CoolAdam Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Aszfaltos téma. Beszakadt az M1-es autópálya nekem még 1 útvonal minusz hogy Győrbe jussak :devlish: több infó és kép : (www.kisalfold.hu) jobban elemzhető :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Jó neked, nekem 7-kor még fentvannak a gyerekek. :devlish: ;) Sajnos nem nőin, hanem a településen :lol: És már nem 7-kor hanem 6-kor :lol: :lol: Nem baj, hamarabb végzek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 "A lyukba hat autó is belehajtott, mindegyiknek több kereke is kitört." :lol: Azért frankón megcsinálták mi? (gondolom a 6. alvállalkozó már nem tudott mást kispórolni... :lol: ) Kíváncsi vagyok hogy csak 6 ment bele, és annyi jött ki összetörve, vagy több ment bele, de csak 6 jött át rajta :lol: ;) 6210Navigator, Bp és nem jött meg a Telenor ;) Amúgy már nemtom hány éve megvette a Pannont ez az izé. A kék pörgő g.ciség már a Telenor logója, csak a névcserére eddig nem került sor :devlish: Jah J0hnny, megcsiszoltam a szíjtárcsát, és azóta kussol. Köszi mégeCCer :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Na! Az idén nagyon időben kész a bevallásom! 1% megy a MOTE-nek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Aszfaltos téma. Beszakadt az M1-es autópálya Sanci, nem akarsz valamit töredelmesen bevallani? :devlish: Mondjuk, hogy a keverő figyelése helyett fórumoztam? ;) Sajnos nem nőin, hanem a településen :lol: És már nem 7-kor hanem 6-kor :lol: :lol: Nem baj, hamarabb végzek ;) Jaaaa, hát az se rossz. :P Na! Az idén nagyon időben kész a bevallásom! 1% megy a MOTE-nek! Még időben assszem 20-a a határidő. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Ez bármelyik talin előfordulhat. :lol: :lol: ;) ;) :P Tényleg ablakmosó cucc akkor inkább külön kis üvegbe lesz Én is az voltam :lol: de én nem vagyok 26 alatti személy :devlish: így nekem nincsenek is ilyen spec kedvezményeim ;) viszont van cserébe egy céges kártyám amin ingyé pofázok ;) már amennyit, a havi nem céges hívásom ha 500 píz fölött van akkor nagyon meg kellett magamat erőltetnem.. :lol: ;) a céges a legjobb ;) Miért olyan érdekes, hogy mennyi kg-ban az XE ? mert előlre olyan rugók kerülnek be a dizelem alá, és melyik a nehezebb motor az XE vagy az 1.7DR Ezért vagyok kiváncsi. Hát...most így hirtelenjébe a kocsi kap 4 rugót. Két első Spzolitól ( köszi ;) ) Két hátsóval meg a debreceni klubból Zizi cartárs pénteken 1 minitalálkozón dob meg egész jó áron. Igaz azok gyáriak lesznek. Aztán hátsó fékhengerek cserére szorulnak mert szivárog, 4 fékcső mind cserés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Sanci, nem akarsz valamit töredelmesen bevallani? :devlish: Mondjuk, hogy a keverő figyelése helyett fórumoztam? :lol: Nem :lol: semmi közöm ahhoz az úthoz, sőt a többi autópályához sem de egyébként jellemző, hogy szeretnek dolgokat kispórolni dolgokból :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Nem :lol: semmi közöm ahhoz az úthoz, sőt a többi autópályához sem de egyébként jellemző, hogy szeretnek dolgokat kispórolni dolgokból :lol: Vajon most fizet a biztosító, vagy az autósra hárítják a kárt mert nem az út és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel ment. A KRESZ apróbetűs része: úgy válassza meg gépjárműve sebességét, hogy amennyiben az útburkolat hirtelen eltűnik ön előtt időben és biztonsággal meg tudjon állni. :devlish: :lol: Tiszta Hawai, elmentem tankolni, az asszony utánnam kiabállt, mehet bele 10-10liter! (etanol-benzin) Az már majdnem féltank! :lol: Előttem-utánnam astra tankolt szintén felesben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Vajon most fizet a biztosító, vagy az autósra hárítják a kárt mert nem az út és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel ment. A KRESZ apróbetűs része: úgy válassza meg gépjárműve sebességét, hogy amennyiben az útburkolat hirtelen eltűnik ön előtt időben és biztonsággal meg tudjon állni. :devlish: :lol: Tiszta Hawai, elmentem tankolni, az asszony utánnam kiabállt, mehet bele 10-10liter! (etanol-benzin) Az már majdnem féltank! :lol: Előttem-utánnam astra tankolt szintén felesben. Kis gázolajat is nyomjál hozzá. Azzal már több mint fél tank. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Vajon most fizet a biztosító, vagy az autósra hárítják a kárt.. Szerintem egyértelmű lesz a vége ;) ne autózz és nem ér vele baleset avagy fizess paraszt ha beletetted a segged :devlish: -elnézést a kifejezésért.. :lol: Kis gázolajat is nyomjál hozzá. Azzal már több mint fél tank. ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 ....mert előlre olyan rugók kerülnek be a dizelem alá, és melyik a nehezebb motor az XE vagy az 1.7DR Ezért vagyok kiváncsi.... Ha kiderül valamelyik nehezebb, akkor mennyivel vagy beljebb ? :devlish: Mi a cél amúgy a rugócserével ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Jah J0hnny, megcsiszoltam a szíjtárcsát, és azóta kussol. Köszi mégeCCer :devlish: Én nem értek hozzá,nem olvasom olyan sűrűn a TC-t! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Mi a cél amúgy a rugócserével ? A lehasználtak cseréje :devlish: kissé furcsa beállású a kocsija -kissé hasonlít egy startra kész németjucihoz.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 ....egy startra kész németjucihoz.. :lol:.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 jaja :lol: Le kell cserélni..törött a hátsóba is meg az elsőbe is 1 darab :P Hát nem akarom hogy az 1.7DR nehezebb legyen és az orra leüljön. A lehasználtak cseréje :devlish: kissé furcsa beállású a kocsija -kissé hasonlít egy startra kész németjucihoz.. ;) :lol: :lol: :lol: Srácok holnap fizkém-kémia képesítő vizsga ;) Szorítsatok! ;) az egész fórum szorítson ;) Megyek gyakorolni. Holnap jövök sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 ....Le kell cserélni..törött a hátsóba is meg az elsőbe is 1 darab :devlish: Hát nem akarom hogy az 1.7DR nehezebb legyen és az orra leüljön.... Szerintem azért felesleges ezen rágódni, mert nem tudod, hogy milyen állapotban van a rugó, ami bekerül az autóba majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Skacok! Opel16v-Gabinál kell jelentkezni Metáért? :devlish: Én nem értek hozzá,nem olvasom olyan sűrűn a TC-t! :lol: Jah, hogy a totálkáron nem volt? :lol: Akkor visszacsinálom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Skacok! Opel16v-Gabinál kell jelentkezni Metáért? :devlish: Jah, hogy a totálkáron nem volt? :lol: Akkor visszacsinálom :lol: Vagy itt,vagy akaposvári utcában van egy kis autósbolt,ahol Gabi is vásárol. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Vagy itt,vagy akaposvári utcában van egy kis autósbolt,ahol Gabi is vásárol. :lol: Köszi. (TC-n is ajánlották ezt? mert ha nem akkor nem számít :devlish: :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Köszi. (TC-n is ajánlották ezt? mert ha nem akkor nem számít :lol: :lol: ) ne mán,mindjárt utánanézek az olajdokiban! :lol: :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Szervószivattyú. Zoli b+ kitagadlak. Fapados mindkettőnk kocsija! Bezzeg a nejemé, azon van szervó,(na ott berakva kiszedve is felsmerem) ablakemelő, ellenpélda: 2 pontos övek hátul, hátsó ablak törlés az manuális(kiszáll és pucol) 2 helyen rohad és úgy van kilakatolva, hogy rákentem egy félcenti alapozót, na most csiszolom vissza jön a tapasz, alapozó, tapasz, zománc kombináció. azzán majd lealkuszom valahol azt a két fújást pár ezer Ft-ra. Fényezni meg majd otthon rongy és polír. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Skacok! Opel16v-Gabinál kell jelentkezni Metáért? :devlish: Esetleg az Angyal utca? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Esetleg az Angyal utca? Köszi, nem égetően sürgős. Van még majdnem 1000km-em addig, csak előre akartam készülni, mert a múltkor is benyaltam valami finomat... :lol: Castrolnak adták, de szerintem a teszkóban a gazdaságos polcon is találtam volna ilyet, annyira volt castrol. Egy héten belül olyan hangja volt, mint olajcsere előtt. :lol: Most szeretnék valami normális olajat beletenni ELSŐRE. :lol: Gondoltam hogy addig nézelődök, és megveszem előre, ha találok normális áron :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Köszi, nem égetően sürgős. Van még majdnem 1000km-em addig, csak előre akartam készülni, mert a múltkor is benyaltam valami finomat... :lol: Castrolnak adták, de szerintem a teszkóban a gazdaságos polcon is találtam volna ilyet, annyira volt castrol. Egy héten belül olyan hangja volt, mint olajcsere előtt. :lol: Most szeretnék valami normális olajat beletenni ELSŐRE. ;) Gondoltam hogy addig nézelődök, és megveszem előre, ha találok normális áron :devlish: Csak azért javaslom, mert ismerős a terep. :lol: Mi tartjuk karban a srác emelőjét, jó fej nagyon. Egyszer érdeklődtem nála a meta iránt, hát fél perc alatt ilyen lett a fejem :lol: annyi infót kaptam ;) Ja, meg ő a pesti forgalmazó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május20, 2010 Megoszt Elküldve Május20, 2010 Olyantat álmodtam, hogy megyek ihhun egy uccán, osztant fékezek, meg balra index, megvárom míg elmennek, hogy be tudjak kanyarodni balra, oszt mikor indulnék akkor lefulladok. Nyúlok a kulcshoz, ami aztán végtelenítve körbeforog és az önindító nonstop pörög a motor meg nem röffen be mert ugye nincs gyújtás meg az olajnyomás lámpa világít. :lol: :lol: :lol: :lol: Meg még volt pár álmodásom, de azok nem ilyen viccesek. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts