invictus Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Holland cucc? :D "hoztam holland gombát, szívgyógyszert, meg meszkalint" :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Szevasztok! Megvolt a mai tuning tali. Íme néhány kép a megjelentekről. Pár Opeles is tiszteletét tette. Sajnos a sexy car wash-ról lemaradtam. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Holland cucc? :D Beszélsz itt ződeket... :rolleyes: ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Szevasztok! Megvolt a mai tuning tali. Íme néhány kép a megjelentekről. Pár Opeles is tiszteletét tette. Sajnos a sexy car wash-ról lemaradtam. ;) Mi az a hátsólámpa kilógás a fehér Astrán? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 extra tuning elem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Mi az a hátsólámpa kilógás a fehér Astrán? :rolleyes: Ott tankolnak. Már többször volt belinkelve egy Cseh tuning astra, azon is igy volt megoldva a tanknyilás befalazása és a tankolás közti összeférhetetlenség. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Ott tankolnak. Már többször volt belinkelve egy Cseh tuning astra, azon is igy volt megoldva a tanknyilás befalazása és a tankolás közti összeférhetetlenség. ;) Érdekes. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Hali! Megjöttem...HÁt..lehet hiba volt, mégis lemosattam. De olyan GYÖNYÖRŰ LETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Hali! Megjöttem...HÁt..lehet hiba volt, mégis lemosattam. De olyan GYÖNYÖRŰ LETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes: Remélem elázik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Hali! Megjöttem...HÁt..lehet hiba volt, mégis lemosattam. De olyan GYÖNYÖRŰ LETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes: Most már harmadik hete csillaggarázsban áll a kocsi mert el van foglalva a garázs más cuccal...kapott vizet rendesen, sz@rok rá lemosni..majd eccer. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Most már harmadik hete csillaggarázsban áll a kocsi mert el van foglalva a garázs más cuccal...kapott vizet rendesen, sz@rok rá lemosni..majd eccer. :D :D Nekem mindíg garázsba van, tehát éccaka eshet eső. Csak akkor holnap tiszta víz minden ;) És megyek vele el Milyen? :rolleyes: ( az üléshuzat nem rózsaszín, csak telefonos kép ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti468 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 :D Nekem mindíg garázsba van, tehát éccaka eshet eső. Csak akkor holnap tiszta víz minden ;) És megyek vele el http://kepfeltoltes.hu/100522/F_nyk_p028_w...ltoltes.hu_.jpg Milyen? :rolleyes: ( az üléshuzat nem rózsaszín, csak telefonos kép ) Csili-vili :D Megraktad betonnal a hátulját? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Csili-vili :rolleyes: Megraktad betonnal a hátulját? ;) Nem :D alapból ilyen. Ezt mondta Sanci... startra kész németjuhász :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 :D Nekem mindíg garázsba van, tehát éccaka eshet eső. Csak akkor holnap tiszta víz minden :D És megyek vele el Milyen? :rolleyes: ( az üléshuzat nem rózsaszín, csak telefonos kép ) Kajlácska ;) Most már értem miért kell másik rugó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 :D Nekem mindíg garázsba van, tehát éccaka eshet eső. Csak akkor holnap tiszta víz minden :D És megyek vele el http://kepfeltoltes.hu/100522/F_nyk_p028_w...ltoltes.hu_.jpg Milyen? :D ( az üléshuzat nem rózsaszín, csak telefonos kép ) Cééép :D , de tetősínt még mindig nem akarsz rá?? Olyan, olyan...nem is tudom milyen nélküle ;) Holnap délután mosom én a verdát...linkeljek képet? :D :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Kajlácska :D Most már értem miért kell másik rugó :D igen :D Ezért. Cééép ;) , de tetősínt még mindig nem akarsz rá?? Olyan, olyan...nem is tudom milyen nélküle ;) Holnap délután mosom én a verdát...linkeljek képet? :D :rolleyes: :D Köszi :D ;) ááá...ennek védjegyévé vált kedves Dáwid barátom által felfedezett, és felerősített tetősíntelensége :P Linkelj hát! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Robbanómotoros, de mivel nem diesel nem akarom hogy beázzon a trafó, vagy a modul...vagy a jeladó. :rolleyes: Meddig tartana kivillogtatni? Rutinból. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 :D Nekem mindíg garázsba van, tehát éccaka eshet eső. Csak akkor holnap tiszta víz minden ;) És megyek vele el http://kepfeltoltes.hu/100522/F_nyk_p028_w...ltoltes.hu_.jpg Milyen? :rolleyes: ( az üléshuzat nem rózsaszín, csak telefonos kép ) Ejj, az a sárga index. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Ejj, az a sárga index. :rolleyes: Ugye...az nekem is basz@ a szemem valahogy. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Ugye...az nekem is basz@ a szemem valahogy. :rolleyes: Ejj, az a sárga index. ;) Jaaaj... gyári állapotba van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Jaaaj... gyári állapotba van ;) Hidd el, éveket fiatalodna a gép a fehértől. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Hidd el, éveket fiatalodna a gép a fehértől. :rolleyes: ha nem hiszed nézd meg ;) Visit My Website Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 ha nem hiszed nézd meg :D Visit My Website Lámpákat nem cserélted Facelift utánira? Hidd el, éveket fiatalodna a gép a fehértől. :D Én elhiszem. :rolleyes: De nekem így "öregesen" tetszik ;) Kinek mi jön be. 80as 90es éveket idézi vissza :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Ejj, az a sárga index. :rolleyes: Ugye...az nekem is basz@ a szemem valahogy. ;) Ha már itt tartunk, mi anno tettünk az ugyanilyen fehér Caravanra fehér indexeket, de valahogy semmilyen trükkel se lehetett olyan szépen, pontosan a helyére tenni, mint az eredeti sárgákat. Tudtok olyan (után-)gyártót, akié pontosan passzol a gyári helyére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Ha már itt tartunk, mi anno tettünk az ugyanilyen fehér Caravanra fehér indexeket, de valahogy semmilyen trükkel se lehetett olyan szépen, pontosan a helyére tenni, mint az eredeti sárgákat. Tudtok olyan (után-)gyártót, akié pontosan passzol a gyári helyére? Nekem a TYC tökjól áll. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts