Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Olyantat álmodtam, hogy megyek ihhun egy uccán, osztant fékezek, meg balra index, megvárom míg elmennek, hogy be tudjak kanyarodni balra, oszt mikor indulnék akkor lefulladok. Nyúlok a kulcshoz, ami aztán végtelenítve körbeforog és az önindító nonstop pörög a motor meg nem röffen be mert ugye nincs gyújtás meg az olajnyomás lámpa világít. :devlish: :lol: :lol: :lol:

:lol: ;) ;) Novy olajnyomás-rémtörténetétől rosszat álmodtál? :P ;) ;)

Megosztás:

Akkor én a helyedben már nem bírnék magammal és ha időm engedné azonnal tenném bele! :devlish: Jó munkát hozzá!

Itt nézem az ajtóból hogy mikor tudok kiszaladni vele az autóig. Csak 20 méterre van tőlem, de át kell menni hozzá az "főnöki-irodán" :lol: :lol: :lol:

Lehet hogy majd este teszem bele a Lurdynál ;) Legközelebb szerintem csak akkor lesz időm foglalkozni vele :lol:

Megosztás:

Itt nézem az ajtóból hogy mikor tudok kiszaladni vele az autóig. Csak 20 méterre van tőlem, de át kell menni hozzá az "főnöki-irodán" :devlish: :lol: :lol:

Lehet hogy majd este teszem bele a Lurdynál :lol: Legközelebb szerintem csak akkor lesz időm foglalkozni vele :lol:

Sokat látott már az a parkoló, nem fog meglepődni... ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.