Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

"A lyukba hat autó is belehajtott, mindegyiknek több kereke is kitört." :lol:

Azért frankón megcsinálták mi? (gondolom a 6. alvállalkozó már nem tudott mást kispórolni... :lol: )

Kíváncsi vagyok hogy csak 6 ment bele, és annyi jött ki összetörve, vagy több ment bele, de csak 6 jött át rajta :lol: ;)

6210Navigator, Bp és nem jött meg a Telenor ;) Amúgy már nemtom hány éve megvette a Pannont ez az izé. A kék pörgő g.ciség már a Telenor logója, csak a névcserére eddig nem került sor :devlish:

Jah J0hnny, megcsiszoltam a szíjtárcsát, és azóta kussol. Köszi mégeCCer :lol:

Megosztás:

Sanci, nem akarsz valamit töredelmesen bevallani? :devlish: Mondjuk, hogy a keverő figyelése helyett fórumoztam? ;)

Sajnos nem nőin, hanem a településen :lol: És már nem 7-kor hanem 6-kor :lol: :lol: Nem baj, hamarabb végzek ;)

Jaaaa, hát az se rossz. :P

Na!

Az idén nagyon időben kész a bevallásom!

1% megy a MOTE-nek!

Még időben assszem 20-a a határidő. :lol:

Megosztás:

Ez bármelyik talin előfordulhat. :lol: :lol:

;) ;) :P Tényleg ablakmosó cucc akkor inkább külön kis üvegbe lesz

Én is az voltam :lol: de én nem vagyok 26 alatti személy :devlish: így nekem nincsenek is ilyen spec kedvezményeim ;) viszont van cserébe egy céges kártyám amin ingyé pofázok ;) már amennyit, a havi nem céges hívásom ha 500 píz fölött van akkor nagyon meg kellett magamat erőltetnem.. :lol:

;) a céges a legjobb ;)

Miért olyan érdekes, hogy mennyi kg-ban az XE ?

mert előlre olyan rugók kerülnek be a dizelem alá, és melyik a nehezebb motor az XE vagy az 1.7DR

Ezért vagyok kiváncsi.

Hát...most így hirtelenjébe a kocsi kap 4 rugót. Két első Spzolitól ( köszi ;) ) Két hátsóval meg a debreceni klubból Zizi cartárs pénteken 1 minitalálkozón dob meg egész jó áron. Igaz azok gyáriak lesznek. Aztán hátsó fékhengerek cserére szorulnak mert szivárog, 4 fékcső mind cserés.

Megosztás:

Sanci, nem akarsz valamit töredelmesen bevallani? :devlish: Mondjuk, hogy a keverő figyelése helyett fórumoztam? :lol:

Nem :lol: semmi közöm ahhoz az úthoz, sőt a többi autópályához sem mf1.gif de egyébként jellemző, hogy szeretnek dolgokat kispórolni dolgokból :lol:

Megosztás:

Nem :lol: semmi közöm ahhoz az úthoz, sőt a többi autópályához sem mf1.gif de egyébként jellemző, hogy szeretnek dolgokat kispórolni dolgokból :lol:

Vajon most fizet a biztosító, vagy az autósra hárítják a kárt mert nem az út és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel ment. A KRESZ apróbetűs része: úgy válassza meg gépjárműve sebességét, hogy amennyiben az útburkolat hirtelen eltűnik ön előtt időben és biztonsággal meg tudjon állni. :devlish: :lol:

Tiszta Hawai, elmentem tankolni, az asszony utánnam kiabállt, mehet bele 10-10liter! (etanol-benzin) Az már majdnem féltank! :lol: Előttem-utánnam astra tankolt szintén felesben.

Megosztás:

Vajon most fizet a biztosító, vagy az autósra hárítják a kárt mert nem az út és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel ment. A KRESZ apróbetűs része: úgy válassza meg gépjárműve sebességét, hogy amennyiben az útburkolat hirtelen eltűnik ön előtt időben és biztonsággal meg tudjon állni. :devlish: :lol:

Tiszta Hawai, elmentem tankolni, az asszony utánnam kiabállt, mehet bele 10-10liter! (etanol-benzin) Az már majdnem féltank! :lol: Előttem-utánnam astra tankolt szintén felesben.

