Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
ha tudnád mit akart még tegnapelőtt beletenni... :devlish: :lol: :lol:

Mit hozott nekem a posztász? ;)

Ebből nekem a motor kellene.... Ha tényleg ennyit futott. :lol:

Még két olajcserén van túl ! :lol:

Elküldve
Olyantat álmodtam, hogy megyek ihhun egy uccán, osztant fékezek, meg balra index, megvárom míg elmennek, hogy be tudjak kanyarodni balra, oszt mikor indulnék akkor lefulladok. Nyúlok a kulcshoz, ami aztán végtelenítve körbeforog és az önindító nonstop pörög a motor meg nem röffen be mert ugye nincs gyújtás meg az olajnyomás lámpa világít. :lol: ;) :P ;)

Meg még volt pár álmodásom, de azok nem ilyen viccesek. :devlish:

Türelem, lassan elkészül a gyujtáskapcsoló javítás a Gyík-ben. ;)

Miért? :lol: Problémája van az autóval? :lol:

Miért, van autója? ;)

ha tudnád mit akart még tegnapelőtt beletenni... ;) ;) ;)

Mit hozott nekem a posztász? ;)

http://pics.coldline.hu/pics/40673-20100520-ttoS01.jpg

Király, LCD-monitor? :lol:

Elküldve
Türelem, lassan elkészül a gyujtáskapcsoló javítás a Gyík-ben. :devlish:

Az is benne lesz hogy hogy kell sarut rakni a nem saruzott kábelköteg és a gyújtáskapcsoló közé?

Elküldve
Az is benne lesz hogy hogy kell sarut rakni a nem saruzott kábelköteg és a gyújtáskapcsoló közé?

Ezt felesleges beleírni. Raksz egy sarut a kábel végére, és rádugod a lábra. :lol: :devlish:

Elküldve
mááázlista ;) Bárcsak nekem is lenne :P

B+ Laci, Kadett Klubon meg kellett volna érdeklődni hátha kerülne és valamikor jövő hét elején jöhetnél is érte.. :lol:

De nehezen lesz már holnap :lol: baromira mehetnékem van már az éves összefutira ;) ;)

Szegényt felnyársalta a korlát ;)

Dél körül nálunk is telibe vert egy bringást egy simsonos cserbenhagyásos gázolás módjára mert lelépett :lol: most nemrég, hogy jöttem haza 2x állítottak meg nem-e tudom kié lehet egy piros simson de a cumi a dologban, hogy ezt az esetet 2 térmegfigyelő kamera is rögzítette :devlish: na az is biztos, hogy azóta fújkálja a tankot meg a deknit neoluxxal a tulaja.. :lol: ;) ;)

Elküldve
B+ Laci, Kadett Klubon meg kellett volna érdeklődni hátha kerülne és valamikor jövő hét elején jöhetnél is érte.. :lol:

De nehezen lesz már holnap :lol: baromira mehetnékem van már az éves összefutira ;) ;)

Dél körül nálunk is telibe vert egy bringást egy simsonos cserbenhagyásos gázolás módjára mert lelépett :lol: most nemrég, hogy jöttem haza 2x állítottak meg nem-e tudom kié lehet egy piros simson de a cumi a dologban, hogy ezt az esetet 2 térmegfigyelő kamera is rögzítette :devlish: na az is biztos, hogy azóta fújkálja a tankot meg a deknit neoluxxal a tulaja.. ;) ;) :P

Elhiszem :D Holnap lesz a főnix parkolóba 1 minitalálkozó ;) odamegyek ki holnap, de nem leszek sokáig csak áruért megyek. Hát...sajnos már késő akkor ;)

Érezzétek jól magatokat :D ;) És helyettem is nyomj le 1 pár üveg sört.

Szinyós jól megszívta..2 kamera is ;) Szegény bringás..lett valami baja nemtod? :lol:

Elküldve

Dél körül nálunk is telibe vert egy bringást egy simsonos cserbenhagyásos gázolás módjára mert lelépett :lol: most nemrég, hogy jöttem haza 2x állítottak meg nem-e tudom kié lehet egy piros simson de a cumi a dologban, hogy ezt az esetet 2 térmegfigyelő kamera is rögzítette :devlish: na az is biztos, hogy azóta fújkálja a tankot meg a deknit neoluxxal a tulaja.. ;) ;) :P

Itt nálunk multkor szintén egy bicajost kapott el egy horgász kismocival, a biciklis öreg fószer átt a piroson, a motoros fékezett, éppenhogy elkapta, de szegényre rádőlt a motor, vagy alácsuszott, a lábszára tört el neki. Fél percet kell várni a zöldre, de nem bírják kivárni, rohadt sürgős lehet. :lol: Asszony ment műszakba, beszóltam neki, mindjárt meló megy. ;)

Máskor meg kifele Szlovákiában kanyarban villognak mint állat, mondom itt trafi? Lassítunk, aztán egy ürge az út közepén totál részegen reggel 7-kor dülöngél. Na mondom most kéne megállni, aztán felpofozni. :lol:

Holnap megyünk Pestre valamelyik Lidli-be javítani, de ugye be van szakadva a pálya órákig állhatsz a sorban, nem tudom szóljak, vagy ne a főnöknek, ezeknek bonyolult a net meg a hírolvasás. ;) Akármi van nekem szólnak nézzem meg. ;)

Elküldve
Elhiszem ;) Holnap lesz a főnix parkolóba 1 minitalálkozó :lol: odamegyek ki holnap, de nem leszek sokáig csak áruért megyek. Hát...sajnos már késő akkor :P

Érezzétek jól magatokat ;) ;) És helyettem is nyomj le 1 pár üveg sört.

Szinyós jól megszívta..2 kamera is ;) Szegény bringás..lett valami baja nemtod? :lol:

Lett valamije ;) de ahogy ismerem a helyieket valószínű nem volt keze :devlish:

Én már addigra remélem Szolnokon túl leszek.. ;) ;) ;)

Itt nálunk multkor szintén egy bicajost kapott el egy horgász kismocival, a biciklis öreg fószer átt a piroson, a motoros fékezett, éppenhogy elkapta, de szegényre rádőlt a motor, vagy alácsuszott, a lábszára tört el neki. Fél percet kell várni a zöldre, de nem bírják kivárni, rohadt sürgős lehet.

Áá, nekem egy csaj 1x csapást mért a parkoló mocimra (olyan sok baja nem lett) meg előtte 1x asszonyostól majdnem elütött :lol: na mondom ez volt az utsó, következő eksön és pofán rugom szélvédőn keresztül.. :lol:

Elküldve
Lett valamije :lol: de ahogy ismerem a helyieket valószínű nem volt keze :devlish:

Én már addigra remélem Szolnokon túl leszek.. ;) ;) ;)

Áá, nekem egy csaj 1x csapást mért a parkoló mocimra (olyan sok baja nem lett) meg előtte 1x asszonyostól majdnem elütött :lol: na mondom ez volt az utsó, következő eksön és pofán rugom szélvédőn keresztül.. :lol:

:P Én is csak kimegyek váltok pár szót Zizivel, és jövök vissza. Jövőhéten ha hétfőn/kedden megjönnek a Zoli féle rugók akkor csütörtökön már alatta lesznek.

Remélem nem lesz Németjuhász kinézete többet :lol:

Elküldve

Ma ahogy pakolásztam, észrevettem, hogy a csomagtartó szőnyeg csupa víz, tehát a csomagtartóm beázik, de ötletem sincs, hogy hol. Szerencsére nem alulról, a pótkerék alatt teljesen száraz és rozsdamentes minden. Viszont a pótkerék felett, a szivacsos anyag, amiben az emelő és a kerékkulcs van, szintén vizes volt.

Lerajzoltam, hol a legvizesebb a kárpit. Ötlet?

40788-20100520-QCLh1z.png

Elküldve
Ma ahogy pakolásztam, észrevettem, hogy a csomagtartó szőnyeg csupa víz, tehát a csomagtartóm beázik, de ötletem sincs, hogy hol. Szerencsére nem alulról, a pótkerék alatt teljesen száraz és rozsdamentes minden. Viszont a pótkerék felett, a szivacsos anyag, amiben az emelő és a kerékkulcs van, szintén vizes volt.

Lerajzoltam, hol a legvizesebb a kárpit. Ötlet?

Beázik a lámpád mellett. De csak egy tipp.

Elküldve
Holnap megyünk Pestre valamelyik Lidli-be javítani, de ugye be van szakadva a pálya órákig állhatsz a sorban, nem tudom szóljak, vagy ne a főnöknek, ezeknek bonyolult a net meg a hírolvasás. :devlish: Akármi van nekem szólnak nézzem meg. :lol:

Így lenne ötösöm a lottón. :lol: Most hívtak fel, hogy keressek valami kerülőutat a lezárások miatt. :lol: Nagggyon fontos ember vagyok a cégnél, mert nekem barárom a Google. :lol:

Elküldve

Nna jók legyetek gyerekek :lol: hétfő estig tuti nem vagyok -legalábbis itt :devlish: holnap este már a kadétos csapattal ökörködünk az ország közepén.. :lol: :lol:

Elküldve
Rosszul illeszkedő gumikéder? :devlish:

Ez lehetséges, de eddig sosem volt ilyen gondom, viszont az lehetséges, hogy a koliparkolóban nem jól zártam le a csomagtérajtót plusz a vihar....esetleg.

Beázik a lámpád mellett. De csak egy tipp.

Én is gondoltam rá, de a lámpa környéke csontszáraz.

Elküldve
Ez lehetséges, de eddig sosem volt ilyen gondom, viszont az lehetséges, hogy a koliparkolóban nem jól zártam le a csomagtérajtót plusz a vihar....esetleg.

Ja a vihar, a víznek van nyomása, tetőablak nekem is csak nagy viharban ázik be. :devlish:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.