Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Sikerült ma levennem a tetősint. Sikerült eltörnöm mind2 oldalon 2-2 patentet :D De ha tudom hogy ennyi szmötyi van alatta lese veszem. SEMMI NEM VOLT ALATTA 8év alatPF EZ az ASD. :D

HAGYD ÚGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes: ;) :D VISSZA NE TEDD :D

( Dáwid... mostmár ne engem szivass ) :D

Megosztás:

Sikerült ma levennem a tetősint. Sikerült eltörnöm mind2 oldalon 2-2 patentet :rolleyes: De ha tudom hogy ennyi szmötyi van alatta lese veszem. SEMMI NEM VOLT ALATTA 8év alatPF EZ az ASD. ;)

Nekem ugye 15 éves, és volt is alatta. Patentot szerintem opel boltban, vagy csergőben tudsz szerezni.

Megosztás:

:D :D :D Legalább villany? :D

Robbanómotoros, de mivel nem diesel nem akarom hogy beázzon a trafó, vagy a modul...vagy a jeladó. :D

Robbanómotoros, de mivel nem diesel nem akarom hogy beázzon a trafó, vagy a modul...vagy a jeladó. :D

http://pics.coldline.hu/pics/41090-20100522-NGQH9M.jpg

Ez egy darab nyomorék műszerfalizzóért történt ;) :rolleyes:

Egy szem izzóért? Há mér nem szótá, adtam volna egyet! :P

Megosztás:

Egy szem izzóért? Há mér nem szótá, adtam volna egyet! :D

Vót, csak a számlapon keresztül nehéz beletenni :D (nem mintha így könnyű lenne ;) :D )

A B Vectra TID megegyezik az A Zafira TID-el? :rolleyes:

Megosztás:

Sziasztok!

Én is itt vagyok.

Feldobtam egy koptatót a kocsira.

Nekem tetszik.

Nagyon jól néz ki. Hol és mennyiért, ha nem vagyok indiszkrét? :rolleyes:

Nem rossz. Kicsit még kerekebb lett tőle a pofája :D Nem csak fölül görbül, hanem alul is. Ha nem fekete lenne a lökösöm megkérdezném hogy miről-honnan-mennyié', de így passzolom ;)

Sztem fekete lökösön még jobb. :D

Megosztás:

Régen láttalak.

Két helyen dolgozom.Nagyon nem ülök gép előtt.

Nagyon jól néz ki. Hol és mennyiért, ha nem vagyok indiszkrét? :rolleyes:

Sztem fekete lökösön még jobb. :D

3 ezer forintomba került. ;)

Egy francia márka nagyautójáról való. :D

Megosztás:

Nem. :D

Újat dobhatsz! :rolleyes:

Akkor Laguna. Egyébként ha megnézed e két modell koptatója nagyon hasonlít. Mellékesen tudtam, hogy ismerős, aztán rájöttem, hogy Eszterékél pont szervizeltek egy ilyet tegnap. Tróger autó volt, nemtörődöm tulajjal. Ha ezt hamarabb tudom, lekapom a koptatót, fel sem tűnt volna neki. ;) :D :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.