Dáwid Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Ha vissza tudják pörgetni az órákat akkor előre is lehet... :lol: Lehet, persze hogy lehet, de ha itt van Plug&Play változatban a másik lehetőség akkor pörgeti a franc se :lol: Amúgy sem stimmel a W száma a másiknak, úgyhogy dobom bele a régit :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Jól van na :devlish: Pardon,megtaláltam :lol: Köszi Tegnap este nem jártál a Prak....r fele? Fél hét körül? Szerintem láttalak. Ketten ültetek elöl. Pont akartam kifordulni az áruháztól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 ... Postán múlik innentől... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Holnap megyünk Pestre valamelyik Lidli-be javítani, Te mit szoktál ott javítani? Nekem a POS terminálok jutottak! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Postán múlik innentől... Köszi! :lol: Örökhála ( meg az ára :devlish: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Köszi! :lol: Örökhála ( meg az ára :devlish: ) Örökhála? Az még 5000. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Örökhála? Az még 5000. :lol: Mennyi a kézfogás ha egy opeltalin találkozunk? :devlish: négyezer? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Örökhála? Az még 5000. :lol: Azért azt megnézném ahogy postán föladod. "-csomag értéke? - ötezer. csomag tartalma, mennyisége? -Örökhála, 1 db." :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Mennyi a kézfogás ha egy opeltalin találkozunk? :devlish: négyezer? :lol: Az apróságok 3000. :lol: Dávid lóg 6000el. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Örökhála? Az még 5000. :lol: :devlish: :lol: :lol: kettőt kérnék Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Nekem másfél óra mulva a főnixnél kéne lennem... De a kocsit még fater nem hozta elő :devlish: kicsit se cink :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Tegnap este nem jártál a Prak....r fele? Fél hét körül? Szerintem láttalak. Ketten ültetek elöl. Pont akartam kifordulni az áruháztól. Hali! De bezony,épp mentünk főnökömhöz! Ha volt egy létra is a kocsiban,akkor én voltam :lol: ,meg matt fekete bársonymintás a motorháztetőm :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 nah megjöttem... :lol: Hát voltunk jópáran. Rugókat is megvettem, és valószínűleg veszek alá 14es gyári alufelniket :lol: Meg összehaverkodtam egy B asconás sráccal. Jófej, el lehet vele beszélgetni :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Mivé lettem VW és OOOO logók díszelegnek a motortérben :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Mivé lettem VW és OOOO logók díszelegnek a motortérben :devlish: ??? Hogyhogy ??? Nekem a hátsó felnik wv golf I felnik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Mivé lettem VW és OOOO logók díszelegnek a motortérben :lol: Sztájlingfüggővé elnézve a szmájlit :devlish: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 ??? Hogyhogy ??? Nekem a hátsó felnik wv golf I felnik :lol: A merci trafót kicseréltem audira... ;) Sztájlingfüggővé elnézve a szmájlit :devlish: :lol: :lol: :lol: Itt nincs ilyen jó sírós smile. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 A merci trafót kicseréltem audira... :lol: Itt nincs ilyen jó sírós smile. ;) :devlish: :lol: Beszarás Összvér nagyon a kocsi :lol: Viszont a félvér csajok tudnak a legjobban lefárasztani ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 ....Itt nincs ilyen jó sírós smile. ;).... Próbálj meg élni nélkülük :lol: Tán nem úgy kellene elköszönni bárkitől, hogy : integetős szmájli :devlish: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Próbálj meg élni nélkülük ;) Tán nem úgy kellene elköszönni bárkitől, hogy : integetős szmájli :devlish: :lol: :lol: :lol: Láttad, hogy megoldottam nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Láttad, hogy megoldottam nem? :devlish: Kiküszöbölendő az elvonási tüneteket :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Kiküszöbölendő az elvonási tüneteket :lol: :lol: :lol: Jobb, mint némelyik gyóócccer :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Hát 5-6ezer forintért ha jó a W szám akkor érdekelne :devlish: Ja és dizelhez. W=1111 Mopst nem volt neki,majd a jövő héten hoz két diesel autot hátha abba lesz. Ködös lököst kérdeztem tőle 15e lampicsekkel,elgondolkoztam rajta ha még szinbe is stimelne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
erik1985 Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Sziasztok! Kéne nekem tomptiot f astra foglalat Szerintetek mennyibe kerül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
erik1985 Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Tompitott fényszóró:devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts