Opeles90 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Sikerült ma levennem a tetősint. Sikerült eltörnöm mind2 oldalon 2-2 patentet :D De ha tudom hogy ennyi szmötyi van alatta lese veszem. SEMMI NEM VOLT ALATTA 8év alatPF EZ az ASD. :D HAGYD ÚGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes: ;) :D VISSZA NE TEDD :D ( Dáwid... mostmár ne engem szivass ) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 HAGYD ÚGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes: ;) :D VISSZA NE TEDD :D ( Dáwid... mostmár ne engem szivass ) :P Már régen késő :D Misinek sincs fönt a szárny már hónapok óta, mégsincs elfelejtve :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Már régen késő :D Misinek sincs fönt a szárny már hónapok óta, mégsincs elfelejtve ;) :D :D :rolleyes: Olyan vagy :D Na jóvan léptem autózni 1et :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Sikerült ma levennem a tetősint. Sikerült eltörnöm mind2 oldalon 2-2 patentet :rolleyes: De ha tudom hogy ennyi szmötyi van alatta lese veszem. SEMMI NEM VOLT ALATTA 8év alatPF EZ az ASD. ;) Nekem ugye 15 éves, és volt is alatta. Patentot szerintem opel boltban, vagy csergőben tudsz szerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Szasztok Lehet hogy felmerült már. Vagy én vagyok ennyire tájékozatlan, de idén hol lesz blitz weekend? :rolleyes: valaki súgja meg. http://www.treffen.opel-club-sued.com/anreise.html A nemzetközi pedig Jennersdorfba lesz. Valaki jön innen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 :D :D :D Legalább villany? :D Robbanómotoros, de mivel nem diesel nem akarom hogy beázzon a trafó, vagy a modul...vagy a jeladó. :D Robbanómotoros, de mivel nem diesel nem akarom hogy beázzon a trafó, vagy a modul...vagy a jeladó. :D http://pics.coldline.hu/pics/41090-20100522-NGQH9M.jpg Ez egy darab nyomorék műszerfalizzóért történt ;) :rolleyes: Egy szem izzóért? Há mér nem szótá, adtam volna egyet! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Robbanómotoros, de mivel nem diesel nem akarom hogy beázzon a trafó, vagy a modul...vagy a jeladó. :D Egy szem izzóért? Há mér nem szótá, adtam volna egyet! :D Vót, csak a számlapon keresztül nehéz beletenni :D (nem mintha így könnyű lenne ;) :D ) A B Vectra TID megegyezik az A Zafira TID-el? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Robbanómotoros, de mivel nem diesel nem akarom hogy beázzon a trafó, vagy a modul...vagy a jeladó. :rolleyes: Egy szem izzóért? Há mér nem szótá, adtam volna egyet! :D Gondolom betenni akarta nem kivenni (cserélni) .... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Gondolom betenni akarta nem kivenni (cserélni) .... :rolleyes: Ja, azt nem mondta... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Sziasztok! Én is itt vagyok. Feldobtam egy koptatót a kocsira. Nekem tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Sziasztok! Én is itt vagyok. Feldobtam egy koptatót a kocsira. Nekem tetszik. http://opeltomi.uw.hu/koptato1.jpg http://opeltomi.uw.hu/koptato2.jpg Nem rossz. Kicsit még kerekebb lett tőle a pofája ;) Nem csak fölül görbül, hanem alul is. Ha nem fekete lenne a lökösöm megkérdezném hogy miről-honnan-mennyié', de így passzolom :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Sziasztok! Én is itt vagyok. Feldobtam egy koptatót a kocsira. Nekem tetszik. http://opeltomi.uw.hu/koptato1.jpg http://opeltomi.uw.hu/koptato2.jpg Szép-szép, de ilyenre nem költök. A gyárira sem tudok vigyázzni. :rolleyes: Régen láttalak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Sziasztok! Én is itt vagyok. Feldobtam egy koptatót a kocsira. Nekem tetszik. Nagyon jól néz ki. Hol és mennyiért, ha nem vagyok indiszkrét? :rolleyes: Nem rossz. Kicsit még kerekebb lett tőle a pofája :D Nem csak fölül görbül, hanem alul is. Ha nem fekete lenne a lökösöm megkérdezném hogy miről-honnan-mennyié', de így passzolom ;) Sztem fekete lökösön még jobb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Régen láttalak. Két helyen dolgozom.Nagyon nem ülök gép előtt. Nagyon jól néz ki. Hol és mennyiért, ha nem vagyok indiszkrét? :rolleyes: Sztem fekete lökösön még jobb. :D 3 ezer forintomba került. ;) Egy francia márka nagyautójáról való. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Sztem fekete lökösön még jobb. :rolleyes: Lehet hogy igazad van ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Két helyen dolgozom.Nagyon nem ülök gép előtt. 3 ezer forintomba került. :rolleyes: Egy francia márka nagyautójáról való. ;) ÁÁÁÁ Espace, ha jól gondolom. Meglepő, mennyire jól passzol rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 ÁÁÁÁ Espace, ha jól gondolom. Meglepő, mennyire jól passzol rá. Nem. ;) Újat dobhatsz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 ÁÁÁÁ Espace, ha jól gondolom. Meglepő, mennyire jól passzol rá. http://www.hasznaltauto.hu/auto/renault/gr...t_alize-3793347 én is erre gondoltam :rolleyes: Nah akkor keresek egy 607-et, meg egy C5-öt ;) Mégsem, marad a rönyó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Nem. :D Újat dobhatsz! :rolleyes: Akkor Laguna. Egyébként ha megnézed e két modell koptatója nagyon hasonlít. Mellékesen tudtam, hogy ismerős, aztán rájöttem, hogy Eszterékél pont szervizeltek egy ilyet tegnap. Tróger autó volt, nemtörődöm tulajjal. Ha ezt hamarabb tudom, lekapom a koptatót, fel sem tűnt volna neki. ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Az-az. Bátyámnak van egy 3.0 V6 és ő szerzett nekem. Atommano rakott anno a Vectra Turbójára. Onnan jött az ihlet. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Szia Tomi! Szép a gépsas,de adj már neki egy wax/polírt,olyan matt szegény! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Szia Tomi! Szép a gépsas,de adj már neki egy wax/polírt,olyan matt szegény! :rolleyes: Szia! Egyenlőre meghalni sincs időm. ;) De műszaki is lesz Augusztusban addigra lemosatom és megpolírozom picit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Szia! Egyenlőre meghalni sincs időm. :rolleyes: De műszaki is lesz Augusztusban addigra lemosatom és megpolírozom picit. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Izzik a víz a pipában, jók legyetek, majd eccör jövök ;) Tök jó ez a műszeregység, csak egy dolog zavar benne... Valami barom belerakta a szegénységjelzőt. Ez még nem gond, csak az hogy már tudom hogy működik is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Izzik a víz a pipában, jók legyetek, majd eccör jövök :rolleyes: Holland cucc? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts