Breki Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Csőposta? :devlish: Nyert! :lol: Lift vezérlőpanel. :lol: Van robbanásbiztos pneumatikus rendszer is.....de ez nem az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Neked megvan még az ocsó BiH4xenon a garázsban? :devlish: Szimpla, ha megvan. Minek az néked ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Pont ilyen kellene. Lehet, hogy megvan, de lehet nálam is akad...most nem tudom összeszedni magam... Megoldottam, vettem egy audi szettet.... :lol: :devlish: Hát, hogyha az a C20XE rugó akkor igényt tartanék rá :lol: Hát, vmi nagymotorosból van, mert az én régijeim külön vannak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Megoldottam, vettem egy audi szettet.... :lol: Hát, vmi nagymotorosból van, mert az én régijeim külön vannak. :lol: AudiSaabOpelAstraCaravan :devlish: :lol: :lol: Esetleg valami szép BMW cuccot nem teszek bele? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 AudiSaabOpelAstraCaravan :devlish: :lol: :lol: Esetleg valami szép BMW cuccot nem teszek bele? :lol: Angeleyes már kikerült... :lol: És különben is, most redukáltam a márkákat, mert a merci kikerült...ja nem, mert a projektor még az. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Megoldottam, vettem egy audi szettet.... :lol: Hát, vmi nagymotorosból van, mert az én régijeim külön vannak. :lol: :devlish: akkor jó lenne a cucc, ha opelbe való,nagymotor volt felette :lol: HOlnap rádírok PÜ-be mert most megyek, és megdumáljuk, hogy intézzük a dolgot. Jóccakát mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Szívesen kiegészítem a mechanikus részét. :lol: Nincs kedved valamikor hozzá? Vagy valami baj van azzal amit írtam? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 :lol: akkor jó lenne a cucc, ha opelbe való,nagymotor volt felette :lol: HOlnap rádírok PÜ-be mert most megyek, és megdumáljuk, hogy intézzük a dolgot. Jóccakát mindenkinek! Ok. Nincs kedved valamikor hozzá? Vagy valami baj van azzal amit írtam? :devlish: Megírom, mondtam...csak eléggé el vagyok havazva. Hétvégén is nyomtam 2x12óra melót, aztán nem sok kedvem volt. Ma is 8kor jöttem haza... :lol: De igyekszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Megírom, mondtam...csak eléggé el vagyok havazva. Hétvégén is nyomtam 2x12óra melót, aztán nem sok kedvem volt. Ma is 8kor jöttem haza... :lol: De igyekszem. Jó-jó....nem akartalak csesztetni vele, csak azt hittem sületlenséget írtam. :devlish: Megírod amikor lesz kedved meg időd :lol: Nem sürgős :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Ux8EjHWoc14...feature=related Ezen elhaltam :devlish: Szerk: A nap győztese: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Halihó! Hű..mekkora hülyeséget álmodtam :devlish: A fórumról csináltunk 1 találkozót valami mezőféleségre, aztán mindenki úgy beb*szott mint a disznó :lol: :lol: Viszont elfogyott a pia... és volt 1 ember aki azt mondta, hogy ő még nem elég részeg... fogott egy csövet, és Dáwid Caravanjaból leszívta az ablakmosófolyadékot :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Halihó! Hű..mekkora hülyeséget álmodtam :P A fórumról csináltunk 1 találkozót valami mezőféleségre, aztán mindenki úgy beb*szott mint a disznó ;) ;) Viszont elfogyott a pia... és volt 1 ember aki azt mondta, hogy ő még nem elég részeg... fogott egy csövet, és Dáwid Caravanjaból leszívta az ablakmosófolyadékot ;) ;) ;) :lol: ;) Tud valamit az ember, mert éppen nincs benne ablakmosó ;) :D ;) (De melyik volt az? :lol: :D :D ) Gyááá... nem tudok lemenni holnap Lurdyhoz. Megkaptuk az alkatrészt, és 7-re Bugyin kell lennem. Meddig vagytok ti ott? :devlish: ;) Visszafelé hátha be tudok ugrani :lol: Vagy valaki aki holnap megy, átveszi tőlem ma a csomagot? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Halihó! Hű..mekkora hülyeséget álmodtam :devlish: A fórumról csináltunk 1 találkozót valami mezőféleségre, aztán mindenki úgy beb*szott mint a disznó :lol: :lol: Viszont elfogyott a pia... és volt 1 ember aki azt mondta, hogy ő még nem elég részeg... fogott egy csövet, és Dáwid Caravanjaból leszívta az ablakmosófolyadékot :lol: :lol: ;) Te a jövőbe látsz? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Te a jövőbe látsz? :lol: :lol: ;) ;) Ha még be is rugunk, a folyadékot ne szívjuk le :P :lol: :lol: Tud valamit az ember, mert éppen nincs benne ablakmosó ;) ;) ;) (De melyik volt az? :devlish: ;) ;) ) Hát már én nem emlékszek arra, de vicces volt nagyon ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 :devlish: :lol: :lol: Ha még be is rugunk, a folyadékot ne szívjuk le :lol: Talira mindenki csak üres ablakmosótartállyal mehet be :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Talira mindenki csak üres ablakmosótartállyal mehet be :devlish: és cső nélkül :lol: ( biztos ami biztos ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 és cső nélkül :lol: ( biztos ami biztos ) Áh, a leleményesebbje úgyis talál csövet. :lol: Ha másnem, lehúzunk egy vákumcsövet! :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Áh, a leleményesebbje úgyis talál csövet. ;) Ha másnem, lehúzunk egy vákumcsövet! :devlish: :lol: :lol: :lol: :lol: De azért jó poén volt ez az álom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Talira mindenki csak üres ablakmosótartállyal mehet be :lol: És ha feltöltöm sörrel? ;) ;) és cső nélkül :P ( biztos ami biztos ) Áh, a leleményesebbje úgyis talál csövet. ;) Ha másnem, lehúzunk egy vákumcsövet! :lol: :lol: Vagy elvágjuk a benzincsövet, és a tankból iszunk. :lol: Nah, szóval tényleg, ki az aki holnap Lurdyzik és hajlandó elvinni egy dobozkát ha ma odaadom neki? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 És ha feltöltöm sörrel? :lol: :lol: Most előttem is a kép: 2 enyhén illuminált állapotú egyén kúszik felfele a motorháztetőn, és szemezget az ablakspriccelőkkel... :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 És ha feltöltöm sörrel? ;) ;) Vagy elvágjuk a benzincsövet, és a tankból iszunk. :lol: Nah, szóval tényleg, ki az aki holnap Lurdyzik és hajlandó elvinni egy dobozkát ha ma odaadom neki? :devlish: Na úgy talán be lehet jönni... :lol: Dáwid! Valaki benzinesnek a tankjából aki egy kis Etanolt is önt mellé... BÓÓDÍT VAZEEE :lol: Pannonosok! Nektek is azt írja ki pannon helyett a telefon hogy telenor????? Há hülye ez? vagy megváltozott a pannon? vagy most mivan? szerk. MEgnéztem a pannon honlapját és igen..telenor lett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 :lol: ;) Tud valamit az ember, mert éppen nincs benne ablakmosó :P ;) ;) (De melyik volt az? :lol: ;) ;) ) Gyááá... nem tudok lemenni holnap Lurdyhoz. Megkaptuk az alkatrészt, és 7-re Bugyin kell lennem. Meddig vagytok ti ott? :devlish: ;) Visszafelé hátha be tudok ugrani :lol: Vagy valaki aki holnap megy, átveszi tőlem ma a csomagot? :lol: Éjfélig jöhetsz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Éjfélig jöhetsz. :devlish: Akkor ha 10 körül, vagy kicsit utána esek oda, akkor még jó vagyok. Akkor visszafelé bemenek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Akkor ha 10 körül, vagy kicsit utána esek oda, akkor még jó vagyok. Akkor visszafelé bemenek :devlish: Én van amikor fél 10kor megyek ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május19, 2010 Megoszt Elküldve Május19, 2010 Én van amikor fél 10kor megyek ki :lol: Megbeszéltük. Akkor munka után esek majd be :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts