....kis Jabba megtelt :D Legalább van tapadás már :D :D Meg a retyó sem lehet nélkülözve :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Ezt sokan így gondolták mert olyan sor volt hogy a mellette lévő nonstop vegyesbolt előtt állta a sor vége :rolleyes: Ez az a fagyizó,ami a veres péterről nyíló kis utcában van egy sarkon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Ez az a fagyizó,ami a veres péterről nyíló kis utcában van egy sarkon? Nem, ez a Csömöri út és a Szlovák út sarkán van. Szemben az OMV kúttal. Ha valaki nem ismerné így néz ki egy Piedone burger, mellette jobbra egy mezei kis hambika :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Ez az a fagyizó,ami a veres péterről nyíló kis utcában van egy sarkon? az a szamóca :rolleyes: az is nagyon fini. am az a kis utca a bökényföldi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Nem, ez a Csömöri út és a Szlovák út sarkán van. Szemben az OMV kúttal. Ha valaki nem ismerné így néz ki egy Piedone burger, mellette jobbra egy mezei kis hambika :rolleyes: ;) ezt ki kell próbáljam holnap :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 az a szamóca :D az is nagyon fini. am az a kis utca a bökényföldi :D Az. Asszonnyal oda szoktunk menni. Jó fagyit adnak, és nem annyiért mint a Váriban :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Az. Asszonnyal oda szoktunk menni. Jó fagyit adnak, és nem annyiért mint a Váriban :rolleyes: ;) Azt mondtad aludni mész...huzzááászunyáni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Azt mondtad aludni mész...huzzááászunyáni! :D Azóta fölkeltett egy "nagyzenémvanhúdeduccducc"swift az ablak alatt... :rolleyes: Valamelyik kis p...t hozta vitte, lesz.rom, de legalább kaparás közben lefulladt :D :D Aztán a röhögéstől nem tudtam aludni, a gép meg itt vót, megnéztem mi van :D Jah, és fúj a szél mint állatt... most a vizes kocsit telefújja minden sz.rral ;) reggel simogathatom körbe hogy valahogy kinézzen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 János téé mikor gyüssz lurdyzni? Tudom van fontosabb dolgod is...de lehet Dáwid is letolja a nagy fejét. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 János téé mikor gyüssz lurdyzni? Tudom van fontosabb dolgod is...de lehet Dáwid is letolja a nagy fejét. :rolleyes: Nem kell azt tolni :D Húzza a nyomaték ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Nem kell azt tolni :D Húzza a nyomaték :rolleyes: Kék helyzetjelzővel... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Kék helyzetjelzővel... :D JÉÉÉGFEEHÉÉÉR!!!! :D :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 JÉÉÉGFEEHÉÉÉR!!!! :D :rolleyes: ;) :D Gleccserjég :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Gleccserjég ;) http://digitalheadbutt.files.wordpress.com...bearchillin.jpg Ha mostantól ez a csávó fog eszembe jutni róla , akkor visszacserélem izzóra :rolleyes: Majdnem olyan jó mint a helyszínelők, csak ez még a dzsungel közepén is talál két vadonat új ásót, amivel evezni tud a szintén talált csónakjával. :D Várom hogy mikor talál egyszer egy helikoptert "véletlenül" némi gaz alatt :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Az. Asszonnyal oda szoktunk menni. Jó fagyit adnak, és nem annyiért mint a Váriban ;) :D jaja, minden lyukasórába ott gengeltem gimibe :D Ha mostantól ez a csávó fog eszembe jutni róla , akkor visszacserélem izzóra :rolleyes: Majdnem olyan jó mint a helyszínelők, csak ez még a dzsungel közepén is talál két vadonat új ásót, amivel evezni tud a szintén talált csónakjával. :D Várom hogy mikor talál egyszer egy helikoptert "véletlenül" némi gaz alatt :D :D :D van egy paródia a tecsőn, gyerek fog 3 botot meg egy spárgát ő most csinál egy szánkót azt 2 perc mulva fullos versenyszánkó lett belőle :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 János téé mikor gyüssz lurdyzni? Tudom van fontosabb dolgod is...de lehet Dáwid is letolja a nagy fejét. :rolleyes: Én János, vagy másik? Részemről múlthéten tervbe volt véve, Dávid kolléga túl későn végzett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Én János, vagy másik? Részemről múlthéten tervbe volt véve, Dávid kolléga túl későn végzett. Én odaértem :D ;) (aztán kb. 10 perccel később úgy eltűnt mindenki, mintha a jégeső lett volna az a kis csöpögés :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 A Szentmihályin meg az egy általános hely... ott mindig szivatják egymást a népek. Szerintem fél centi vastag gumiréteg van már a külső sáv végén :D :D :D Az egy jó hely, hányszor kifütyöltek már engem ott az 50-es haladásom miatt :D :P az Asiából meg úgy tessékelt ki a kolléga mielőtt tüzet nyitok a csíkokra a kissebbségi komplexusom miatt.. ;) :D És jajj de jó a szabadnap, amint megiszom a még el nem készített kávémat megyek és szétkapom a bringámat :rolleyes: valami ropogás van benne valahol középen vagy hátul :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Én odaértem :D ;) (aztán kb. 10 perccel később úgy eltűnt mindenki, mintha a jégeső lett volna az a kis csöpögés :rolleyes: ) Én pont ezért nem mentem ki olyan későn. Sorry, de 10 percért nem érte meg volna a 80km :$ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Én pont ezért nem mentem ki olyan későn. Sorry, de 10 percért nem érte meg volna a 80km :$ Tudom, nekem már muszáj vót kimenni. (egyrészt otthagytam délután az autót, másrészt meg lógtam alkatrésszel :rolleyes: ) De megtetszett, megyek én még oda ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Tudom, nekem már muszáj vót kimenni. (egyrészt otthagytam délután az autót, másrészt meg lógtam alkatrésszel :rolleyes: ) De megtetszett, megyek én még oda ;) Melyik nap szokott lenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Melyik nap szokott lenni? csütörtök Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 csütörtök lehet énis kinézek ha nem lesz ilyen retek idő Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Én János, vagy másik? Részemről múlthéten tervbe volt véve, Dávid kolléga túl későn végzett. J0hnnynak szólt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május25, 2010 Megoszt Elküldve Május25, 2010 Halisztok! ;) Nah..várom a csomagot a postáról. Zoli! Te értesz a caravan futóművéhez. Egy ismerős azt mondta hogy a caravan le fog ülni a sedan hátsó rugóktól ( mert hátulra azt vettem bele. ) Ez igaz? :rolleyes: Dáwiddal arra jutottunk hogy nem valószínű mert Sedan-Caravan 1 alváz. Szted le fog űlni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts