Dáwid Elküldve Május22, 2010 Elküldve Május22, 2010 Szasztok Lehet hogy felmerült már. Vagy én vagyok ennyire tájékozatlan, de idén hol lesz blitz weekend? :devlish: valaki súgja meg. http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1625
yankee Elküldve Május22, 2010 Elküldve Május22, 2010 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1625 Pompás lehet legurulok:D
zotya975 Elküldve Május22, 2010 Elküldve Május22, 2010 Hátigen. :devlish: Te csak ne panaszkodjál! :lol: Vannak rólad kompromitálló fotóim, ha olyan helyzetbe kerülsz majd jól felhasznállom ellened! :lol: :lol:
daykiller Elküldve Május22, 2010 Elküldve Május22, 2010 Te csak ne panaszkodjál! :lol: http://kep.psharing.com/357458.jpg Vannak rólad kompromitálló fotóim, ha olyan helyzetbe kerülsz majd jól felhasznállom ellened! :lol: :devlish: Nem panaszkodom és ha jöttél volna te is, akkor neked is lenne ilyen fotód. Elintéztük volna, úgy hogy az asszony ne tudja meg. :lol: Amúgymeg használd. Lásd a véleményem a kép hozzászólásnál iwiw-en, ennél a fotónál, mikor Dáwid panaszkodott. :lol:
zotya975 Elküldve Május22, 2010 Elküldve Május22, 2010 Láthatatlan bukkanó?? :lol: :lol: Úgy néz ki, mintha lenne szintkülönbség. :devlish: Nem panaszkodom és ha jöttél volna te is, akkor neked is lenne ilyen fotód. Elintéztük volna, úgy hogy az asszony ne tudja meg. :lol: Amúgymeg használd. Lásd a véleményem a kép hozzászólásnál iwiw-en, ennél a fotónál, mikor Dáwid panaszkodott. ;) Mindjárt meglesem...Nem is látam még ilyet. :lol:
spzoli Elküldve Május22, 2010 Elküldve Május22, 2010 Úgy néz ki, mintha lenne szintkülönbség. :devlish: Mindjárt meglesem...Nem is látam még ilyet. :lol: Pedig nem egy ritka dolog... :lol: Az összes angol autóban ilyen van. :lol:
zotya975 Elküldve Május22, 2010 Elküldve Május22, 2010 Pedig nem egy ritka dolog... :lol: Az összes angol autóban ilyen van. :lol: Az lehet, én amit láttam azon vagy Km/h, vagy mérföld volt, de nem a kettő egyszerre. :devlish:
Opeles90 Elküldve Május22, 2010 Elküldve Május22, 2010 ez a rohadt k***va eső mi a jófrancnak esik mááár megint... :devlish: :lol: :lol: :lol:
daykiller Elküldve Május22, 2010 Elküldve Május22, 2010 ez a rohadt k***va eső mi a jófrancnak esik mááár megint... :devlish: :lol: :lol: :lol: Csak nem lemostad az autót épp? :lol: ;)
mélykék76 Elküldve Május22, 2010 Elküldve Május22, 2010 ....Jóvanna, már kóstolgatni sem lehet? :lol: Senki nem érti a viccet, úgy ismertek mint aki kötekedni szokott?? ;).... Hja, az üldözési mánia már csak ilyen :devlish: :lol: :lol: :lol:
zotya975 Elküldve Május22, 2010 Elküldve Május22, 2010 (edited) ez a rohadt k***va eső mi a jófrancnak esik mááár megint... :lol: :lol: :lol: :lol: Miért esik? Én éppen füvet nyírok, és hétágra süt a nap. ;) Most rohantam ki a szakadó esőben a fűnyíróért. :devlish: Módosítva Május22, 2010 : zotya975
beligrom Elküldve Május22, 2010 Elküldve Május22, 2010 Láthatatlan bukkanó?? :devlish: :lol: :lol: :lol: :lol: jól ellehet ott aki a kamerákat nézi
beligrom Elküldve Május22, 2010 Elküldve Május22, 2010 Miért esik? Én éppen füvet nyírok, és hétágra süt a nap. :lol: Most rohantam ki a szakadó esőben a fűnyíróért. :devlish: A hozzászólást -zotya975- szerkesztette a következő időpontban: Ma, 15:49 :lol: :lol: énis lemosattam a kocsit, hazaértem, leállítottam a motort és elkezdett szakadni ;) :lol:
Opeles90 Elküldve Május22, 2010 Elküldve Május22, 2010 Miért esik? Én éppen füvet nyírok, és hétágra süt a nap. ;) Most rohantam ki a szakadó esőben a fűnyíróért. :devlish: :lol: :lol: :lol: Legalább villany? ;) Csak nem lemostad az autót épp? ;) :P Akartam... De megfontolandó. Bár most kivirult a nap. Nem..nem fogom lemosatni/lemosni. ÚGy marad, engem nem érdekel... Úgyis az lenne.. lemosnám, és az eső összecsápolná. :lol:
yankee Elküldve Május22, 2010 Elküldve Május22, 2010 SZASZTOK Én lemostam az autót. Épp az udvaron az ablakot pucoltam a kocsin mikor elborult elkezdett fújni a szél na mondom gyorsan be a garázsbab PF Aztán ott még gyorsan lepolíroztam:D És nem buktam be hogy elázott. Ma már ki se megyek vele. Majd holnap úgy is megyek Szolnokra MAJD akkor lesz tiszta sár gané.
Opeles90 Elküldve Május22, 2010 Elküldve Május22, 2010 Én is holnap megyek vele ábrányba... Nem fogom lemosni. Had legyen úgy. majd ha jóidő lesz holnap, lemosom. :rolleyes:
Dáwid Elküldve Május22, 2010 Elküldve Május22, 2010 Ez egy darab nyomorék műszerfalizzóért történt ;) :rolleyes:
Opeles90 Elküldve Május22, 2010 Elküldve Május22, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/41090-20100522-NGQH9M.jpg Ez egy darab nyomorék műszerfalizzóért történt ;) :rolleyes: szétkaptad Zafírt is? :D
Dáwid Elküldve Május22, 2010 Elküldve Május22, 2010 szétkaptad Zafírt is? ;) f.ssá szedtem :D :D :D Egyszerűen kész... Nem akarok F-nél újabb autót. Azért hogy egy piti, marhaságot rendbetegyek, frankón le kellett venni a középkonzol, ami alá be volt fűzve a műszerfalburkolat, amiből ki kellett venni a rádiót. Az egyetlen fix pont abban a műszerfalban, az a rádió-keret. :rolleyes:
m_petya Elküldve Május22, 2010 Elküldve Május22, 2010 f.ssá szedtem :rolleyes: ;) :D Mibe hogy beleejtetted :D
Opeles90 Elküldve Május22, 2010 Elküldve Május22, 2010 f.ssá szedtem :D :D :D ;) :D :D mi is buheráltuk most...Mondtam, hogy füstöl az irányjelző bajuszkapcsolónál ha megy a tompított. Burkolatot le, néztük faterral.... abba a csatlakozóba egy sárga vezeték, szarrá égve, viszont a kis foglalatba lötyögött a tyukbél ... :rolleyes: beletömködtük. este úgyis megyek vele, kipróbálom hogy melegszik-e mostis?
Dáwid Elküldve Május22, 2010 Elküldve Május22, 2010 Viszont rájöttem hogy miért zörög kevésbé, annak ellenére hogy kopogósabb műanyagokból van. Csak a kormányburkolatot 6 patent, és 5 csavar tartja össze. Csavarok nélkül is stabilabban állt ott, mint az enyém teljesen összerakva :rolleyes: 8 csavar a műszerfal burkolat, és 6 patent ;) jah, és majdnem elfelejtettem. Egy darab csillagcsavar nincs abban a sz.rban. Torx az összes :D :D :D
yankee Elküldve Május22, 2010 Elküldve Május22, 2010 Sikerült ma levennem a tetősint. Sikerült eltörnöm mind2 oldalon 2-2 patentet :rolleyes: De ha tudom hogy ennyi szmötyi van alatta lese veszem. SEMMI NEM VOLT ALATTA 8év alatPF EZ az ASD. ;)
Recommended Posts