Breki Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 Ezt sokan így gondolták mert olyan sor volt hogy a mellette lévő nonstop vegyesbolt előtt állta a sor vége :P A Szentmihályin meg az egy általános hely... ott mindig szivatják egymást a népek. Szerintem fél centi vastag gumiréteg van már a külső sáv végén :rolleyes: ;) :D (és annak a Shell kútnak is komoly dohány-áru forgalma van :D ) Láttam a sort...meg a sok autót a parkolóban, meg mindenhol a környéken. :D Mondjuk a Piedone burger mellé nem nagyon fért volna már semmi....kis Jabba megtelt :D Legalább van tapadás már :D :D Meg a retyó sem lehet nélkülözve :D
J0hnny Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 Ezt sokan így gondolták mert olyan sor volt hogy a mellette lévő nonstop vegyesbolt előtt állta a sor vége :rolleyes: Ez az a fagyizó,ami a veres péterről nyíló kis utcában van egy sarkon?
Breki Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 Ez az a fagyizó,ami a veres péterről nyíló kis utcában van egy sarkon? Nem, ez a Csömöri út és a Szlovák út sarkán van. Szemben az OMV kúttal. Ha valaki nem ismerné így néz ki egy Piedone burger, mellette jobbra egy mezei kis hambika :rolleyes: ;)
beligrom Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 Ez az a fagyizó,ami a veres péterről nyíló kis utcában van egy sarkon? az a szamóca :rolleyes: az is nagyon fini. am az a kis utca a bökényföldi ;)
beligrom Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 Nem, ez a Csömöri út és a Szlovák út sarkán van. Szemben az OMV kúttal. Ha valaki nem ismerné így néz ki egy Piedone burger, mellette jobbra egy mezei kis hambika :rolleyes: ;) ezt ki kell próbáljam holnap :D
Dáwid Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 az a szamóca :D az is nagyon fini. am az a kis utca a bökényföldi :D Az. Asszonnyal oda szoktunk menni. Jó fagyit adnak, és nem annyiért mint a Váriban :rolleyes: ;)
J0hnny Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 Az. Asszonnyal oda szoktunk menni. Jó fagyit adnak, és nem annyiért mint a Váriban :rolleyes: ;) Azt mondtad aludni mész...huzzááászunyáni! :D
Dáwid Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 Azt mondtad aludni mész...huzzááászunyáni! :D Azóta fölkeltett egy "nagyzenémvanhúdeduccducc"swift az ablak alatt... :rolleyes: Valamelyik kis p...t hozta vitte, lesz.rom, de legalább kaparás közben lefulladt :D :D Aztán a röhögéstől nem tudtam aludni, a gép meg itt vót, megnéztem mi van :D Jah, és fúj a szél mint állatt... most a vizes kocsit telefújja minden sz.rral ;) reggel simogathatom körbe hogy valahogy kinézzen :D
spzoli Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 János téé mikor gyüssz lurdyzni? Tudom van fontosabb dolgod is...de lehet Dáwid is letolja a nagy fejét. :rolleyes:
Dáwid Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 János téé mikor gyüssz lurdyzni? Tudom van fontosabb dolgod is...de lehet Dáwid is letolja a nagy fejét. :rolleyes: Nem kell azt tolni :D Húzza a nyomaték ;)
spzoli Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 Nem kell azt tolni :D Húzza a nyomaték :rolleyes: Kék helyzetjelzővel... ;)
Dáwid Elküldve Május24, 2010 Elküldve Május24, 2010 Kék helyzetjelzővel... :D JÉÉÉGFEEHÉÉÉR!!!! :D :rolleyes: ;) :D
Stefan Elküldve Május25, 2010 Elküldve Május25, 2010 JÉÉÉGFEEHÉÉÉR!!!! :D :rolleyes: ;) :D Gleccserjég :D
Dáwid Elküldve Május25, 2010 Elküldve Május25, 2010 Gleccserjég ;) http://digitalheadbutt.files.wordpress.com...bearchillin.jpg Ha mostantól ez a csávó fog eszembe jutni róla , akkor visszacserélem izzóra :rolleyes: Majdnem olyan jó mint a helyszínelők, csak ez még a dzsungel közepén is talál két vadonat új ásót, amivel evezni tud a szintén talált csónakjával. :D Várom hogy mikor talál egyszer egy helikoptert "véletlenül" némi gaz alatt :D :D :D
beligrom Elküldve Május25, 2010 Elküldve Május25, 2010 Az. Asszonnyal oda szoktunk menni. Jó fagyit adnak, és nem annyiért mint a Váriban ;) :D jaja, minden lyukasórába ott gengeltem gimibe :D Ha mostantól ez a csávó fog eszembe jutni róla , akkor visszacserélem izzóra :rolleyes: Majdnem olyan jó mint a helyszínelők, csak ez még a dzsungel közepén is talál két vadonat új ásót, amivel evezni tud a szintén talált csónakjával. :D Várom hogy mikor talál egyszer egy helikoptert "véletlenül" némi gaz alatt :D :D :D van egy paródia a tecsőn, gyerek fog 3 botot meg egy spárgát ő most csinál egy szánkót azt 2 perc mulva fullos versenyszánkó lett belőle :P
Dark_Errant Elküldve Május25, 2010 Elküldve Május25, 2010 János téé mikor gyüssz lurdyzni? Tudom van fontosabb dolgod is...de lehet Dáwid is letolja a nagy fejét. :rolleyes: Én János, vagy másik? Részemről múlthéten tervbe volt véve, Dávid kolléga túl későn végzett.
Dáwid Elküldve Május25, 2010 Elküldve Május25, 2010 Én János, vagy másik? Részemről múlthéten tervbe volt véve, Dávid kolléga túl későn végzett. Én odaértem :D ;) (aztán kb. 10 perccel később úgy eltűnt mindenki, mintha a jégeső lett volna az a kis csöpögés :rolleyes: )
Guest Sanci Elküldve Május25, 2010 Elküldve Május25, 2010 A Szentmihályin meg az egy általános hely... ott mindig szivatják egymást a népek. Szerintem fél centi vastag gumiréteg van már a külső sáv végén :D :D :D Az egy jó hely, hányszor kifütyöltek már engem ott az 50-es haladásom miatt :D :P az Asiából meg úgy tessékelt ki a kolléga mielőtt tüzet nyitok a csíkokra a kissebbségi komplexusom miatt.. ;) :D És jajj de jó a szabadnap, amint megiszom a még el nem készített kávémat megyek és szétkapom a bringámat :rolleyes: valami ropogás van benne valahol középen vagy hátul :D
Dark_Errant Elküldve Május25, 2010 Elküldve Május25, 2010 Én odaértem :D ;) (aztán kb. 10 perccel később úgy eltűnt mindenki, mintha a jégeső lett volna az a kis csöpögés :rolleyes: ) Én pont ezért nem mentem ki olyan későn. Sorry, de 10 percért nem érte meg volna a 80km :$
Dáwid Elküldve Május25, 2010 Elküldve Május25, 2010 Én pont ezért nem mentem ki olyan későn. Sorry, de 10 percért nem érte meg volna a 80km :$ Tudom, nekem már muszáj vót kimenni. (egyrészt otthagytam délután az autót, másrészt meg lógtam alkatrésszel :rolleyes: ) De megtetszett, megyek én még oda ;)
Dark_Errant Elküldve Május25, 2010 Elküldve Május25, 2010 Tudom, nekem már muszáj vót kimenni. (egyrészt otthagytam délután az autót, másrészt meg lógtam alkatrésszel :rolleyes: ) De megtetszett, megyek én még oda ;) Melyik nap szokott lenni?
beligrom Elküldve Május25, 2010 Elküldve Május25, 2010 csütörtök lehet énis kinézek ha nem lesz ilyen retek idő
spzoli Elküldve Május25, 2010 Elküldve Május25, 2010 Én János, vagy másik? Részemről múlthéten tervbe volt véve, Dávid kolléga túl későn végzett. J0hnnynak szólt. :rolleyes:
Opeles90 Elküldve Május25, 2010 Elküldve Május25, 2010 Halisztok! ;) Nah..várom a csomagot a postáról. Zoli! Te értesz a caravan futóművéhez. Egy ismerős azt mondta hogy a caravan le fog ülni a sedan hátsó rugóktól ( mert hátulra azt vettem bele. ) Ez igaz? :rolleyes: Dáwiddal arra jutottunk hogy nem valószínű mert Sedan-Caravan 1 alváz. Szted le fog űlni?
Recommended Posts