Kis gázolajat is nyomjál hozzá. Azzal már több mint fél tank. :lol:

Megosztás:

Vajon most fizet a biztosító, vagy az autósra hárítják a kárt..

Szerintem egyértelmű lesz a vége ;) ne autózz és nem ér vele baleset avagy fizess paraszt ha beletetted a segged :devlish: -elnézést a kifejezésért.. :lol:

Kis gázolajat is nyomjál hozzá. Azzal már több mint fél tank. ;)

:lol: :lol: :lol:

Megosztás:

Mi a cél amúgy a rugócserével ?

A lehasználtak cseréje :devlish: kissé furcsa beállású a kocsija -kissé hasonlít egy startra kész németjucihoz.. :lol:

Megosztás:

jaja :lol:

Le kell cserélni..törött a hátsóba is meg az elsőbe is 1 darab :P

Hát nem akarom hogy az 1.7DR nehezebb legyen és az orra leüljön.

A lehasználtak cseréje :devlish: kissé furcsa beállású a kocsija -kissé hasonlít egy startra kész németjucihoz.. ;)

:lol: :lol: :lol:

Srácok holnap fizkém-kémia képesítő vizsga ;) Szorítsatok! ;) az egész fórum szorítson ;)

Megyek gyakorolni. Holnap jövök

sziasztok!

Megosztás:

Szervószivattyú. Zoli b+ kitagadlak.

Fapados mindkettőnk kocsija!

Bezzeg a nejemé, azon van szervó,(na ott berakva kiszedve is felsmerem) ablakemelő, ellenpélda: 2 pontos övek hátul, hátsó ablak törlés az manuális(kiszáll és pucol) 2 helyen rohad és úgy van kilakatolva, hogy rákentem egy félcenti alapozót, na most csiszolom vissza jön a tapasz, alapozó, tapasz, zománc kombináció. azzán majd lealkuszom valahol azt a két fújást pár ezer Ft-ra. Fényezni meg majd otthon rongy és polír.

Megosztás:

Esetleg az Angyal utca?

Köszi, nem égetően sürgős. Van még majdnem 1000km-em addig, csak előre akartam készülni, mert a múltkor is benyaltam valami finomat... :lol: Castrolnak adták, de szerintem a teszkóban a gazdaságos polcon is találtam volna ilyet, annyira volt castrol. Egy héten belül olyan hangja volt, mint olajcsere előtt. :lol: Most szeretnék valami normális olajat beletenni ELSŐRE. :lol: Gondoltam hogy addig nézelődök, és megveszem előre, ha találok normális áron :devlish:

Megosztás:

Köszi, nem égetően sürgős. Van még majdnem 1000km-em addig, csak előre akartam készülni, mert a múltkor is benyaltam valami finomat... :lol: Castrolnak adták, de szerintem a teszkóban a gazdaságos polcon is találtam volna ilyet, annyira volt castrol. Egy héten belül olyan hangja volt, mint olajcsere előtt. :lol: Most szeretnék valami normális olajat beletenni ELSŐRE. ;) Gondoltam hogy addig nézelődök, és megveszem előre, ha találok normális áron :devlish:

Csak azért javaslom, mert ismerős a terep. :lol: Mi tartjuk karban a srác emelőjét, jó fej nagyon. Egyszer érdeklődtem nála a meta iránt, hát fél perc alatt ilyen lett a fejem :lol: annyi infót kaptam ;)

Ja, meg ő a pesti forgalmazó....

Megosztás:

Olyantat álmodtam, hogy megyek ihhun egy uccán, osztant fékezek, meg balra index, megvárom míg elmennek, hogy be tudjak kanyarodni balra, oszt mikor indulnék akkor lefulladok. Nyúlok a kulcshoz, ami aztán végtelenítve körbeforog és az önindító nonstop pörög a motor meg nem röffen be mert ugye nincs gyújtás meg az olajnyomás lámpa világít. :lol: :lol: :lol: :lol:

Meg még volt pár álmodásom, de azok nem ilyen viccesek. :devlish:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.