Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Fogtam egy fúrószárat, és addig forgattam a kábelköteg csatlakozójában, míg nem fért be a 6os saru.

A cél szentesíti az eszközt. :lol:

Nincs is tetőablakod. :lol: :lol:

A házon van. Ott is hasonló kéder van mint a kocsiajtónál, dolgozó lány nagy esőkor beszivárog avíz.

Te mit szoktál ott javítani? Nekem a POS terminálok jutottak! :lol:

Építettek hozzá egy raktárat, ott fúrtunk fel műanyag lapokat a falra, hogy ne bacca le a csempét a targonca. Aki kitalálta soha nem látott még szerintem targoncát. :devlish: Most jöttünk meg, ugye Pest fel le van zárva egy szakasz, a leterelésig óriási dugó van.

Megosztás:

Hali!

De bezony,épp mentünk főnökömhöz!

Ha volt egy létra is a kocsiban,akkor én voltam :lol: ,meg matt fekete bársonymintás a motorháztetőm :devlish:

Szerintem te voltál. A motorháztetőre emlékezem. Az anyósülésen ülő elég jól meg is nézett. És ha jól emlékezem E-vel kezdődik a rendszámod ....

Megosztás:

Szerintem te voltál. A motorháztetőre emlékezem. Az anyósülésen ülő elég jól meg is nézett. És ha jól emlékezem E-vel kezdődik a rendszámod ....

AAAz één voltam,és igen megnézett meg én is figyeltem,majdnem kiszúrtam kollegám szemét

"nézd a felniket" mondván :lol: (ez de hülye szó:mondván) :devlish:

Ja amúgy a rendszámom EMX430 :lol:

Megosztás:

Rendben! Köszi :lol:

szerk. 2010.05.22. 9:09

Hú de elcsöndesedett a fórum

undefined :devlish:

Ismét bebizonyosodott, hogy mekkora szakik szerkesztik azt a fórumot... :lol:

A kék astra az irmscher, igaz bűnronda... :lol:

A sárgán rieger löki van, a fekete erbrásoson pedig csak toldat, de tény, hogy egyik sem szép. :lol:

Megosztás:

Ó tényleg? Ez egyből bearanyozza a napom! ;) :devlish:

Nem kell az arcoskodás.

Invictus itta a sört??? És mondta hogy egyetemista vagyok...? :lol: :lol:

Jaja, elég jó buli volt. :lol: Csak a testfestett trollok nem kellettek volna. :lol: Judyka sokkal jobb volt 2008ban. ;)

Megosztás:

Nem kell az arcoskodás.

Jóvanna, már kóstolgatni sem lehet? :devlish: Senki nem érti a viccet, úgy ismertek mint aki kötekedni szokott?? :lol:

Az M1-es tegnap este 9-kor BP-felé a letereléstől Győrig:

A videó minősége szar, de a lényeg látszik alló kocsisor kilómétereken keresztül.
Megosztás:

Jóvanna, már kóstolgatni sem lehet? :lol: Senki nem érti a viccet, úgy ismertek mint aki kötekedni szokott?? :lol:

Az M1-es tegnap este 9-kor BP-felé a letereléstől Győrig:

A videó minősége szar, de a lényeg látszik alló kocsisor kilómétereken keresztül.

Nem semmi,olyan mintha mindenki menne el mert jön egy tornádó,de te

csak mész,bele a végbe :devlish: Tiszta Chuck Norris :lol:

Megosztás:

Ismét bebizonyosodott, hogy mekkora szakik szerkesztik azt a fórumot... :devlish:

A kék astra az irmscher, igaz bűnronda... :lol:

A sárgán rieger löki van, a fekete erbrásoson pedig csak toldat, de tény, hogy egyik sem szép. :lol:

Az utolsó zöld Caravanon az a Rieger (asszem) maszk viszont tetszik, egy olyat elfogadnék.

Megosztás:

Hát igen, az a híres sörivó verseny és Invictus híres megszólalása: "Egyetemista vagyok..." :lol: :lol:

Karcsié is ottan van, meg még egy rakás autót megismerni... :devlish:

Biztos jó kis buli lehetett.

Nem kell az arcoskodás.

Jaja, elég jó buli volt. ;) Csak a testfestett trollok nem kellettek volna. ;) Judyka sokkal jobb volt 2008ban. ;)

" testfestett trollok " :lol: :lol: ;) ;) :P Amúgy azok engem is idegesítenek... Ha jól néz ki ha nem, valahogy nem illik oda. Külön-külön jó.. de együtt nem. Voltam még 2008ban driftversenyen....Ott ezek a félpucér csajok a BMW orrán turkáltak egymás szájába....

De jó lenne ebben az évben ott lenni (Blitz-Weekend) ;) ;)

Le kéne ma mosni az opelt... Olyan koszos már, írni lehet rá. ( és még rímelt is ) ;)

Megosztás:

Biztos jó kis buli lehetett.

" testfestett trollok " :devlish: :lol: :lol: :lol: :lol: Amúgy azok engem is idegesítenek... Ha jól néz ki ha nem, valahogy nem illik oda. Külön-külön jó.. de együtt nem. Voltam még 2008ban driftversenyen....Ott ezek a félpucér csajok a BMW orrán turkáltak egymás szájába....

De jó lenne ebben az évben ott lenni (Blitz-Weekend) ;) ;)

Le kéne ma mosni az opelt... Olyan koszos már, írni lehet rá. ( és még rímelt is ) ;)

Azé na...

:P

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.