beligrom Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Nekem a TYC tökjól áll. :rolleyes: Nekem is az van, sztem ugyan úgy áll mint a gyári Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Nekem meg a piroson tutira marad a sárga :rolleyes: Sőt, újabban egyre többet látok faceliftes fronttal, de sárga indexekkel, és qrvára tetszik. A fekete hűtőmaszk-sárga index, valahogy bejön ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Nekem meg a piroson tutira marad a sárga :rolleyes: Sőt, újabban egyre többet látok faceliftes fronttal, de sárga indexekkel, és qrvára tetszik. A fekete hűtőmaszk-sárga index, valahogy bejön ;) Perverz vagy. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Beszélsz itt ződeket... ;) :D :D Ha már zőccségről van szó... mára elég volt. :rolleyes: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Sosem értem az olyan embereket,akik 60lótól csodát várnak. Mit vártatok?Meleg hógolyót? ;) Miért nem vettél erősebbet? Alkatrész árakról meg ne nyissunk vitát,bőven tudnék ellenpéldát hozni,akár más,német ipar gyöngyeiről is beszélünk. Ellenben a további hasonló témájú beszélgetést inkább az egyéb topikban folytassuk. :D Te...én írtam is hogy igaz nem sok az a 60 Le, de amire jelenleg kell, arra épp megfelel. Szóval nem szeretnék meleg hóval dobálózni :rolleyes: Az meg hogy mért nem vettem erősebbet, hát a válasz az előző mondatban rejlik :D De amúgy csak azért ez a véleményem az egészről, mert kifogtam egy "kókányolt" kocsit, tehát nem akartam én megbántani senkit. Mert ez olyan, hogy valaki a sört valaki a bort (mellesleg én egyiket sem) szereti. :D Az alkatrésszel kapcsolatban, meg a hasonló korú másik márkára gondoltam, nem az újabbakra, mert azt tudom hogy mennyire brutál áron nyomják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Akkor most, hogy megerősítetted a féket jöhet a c20ne beépítés. Nagyot lépne vele a vas. :D Az nem, de nemrég nézegettem egy C18NZ-t. Az nekem bőven elég lenne. Csak az a bibi, hogy se lendkereke, se ECU, se kábelköteg nincs hozzá. Az enyémről kéne áttenni a lendkereket. Az ilyesfajta házi mókolásnak meg nem vagyok híve. Ááááá,ő már csak egy SE hengerfejre hajaz(bocs Karcsi :D ),aztán az a vas rendben lesz. :rolleyes: Az, de csak jövőre, mert idén még azt sem tudom, miből megyek Blitz-re. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 :D Nekem mindíg garázsba van, tehát éccaka eshet eső. Csak akkor holnap tiszta víz minden :D És megyek vele el http://kepfeltoltes.hu/100522/F_nyk_p028_w...ltoltes.hu_.jpg Milyen? :D ( az üléshuzat nem rózsaszín, csak telefonos kép ) Ja-ja értem én cuki fiú! :D :D Ha már itt tartunk, mi anno tettünk az ugyanilyen fehér Caravanra fehér indexeket, de valahogy semmilyen trükkel se lehetett olyan szépen, pontosan a helyére tenni, mint az eredeti sárgákat. Tudtok olyan (után-)gyártót, akié pontosan passzol a gyári helyére? Amikor kiszedte az okos szerelő fényszóró beállítás címszó alatt az indexem, én meg visszaraktam akkor tűnt fel, hogy mennyire nem passzol a helyére. :rolleyes: Az, de csak jövőre, mert idén még azt sem tudom, miből megyek Blitz-re. ;) Ha gondolod elvihetlek. :P Vagy tudod mit? Vigyen el a Fater! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 ... Ha gondolod elvihetlek. :D Vagy tudod mit? Vigyen el a Fater! ;) Inkább kihagynám mindkettőt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Hát lássuk csak.. Vegyük alapul a Twingot. (Csak mert hogy ahhoz is volt szerencsém) Tehát Twingo 1.2 Vs Astra 1.4 A különbség ég és föld.A Twingo nem szerette a meredeket.Viszont sik terepen mint a golyó. Hmmm...Twingo...az is 18éves technológia? 8 vagy 16 szelepes? Hengerenkénti befecsi, vagy központi? Az is 1 tonna felett van? Ha már összehasonlítunk két kocsit... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Inkább kihagynám mindkettőt. :rolleyes: Rendben. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Hmmm...Twingo...az is 18éves technológia? 8 vagy 16 szelepes? Hengerenkénti befecsi, vagy központi? Az is 1 tonna felett van? Ha már összehasonlítunk két kocsit... :rolleyes: c14nztől az 1.2es 8v twingo is jobban megy, igaz nem is 1 tonna, de akkor is a renault motorok jóva pörgősebbek a c14nztől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 c14nztől az 1.2es 8v twingo is jobban megy, igaz nem is 1 tonna, de akkor is a renault motorok jóva pörgősebbek a c14nztől. Hát ha csak a motort nézzük, bár mint írtam a Twingo gondolom nem 18 éves technika. De menj le 5 személlyel egy hétre a Balcsira a Twingoval. ;) Aztán majd írd le hányszor fordultál mire levittél mindent. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 c14nztől az 1.2es 8v twingo is jobban megy, igaz nem is 1 tonna, de akkor is a renault motorok jóva pörgősebbek a c14nztől. Hát ha csak a motort nézzük, bár mint írtam a Twingo gondolom nem 18 éves technika. De menj le 5 személlyel egy hétre a Balcsira a Twingoval. ;) Aztán majd írd le hányszor fordultál mire levittél mindent. :rolleyes: Hagyjuk már ezeket az összehasonlításokat más autókkal. Teljesen felesleges és meddő vita. Főként, hogy pl most is két olyan autóról van szó amelyek teljesen más rétegnek készültek. Ez olyan mintha a plazma tv-t meg a kalapácsot hasonlítanánk össze és elmondanánk, hogy a plazma tv azért rossz, mert nem lehet vele szöget beverni. Más. Kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Hagyjuk már ezeket az összehasonlításokat más autókkal. Teljesen felesleges és meddő vita. Főként, hogy pl most is két olyan autóról van szó amelyek teljesen más rétegnek készültek. Ez olyan mintha a plazma tv-t meg a kalapácsot hasonlítanánk össze és elmondanánk, hogy a plazma tv azért rossz, mert nem lehet vele szöget beverni. Más. Kész. Bakker...ez nagyon jó :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 c14nztől az 1.2es 8v twingo is jobban megy, igaz nem is 1 tonna, de akkor is a renault motorok jóva pörgősebbek a c14nztől. Fosom dácsiamotor! ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Nem nézitek a TopGeart? Tűzoltóautóval, reptéri lépcsővel versenyeztek. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Fosom dácsiamotor! :D ;) A csigazabálók bosszúja.....pont, mint a 206-os. Miért jó az, ha egy 1.2-es motor 130-nál 4200-at forog? :rolleyes: A tank hallhatóan horpad, 150-nél meg vége van, mint a botnak. Még jó, hogy nem az én pénzemen kell tankolni. :D Pontatlan váltó, egy halom kopogós-zörgős műanyag, mikor először beleültem a belső hangok alapján azt hittem a régi lada került elő az örök vadászmezőkről. :D 60000-nél nagyszervíz 120.000 píz, rá 2 hétre leesett a komplett kipuf rendszer....még 60000. :D Cégesnek mindegy mit taposok szét....sajátnak nem kéne még ingyen sem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Ha már itt tartunk, mi anno tettünk az ugyanilyen fehér Caravanra fehér indexeket, de valahogy semmilyen trükkel se lehetett olyan szépen, pontosan a helyére tenni, mint az eredeti sárgákat. Tudtok olyan (után-)gyártót, akié pontosan passzol a gyári helyére? hát úgy kellett beütni az ugy-sat. Előtte kivettem a másikat- hogyan tegyem fel- és hát nem lejött a műanyag búra? Azt is ragasztani kellett. Azóta is látszik az illesztési hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 :D Nekem mindíg garázsba van, tehát éccaka eshet eső. Csak akkor holnap tiszta víz minden ;) És megyek vele el http://kepfeltoltes.hu/100522/F_nyk_p028_w...ltoltes.hu_.jpg Milyen? :rolleyes: ( az üléshuzat nem rózsaszín, csak telefonos kép ) Ááááááá Laciiii! Bazze tegyél hátul is tárcsát vagy vedd le elöl. Halok el az "ahány kerék annyi féle" style-tól. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Az ajtónak nem sok köze van a B oszlophoz, mert külön üregben van a biztosnági öv. Le kell venni a B oszlop borítását közben valaki bőségesen öntse a vizet az autóra. Pénteken hazafelé (délutáni eső után néhány perccel) Kerepesi úton kifelé belső sávban rönyó kabrió , hurkástarkójú kopasz állat, mellette szőke pi.a, tető persze lehúzva....mindenki lássa . :D Külső sávban előttem busz. Széééép nagy tócsa amibe a busz belehajt és beteríti a kabriós majmot... :rolleyes: A következő lámpánál habzó szájjal ordibál a kopasz, de jobbnak látja odébb állni, mert a buszon úgy röhögtek rajta, hogy hátulról nézve szemmel láthatóan billegett a busz... ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Pénteken hazafelé (délutáni eső után néhány perccel) Kerepesi úton kifelé belső sávban rönyó kabrió , hurkástarkójú kopasz állat, mellette szőke pi.a, tető persze lehúzva....mindenki lássa . :D Külső sávban előttem busz. Széééép nagy tócsa amibe a busz belehajt és beteríti a kabriós majmot... :rolleyes: A következő lámpánál habzó szájjal ordibál a kopasz, de jobbnak látja odébb állni, mert a buszon úgy röhögtek rajta, hogy hátulról nézve szemmel láthatóan billegett a busz... ;) :D :D Jeeeee gecc. :D Gondolom a pláza rib. is megkapta a magáét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Pénteken hazafelé (délutáni eső után néhány perccel) Kerepesi úton kifelé belső sávban rönyó kabrió , hurkástarkójú kopasz állat, mellette szőke pi.a, tető persze lehúzva....mindenki lássa . :D Külső sávban előttem busz. Széééép nagy tócsa amibe a busz belehajt és beteríti a kabriós majmot... :rolleyes: A következő lámpánál habzó szájjal ordibál a kopasz, de jobbnak látja odébb állni, mert a buszon úgy röhögtek rajta, hogy hátulról nézve szemmel láthatóan billegett a busz... ;) :D :D Ez jóóóóó. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Pénteken hazafelé (délutáni eső után néhány perccel) Kerepesi úton kifelé belső sávban rönyó kabrió , hurkástarkójú kopasz állat, mellette szőke pi.a, tető persze lehúzva....mindenki lássa . :D Külső sávban előttem busz. Széééép nagy tócsa amibe a busz belehajt és beteríti a kabriós majmot... :rolleyes: A következő lámpánál habzó szájjal ordibál a kopasz, de jobbnak látja odébb állni, mert a buszon úgy röhögtek rajta, hogy hátulról nézve szemmel láthatóan billegett a busz... ;) :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 Pénteken hazafelé (délutáni eső után néhány perccel) Kerepesi úton kifelé belső sávban rönyó kabrió , hurkástarkójú kopasz állat, mellette szőke pi.a, tető persze lehúzva....mindenki lássa . :D Külső sávban előttem busz. Széééép nagy tócsa amibe a busz belehajt és beteríti a kabriós majmot... :rolleyes: A következő lámpánál habzó szájjal ordibál a kopasz, de jobbnak látja odébb állni, mert a buszon úgy röhögtek rajta, hogy hátulról nézve szemmel láthatóan billegett a busz... ;) :D :D :D :D :D jobb mint amikor a plázapitcha vinyettát vesz...kérek egy rendszámot, kimegy, matat.......bemegy ....brühühü letörött 2 műkörmöm, a fiúm szétver benneteket mert le kellett vennem a táblatartót.... Megnéztem volna...... video nincs?????? régi lada került elő az örök vadászmezőkről. A ladákat ne szidd, azok még 30 évesen is kocsik, éppen tegnap vettek előttem 2 db kilincset valamelyik régi modellhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május23, 2010 Megoszt Elküldve Május23, 2010 A ladákat ne szidd, azok még 30 évesen is kocsik, éppen tegnap vettek előttem 2 db kilincset valamelyik régi modellhez. Ez még nem bizonyít semmit...lehet a konyhabútorhoz kellett a kilincs. Egyébként tisztelem az oroszokat mert 1.2 motorból olyan fogyit hoztak ki (10-15 L/100km) , hogy még ma sem tudták/nem is akarják lekörözni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts