daykiller Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Ilyen fordulatszám mérős órát bele lehet hekkelni olyan astrába amiben nem ilyen a gyári? Menek bontóba hamarosan,és akkor felkerűl a vásárolni kell listára :devlish: Illetve valaki nem tudja,hogy ha a motorháztetőt megakarom csinálni ugy,hogy teleszkóp tartsa meg, milyen hosszú kell bele? Köszi Persze, hogy lehet, de elképzelhető, hogy be kell húzni a fordulatszám vezetéket a műszeregységhez az ECU-tól. :lol: Kérsz kettő darab F Astra Caravan csomagtérajtó teleszkópot és az pont jó lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Ilyen fordulatszám mérős órát bele lehet hekkelni olyan astrába amiben nem ilyen a gyári? Menek bontóba hamarosan,és akkor felkerűl a vásárolni kell listára :lol: Illetve valaki nem tudja,hogy ha a motorháztetőt megakarom csinálni ugy,hogy teleszkóp tartsa meg, milyen hosszú kell bele? Köszi Milliószor volt róla szó, van róla GYIK leírás is.... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Persze, hogy lehet, de elképzelhető, hogy be kell húzni a fordulatszám vezetéket a műszeregységhez az ECU-tól. :devlish: Kérsz kettő darab F Astra Caravan csomagtérajtó teleszkópot és az pont jó lesz. :lol: Okkés köszönöm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Milliószor volt róla szó, van róla GYIK leírás is.... :devlish: Jól van na :lol: Pardon,megtaláltam :lol: Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Ez tényleg kicsit lusta ahoz képest, hogy 1.6os vagy csak a videóról tűnik úgy? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Ez tényleg kicsit lusta ahoz képest, hogy 1.6os vagy csak a videóról tűnik úgy? :lol: Nekem ötödikbe így gyorsul. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Nekem ötödikbe így gyorsul. :devlish: erről van szó. :lol: :lol: De amit én küldtem az lomha. Azt írja hogy 2esből 1500as fordulatról indult..De akkoris :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Yep. Köszönöm mindenkinek :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 erről van szó. :lol: :lol: De amit én küldtem az lomha. Azt írja hogy 2esből 1500as fordulatról indult..De akkoris :lol: Monnyuk. Nem is padlóztam le... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Ez tényleg kicsit lusta ahoz képest, hogy 1.6os vagy csak a videóról tűnik úgy? :devlish: az enyém 120nál 3asba már tilt:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 az enyém 120nál 3asba már tilt:S pedig ezt írja: "Frewarz 3 évvel ezelőtt Don't remeber that i'm starting at 1.500 rpm with the 2. gear. This can't be fast. " Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 pedig ezt írja: "Frewarz 3 évvel ezelőtt Don't remeber that i'm starting at 1.500 rpm with the 2. gear. This can't be fast. " amugy sztem annyira nem lusta, az enyémnek asszem 13,5 vagy vmi ilyesmi a gyári 0-100 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 amugy sztem annyira nem lusta, az enyémnek asszem 13,5 vagy vmi ilyesmi a gyári 0-100 akkor lehet a videón tűnik annak. Én nemtom, nem értek a benzinesekhez. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Monnyuk. Nem is padlóztam le... :devlish: Monnyuk nem is történt volna másként semmi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Monnyuk nem is történt volna másként semmi. :devlish: Zoli! Ma feladod? mert ha igen akkor hétfőn délután itthon leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Zoli! Ma feladod? mert ha igen akkor hétfőn délután itthon leszek. Jókérdés, doboz már van. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Ja a vihar, a víznek van nyomása, tetőablak nekem is csak nagy viharban ázik be. :lol: Nincs is tetőablakod. :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Jókérdés, doboz már van. :lol: :devlish: :lol: :lol: Oké. majd este rádírok, hogy hogyan alakult. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 jó szórakozást tessa :lol: :lol: Köcce ;) :lol: :lol: Lassan lépünk is csak még bevárom a telefont, hogy Nyíregyről mennek-e többen pályán vagy bevárjuk-e Zsóti komámékat és ellustulgatnak mögöttem a 4-esen.. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Zoli! Ma feladod? mert ha igen akkor hétfőn délután itthon leszek. Nálatok a hétfő ünnepnap, nem? Akkor megy a postás? :lol: :lol: Vagy futár viszi? Akkor pofám lapos... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Nálatok a hétfő ünnepnap, nem? Akkor megy a postás? :lol: :lol: Vagy futár viszi? Akkor pofám lapos... :devlish: Akkor pláne fel kell adjam, mert ha nem, akkor szerdára ér csak oda... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Nálatok a hétfő ünnepnap, nem? Akkor megy a postás? ;) :lol: Vagy futár viszi? Akkor pofám lapos... :devlish: úúú basszuskulacs tényleg... :lol: az ki is ment a fejemből. Akkor pláne fel kell adjam, mert ha nem, akkor szerdára ér csak oda... :lol: Hú akkor tényleg jó lenne :lol: Már csak jó gumikat kell szerezzek, normális felniket, 4 fékcsövet, meg 2 munkahengert. Az utóbbi 2 sztem még ma meg lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Monnyuk nem is történt volna másként semmi. :devlish: Sőt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Nah erre a hétre elég vót :lol: Meló off, LEDek ON. Pakolom átfelé a Ledezést meg a Km-órát az új műszeregységbe. (Kicsit zavar hogy egy 15ezret futott autóm van :devlish: :lol: ) Meg elég sz.rul megy a céges km-elszámolás ha egyik héten még 326ezer van benne, következő héten 15 ezer, és erre benyújtom az igényt 2500 km-re :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Nah erre a hétre elég vót :lol: Meló off, LEDek ON. Pakolom átfelé a Ledezést meg a Km-órát az új műszeregységbe. (Kicsit zavar hogy egy 15ezret futott autóm van :devlish: :lol: ) Meg elég sz.rul megy a céges km-elszámolás ha egyik héten még 326ezer van benne, következő héten 15 ezer, és erre benyújtom az igényt 2500 km-re :lol: :lol: ;) Ha vissza tudják pörgetni az órákat akkor előre is lehet... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts