Opeles90 Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Nna jók legyetek gyerekek :lol: hétfő estig tuti nem vagyok -legalábbis itt :devlish: holnap este már a kadétos csapattal ökörködünk az ország közepén.. :lol: :lol: jó szórakozást tessa ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne autóvásárlással kapcsolatban hogy ha veszek egy autót akkor hány napom van arra hogy átírassam a nevemre illetve hogy minden "papíros dolgot" elintézzek?? Mivel most lenne ez az első kocsim így nem vagyok jártas a témában, gondoltam ti tudjátok!? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne autóvásárlással kapcsolatban hogy ha veszek egy autót akkor hány napom van arra hogy átírassam a nevemre illetve hogy minden "papíros dolgot" elintézzek?? Mivel most lenne ez az első kocsim így nem vagyok jártas a témában, gondoltam ti tudjátok!? :devlish: Itt olvashatsz róla. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne autóvásárlással kapcsolatban hogy ha veszek egy autót akkor hány napom van arra hogy átírassam a nevemre illetve hogy minden "papíros dolgot" elintézzek?? Mivel most lenne ez az első kocsim így nem vagyok jártas a témában, gondoltam ti tudjátok!? :devlish: Tavaly meg 2 heted volt, idén asszem már csak 5 nap. de ez nem 100% Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Ezt felesleges beleírni. Raksz egy sarut a kábel végére, és rádugod a lábra. :lol: :devlish: Aaaaazt te csak hiszed. ( ha csak nem tudsz olyan sarut ami kéne hozzá ). Ugyanis az elektronikai boltban kapható 6os csúszósaru nem megy bele a kábel köteg végén lévő műanyag foglalatba. De már megoldottam. Pötit kib*sztam a néppel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Tavaly meg 2 heted volt, idén asszem már csak 5 nap. de ez nem 100% Most akkor 2 hét vagy 5 nap?? Ezt hol tudnám biztosan megkérdezni?? Ezen kívül lenne még két kérdésem! Az egyik az hogy ha netalántán úgy vennék autót hogy én vagyok a tulaj és egy másik személy az üzembentartó, akkor ennek az üzembentartói dolognak van plusz költsége az átírásnál?? Tehát a forgalmin, törzskönyvön, vagyonszerzési illetéken illetve a biztosításon kívül kell-e még erre is valamit külön fizetni?? Ezen kívül a másik kérdésem az hogy csak a lakhelyem szerinti okmányirodában tudom intézni az átírást?? Bocs a sok kérdésért csak nem teljesen vagyok képben.. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Most akkor 2 hét vagy 5 nap?? Ezt hol tudnám biztosan megkérdezni?? Ezen kívül lenne még két kérdésem! Az egyik az hogy ha netalántán úgy vennék autót hogy én vagyok a tulaj és egy másik személy az üzembentartó, akkor ennek az üzembentartói dolognak van plusz költsége az átírásnál?? Tehát a forgalmin, törzskönyvön, vagyonszerzési illetéken illetve a biztosításon kívül kell-e még erre is valamit külön fizetni?? Ezen kívül a másik kérdésem az hogy csak a lakhelyem szerinti okmányirodában tudom intézni az átírást?? Bocs a sok kérdésért csak nem teljesen vagyok képben.. :devlish: 15 napon belül kell átíratni Nincs Igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 15 napon belül kell átíratni Nincs Igen Köszi a lényegretörő válaszokat! :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Köszi a lényegretörő válaszokat! :devlish: :lol: csak átmásoltam az előbb neked belinkelt oldalról :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
frecsume Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 mááázlista :lol: Bárcsak nekem is lenne :devlish: Üdv. Menyit érne meg neked? Ha érdekel holnap megyek a bontós sráchoz megkérdem van e neki. Válaszol és megkérdem. Még valami valakinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ady19 Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 csak átmásoltam az előbb neked belinkelt oldalról :lol: Azt észrevettem hogy ott is szerepeltek ilyen információk, de mivel a határidővel kapcsolatban is ellentmondások voltak itt, gondoltam ezt is megkérdezem, nem-e esetleg nem aktuális információkat tartalmaz az oldal.. A lényeg a lényeg, KÖSZI mégegyszer! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 ...és Dáwid kijött lurdyhoz. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 ...és Dáwid kijött lurdyhoz. :lol: Hogyne ment volna :lol: Nem értem oda korán, de evvan. Bár vehetjük úgy is hogy én értem oda először. Az autó már délután 5-kor ott állt abban a parkolóban, csak én közben elmentem dolgozni :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Hogyne ment volna :lol: Nem értem oda korán, de evvan. Bár vehetjük úgy is hogy én értem oda először. Az autó már délután 5-kor ott állt abban a parkolóban, csak én közben elmentem dolgozni :devlish: Akkor most, hogy hazaértél, én elmászok aludni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Akkor most, hogy hazaértél, én elmászok aludni. :lol: Máris hiányoztam? :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Dáwid! Nem tudom mennyiért vetted de ettől lemész hídba az biztos :lol: http://racing-bazar.hu/alkatresz/muszerfal...a_legzsakindito Hát lementem. Ezek szerint máshol is 5000-be kerül :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Ebből nekem a motor kellene.... Ha tényleg ennyit futott. :devlish: Még két olajcserén van túl ! :lol: Az egységet elnézve tényleg ennyit ment. Olyan tiszta volt rajta a fólia, hogy a saját vigyoromat láttam tükröződni rajta. és nem csak letörölgetve, eltakarítva, ez még nem koszolódott össze. Egy karc nincs rajta. Cserébe viszont hiányoznak lámpicskák amiket nem néztem meg előtte :lol: Úgyhogy a fordulatszámot látom sötétben, csak olyan mellékes vackokat nem, mint például a sebességem, vagy a víz hőmérséklet :lol: Majd holnap délután átcsinálom ebbe a LED-es cuccot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Hogyne ment volna :lol: Nem értem oda korán, de evvan. Bár vehetjük úgy is hogy én értem oda először. Az autó már délután 5-kor ott állt abban a parkolóban, csak én közben elmentem dolgozni :devlish: Szuper. Akkor Zoli átvette a cuccot ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Szuper. Akkor Zoli átvette a cuccot ? :devlish: Yep. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Aaaaazt te csak hiszed. ( ha csak nem tudsz olyan sarut ami kéne hozzá ). Ugyanis az elektronikai boltban kapható 6os csúszósaru nem megy bele a kábel köteg végén lévő műanyag foglalatba. De már megoldottam. Pötit kib*sztam a néppel :lol: Hogyan oldottad meg? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Üdv. Menyit érne meg neked? Ha érdekel holnap megyek a bontós sráchoz megkérdem van e neki. Válaszol és megkérdem. Még valami valakinek? Hát 5-6ezer forintért ha jó a W szám akkor érdekelne :devlish: Ja és dizelhez. W=1111 Zoli! Ma fel tudod adni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Máris hiányoztam? :devlish: :lol: Nem, csak ilyenkor megvárom a vidéki népet mire hazaérnek, mielőtt felhívnak és felkeltenek azzal, hogy húzzam már ki őket az árokból.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Nem, csak ilyenkor megvárom a vidéki népet mire hazaérnek, mielőtt felhívnak és felkeltenek azzal, hogy húzzam már ki őket az árokból.... :devlish: :lol: :lol: Vidéki nép... :lol: :lol: ;) Kisparaszt hazatalált ;) ;) :P De amúgyis dízelem van, még az árkot is odébbhúzom nyomatékból ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Hogyan oldottad meg? :devlish: Fogtam egy fúrószárat, és addig forgattam a kábelköteg csatlakozójában, míg nem fért be a 6os saru. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pötty86 Elküldve Május21, 2010 Megoszt Elküldve Május21, 2010 Ilyen fordulatszám mérős órát bele lehet hekkelni olyan astrába amiben nem ilyen a gyári? Menek bontóba hamarosan,és akkor felkerűl a vásárolni kell listára :devlish: Illetve valaki nem tudja,hogy ha a motorháztetőt megakarom csinálni ugy,hogy teleszkóp tartsa meg, milyen hosszú kell bele? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts