Dáwid Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Már majdnem kiabáltam, hogy valaki elvitte a 7-est a fordulatszámlálóról :rolleyes: ;) A 7-est meghagytam róla a Janinak, ha nem találna benzineshez valót, akkor még mindig utána teheti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 ....Az egyik kérdésemre már válaszoltatok ezzel kapcsolatban (mégpedig hogy ennek nincs semmi plusz költsége) viszont ma felmerült egy újabb kérdés!.... Biztos ? Nem egyszer az átírás költsége a nevedre + átírás negyede, mert más az üzembentartó ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Dettó :rolleyes: Még egyszer mondom, én is ugyanígy vagyok. Én használom az autót, de édesanyám az üzembentartó. A forgalmiban az ő neve van. De a rokonságot tudod szeméyivel is igazolni. De a tuti egy üzembentartói szerződés kitöltve, aláírva, beteszed a kesztyűtartóba és ha a rendőr kéri, megmutatod. Dettó, de papír minek? Én hordom a törzskönyvet. ;) Műszakin is azt kérik, ha a tulaj viszi és nem az üzembetartó, meg a süncik is szeretik ha az van ott, bár kétszer igazoltattak, egyszer se kérték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Én inkább hanyagolnám azt a kocsit :rolleyes: többször lőtt annak a gumija kemény kormot mint az enyémnek a kipuffja de azért jó dumás a gazdija.. :D Na meg 95-ös kocsiban 140ezer kilóméter, és szervízkönyv? ;) Szép történet.Amikor gimibe jártam,egy normál állapotú de 23éves 120-as skodával jártam. Volt egy osztálytársam,egyszer nem busszal jött,hanem egy zsír új A3-assal.Amikor indultonk haza,az összes csaj ott lógatta a nyálát mellette.Én meg beültem a sajátomba,srác oda szólt: "Nem gondolod,hogy le kéne cserélni ezt a szemetet?" Nem esett a legobban,csak az a bibi,hogy az az én nevemen volt,amivel ő jött,viszont apukáé volt. Emellett a fullos ruháit is a család vette,én meg éltem az önellátó melósok életét. :D Sohase érdekelt milye van másnak, vagy mennyire büszke rá, nekem ez van, és kész. :D Minden vágyam egy családi ház volt, az már összejött, egy kocsiról nem is álmodtam, most az is megvan. Nagyobb álmaim meg nincsenek. :D Na jó esetleg a lottó ötös, de aztán semmi több. :D Csak szelvényt kellene venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 :rolleyes: A 7-est meghagytam róla a Janinak, ha nem találna benzineshez valót, akkor még mindig utána teheti ;) Biztos találok vmikor, de kösz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Na meg 95-ös kocsiban 140ezer kilóméter, és szervízkönyv? :D Sohase érdekelt milye van másnak, vagy mennyire büszke rá, nekem ez van, és kész. :D Minden vágyam egy családi ház volt, az már összejött, egy kocsiról nem is álmodtam, most az is megvan. Nagyobb álmaim meg nincsenek. :P Na jó esetleg a lottó ötös, de aztán semmi több. :D Csak szelvényt kellene venni. Persze, miért ne lenne ;) szervízben bármit kapsz jó pénzért :D Úgy hallottam egyvalami csak érdekelt ;) Fater tanksapkájának a kulcsa :D :D Anno nekem is beszólt a menő srác ;) "szakadt Wartburg, bontóban a helye" :rolleyes: na mondom öcsém, ha el tudsz kapni esküszöm beviszem és a kapott lóvé a tied :D berángattam az erdőbe a szántáson át ;) a végeredmény: felakadt majd leszakadt kipuffrendszer, elment futómű és társai -ebből kifolyólag autómentő majd másnap egy komoly folt a szeme alatt by apuci :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Úgy hallottam egyvalami csak érdekelt :D Fater tanksapkájának a kulcsa :D :D Na hát az faxa volt. :D Nézegeti a számot a kulcson, mondom jé, az enyém is annyi! Aztán ahogy kimondtam már meg is bántam. :rolleyes: Kirohant, még szerencse, hogy egy oszlop, és a Kadettja közt álltam, a saját kulcsa meg bent volt. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Én hordom a törzskönyvet. ;) Műszakin is azt kérik, ha a tulaj viszi és nem az üzembetartó, meg a süncik is szeretik ha az van ott, bár kétszer igazoltattak, egyszer se kérték. ebben a hónapban, vagy ezen a héten? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Autoshockon az opelt megint leértékelte 4*-al egy suzukis gyerek (SX4 sedan undefined ;) :D :D :D Pont kimondottan egy hányadék ), aki multkor is csak 4*-ot adott rá.... AZ átlag most csak 4,67 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 ebben a hónapban, vagy ezen a héten? ;) Amióta kocsim van. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Amióta kocsim van. :rolleyes: Tudtam én hogy ezek a nyomorékok csak a piros astrákra hajtanak... ;) Zafirával egyszer nem állítottak még meg, az Astrával... havonta 3x :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Tudtam én hogy ezek a nyomorékok csak a piros astrákra hajtanak... :rolleyes: Zafirával egyszer nem állítottak még meg, az Astrával... havonta 3x ;) Fesd át fehérre :D engem 2x állítottak meg mióta megvan, aznap amikor megvettem mátyásföld reptér, gyrosos, egy balrakanyarodni tilosnál egy szép balos, meg vmikor évvégén amikor a rendőrség előtt záróvonalon előztem kanyarodósávból :D (és akkor most leis kopogom!!!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Ellopták az enyémet? :rolleyes: ;) Tökre olyan. Márcsak ködlámpa kéne Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Ellopták az enyémet? :rolleyes: ;) Tökre olyan. Márcsak ködlámpa kéne Jaaj,hát a tied sokkal szebb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Jaaj,hát a tied sokkal szebb :D Köszi ;) :rolleyes: Végre valaki megdícsérte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 http://kep.tar.hu/beligrom2010/50674224?o=0#2 az mitől lehet? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 http://kep.tar.hu/beligrom2010/50674224?o=0#2 az mitől lehet? :rolleyes: Ha az egész injektorház alól folyik, akkor az ott lévő tömítést kell cserélni (ahol érintkezik a szívócső az injektorházzal). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Ha az egész injektorház alól folyik, akkor az ott lévő tömítést kell cserélni (ahol érintkezik a szívócső az injektorházzal). Ha meg a pillangószelep poti alól szivárog, akkor magának az injektornak a tömítése ereszt, így amikor nem mész arra engedi el a nyomást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Daytól, vagy bárki mástól kérdezem, hogy honnan lehet megtudni, hogy ha pölö Győrből BP-re akarok menni akkor mikor tudok ilyen szép piros vonattal utazni? Ha lehet hanyagolnám a régi MÁV-os szerelvényeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Ellopták az enyémet? :rolleyes: :D Tökre olyan. Márcsak ködlámpa kéne Ebből annyi van, mint csillag az égen. :D De igen, a tiéd szebb. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Daytól, vagy bárki mástól kérdezem, hogy honnan lehet megtudni, hogy ha pölö Győrből BP-re akarok menni akkor mikor tudok ilyen szép piros vonattal utazni? Ha lehet hanyagolnám a régi MÁV-os szerelvényeket. Meg kérded a jegykiadónál üldögélő nénit(vagy hisztizel)hogy te ilyen vonattal akarsz menni ;) Komolyra fordítva a szót,azt hiszem hogy jelölik az adott útvonalon közlekedő vonatok milyenek :rolleyes: (azt hiszem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Szevasztok! Lenne egy kérdésem egyik ismerősömnek van egy régebbi Rover amiből alkatrészeket ad el na most ennek a hátsó dobja "esetleg" sport dob ez rá tud menni az Astrára?? lehet elrugaszkodott ötlet de... :rolleyes: ;) vagy sok féle variációju méret van hozzájuk..? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Azt hiszem életem legnehezebb napján vagyok túl! Egész nap füvet nyírtam :rolleyes: csak épp nem látszok a képen,és nem ,nem az én lábam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Szevasztok! Lenne egy kérdésem egyik ismerősömnek van egy régebbi Rover amiből alkatrészeket ad el na most ennek a hátsó dobja "esetleg" sport dob ez rá tud menni az Astrára?? lehet elrugaszkodott ötlet de... :rolleyes: ;) vagy sok féle variációju méret van hozzájuk..? Le kell vágni a tartófüleket a tiédről, meg a Rover dobjáról is, fel kell próbálni a te kocsidra a dobot, bejelölni, és felhegeszteni a tartófüleket. Kérdés az, hogy hogy fog állni.....Elég kókányolás...de szerintem minden sportdob az :D Ez vele jár..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Május24, 2010 Megoszt Elküldve Május24, 2010 Le kell vágni a tartófüleket a tiédről, meg a Rover dobjáról is, fel kell próbálni a te kocsidra a dobot, bejelölni, és felhegeszteni a tartófüleket. Kérdés az, hogy hogy fog állni.....Elég kókányolás...de szerintem minden sportdob az ;) Ez vele jár..... meglátom! kösz! Amúgy meg azt hogy esetleg azért írtam mert ugyan duplacsövű de nem vékony és háát nem tom elmondani de nem tűnik gyárinak!Miből lehet a hangon kívül rájönni :rolleyes: hogy sportdob? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts