Dáwid Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Szasztok Lehet hogy felmerült már. Vagy én vagyok ennyire tájékozatlan, de idén hol lesz blitz weekend? :devlish: valaki súgja meg. http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1625 Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1625 Pompás lehet legurulok:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Hátigen. :devlish: Te csak ne panaszkodjál! :lol: Vannak rólad kompromitálló fotóim, ha olyan helyzetbe kerülsz majd jól felhasznállom ellened! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Láthatatlan bukkanó?? :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Te csak ne panaszkodjál! :lol: http://kep.psharing.com/357458.jpg Vannak rólad kompromitálló fotóim, ha olyan helyzetbe kerülsz majd jól felhasznállom ellened! :lol: :devlish: Nem panaszkodom és ha jöttél volna te is, akkor neked is lenne ilyen fotód. Elintéztük volna, úgy hogy az asszony ne tudja meg. :lol: Amúgymeg használd. Lásd a véleményem a kép hozzászólásnál iwiw-en, ennél a fotónál, mikor Dáwid panaszkodott. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Láthatatlan bukkanó?? :lol: :lol: Úgy néz ki, mintha lenne szintkülönbség. :devlish: Nem panaszkodom és ha jöttél volna te is, akkor neked is lenne ilyen fotód. Elintéztük volna, úgy hogy az asszony ne tudja meg. :lol: Amúgymeg használd. Lásd a véleményem a kép hozzászólásnál iwiw-en, ennél a fotónál, mikor Dáwid panaszkodott. ;) Mindjárt meglesem...Nem is látam még ilyet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Úgy néz ki, mintha lenne szintkülönbség. :devlish: Mindjárt meglesem...Nem is látam még ilyet. :lol: Pedig nem egy ritka dolog... :lol: Az összes angol autóban ilyen van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Pedig nem egy ritka dolog... :lol: Az összes angol autóban ilyen van. :lol: Az lehet, én amit láttam azon vagy Km/h, vagy mérföld volt, de nem a kettő egyszerre. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 ez a rohadt k***va eső mi a jófrancnak esik mááár megint... :devlish: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 ez a rohadt k***va eső mi a jófrancnak esik mááár megint... :devlish: :lol: :lol: :lol: Csak nem lemostad az autót épp? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 ....Jóvanna, már kóstolgatni sem lehet? :lol: Senki nem érti a viccet, úgy ismertek mint aki kötekedni szokott?? ;).... Hja, az üldözési mánia már csak ilyen :devlish: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 (edited) ez a rohadt k***va eső mi a jófrancnak esik mááár megint... :lol: :lol: :lol: :lol: Miért esik? Én éppen füvet nyírok, és hétágra süt a nap. ;) Most rohantam ki a szakadó esőben a fűnyíróért. :devlish: Módosítva Május22, 2010 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Láthatatlan bukkanó?? :devlish: :lol: :lol: :lol: :lol: jól ellehet ott aki a kamerákat nézi Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Miért esik? Én éppen füvet nyírok, és hétágra süt a nap. :lol: Most rohantam ki a szakadó esőben a fűnyíróért. :devlish: A hozzászólást -zotya975- szerkesztette a következő időpontban: Ma, 15:49 :lol: :lol: énis lemosattam a kocsit, hazaértem, leállítottam a motort és elkezdett szakadni ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Miért esik? Én éppen füvet nyírok, és hétágra süt a nap. ;) Most rohantam ki a szakadó esőben a fűnyíróért. :devlish: :lol: :lol: :lol: Legalább villany? ;) Csak nem lemostad az autót épp? ;) :P Akartam... De megfontolandó. Bár most kivirult a nap. Nem..nem fogom lemosatni/lemosni. ÚGy marad, engem nem érdekel... Úgyis az lenne.. lemosnám, és az eső összecsápolná. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 SZASZTOK Én lemostam az autót. Épp az udvaron az ablakot pucoltam a kocsin mikor elborult elkezdett fújni a szél na mondom gyorsan be a garázsbab PF Aztán ott még gyorsan lepolíroztam:D És nem buktam be hogy elázott. Ma már ki se megyek vele. Majd holnap úgy is megyek Szolnokra MAJD akkor lesz tiszta sár gané. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Én is holnap megyek vele ábrányba... Nem fogom lemosni. Had legyen úgy. majd ha jóidő lesz holnap, lemosom. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Ez egy darab nyomorék műszerfalizzóért történt ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/41090-20100522-NGQH9M.jpg Ez egy darab nyomorék műszerfalizzóért történt ;) :rolleyes: szétkaptad Zafírt is? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 szétkaptad Zafírt is? ;) f.ssá szedtem :D :D :D Egyszerűen kész... Nem akarok F-nél újabb autót. Azért hogy egy piti, marhaságot rendbetegyek, frankón le kellett venni a középkonzol, ami alá be volt fűzve a műszerfalburkolat, amiből ki kellett venni a rádiót. Az egyetlen fix pont abban a műszerfalban, az a rádió-keret. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 f.ssá szedtem :rolleyes: ;) :D Mibe hogy beleejtetted :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 f.ssá szedtem :D :D :D ;) :D :D mi is buheráltuk most...Mondtam, hogy füstöl az irányjelző bajuszkapcsolónál ha megy a tompított. Burkolatot le, néztük faterral.... abba a csatlakozóba egy sárga vezeték, szarrá égve, viszont a kis foglalatba lötyögött a tyukbél ... :rolleyes: beletömködtük. este úgyis megyek vele, kipróbálom hogy melegszik-e mostis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Viszont rájöttem hogy miért zörög kevésbé, annak ellenére hogy kopogósabb műanyagokból van. Csak a kormányburkolatot 6 patent, és 5 csavar tartja össze. Csavarok nélkül is stabilabban állt ott, mint az enyém teljesen összerakva :rolleyes: 8 csavar a műszerfal burkolat, és 6 patent ;) jah, és majdnem elfelejtettem. Egy darab csillagcsavar nincs abban a sz.rban. Torx az összes :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Mibe hogy beleejtetted :rolleyes: Nem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május22, 2010 Megoszt Elküldve Május22, 2010 Sikerült ma levennem a tetősint. Sikerült eltörnöm mind2 oldalon 2-2 patentet :rolleyes: De ha tudom hogy ennyi szmötyi van alatta lese veszem. SEMMI NEM VOLT ALATTA 8év alatPF EZ az ASD. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts