Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Megoldottam, vettem egy audi szettet.... :lol:

Hát, vmi nagymotorosból van, mert az én régijeim külön vannak. :lol:

:devlish: akkor jó lenne a cucc, ha opelbe való,nagymotor volt felette :lol:

HOlnap rádírok PÜ-be mert most megyek, és megdumáljuk, hogy intézzük a dolgot.

Jóccakát mindenkinek!

Megosztás:

:lol: akkor jó lenne a cucc, ha opelbe való,nagymotor volt felette :lol:

HOlnap rádírok PÜ-be mert most megyek, és megdumáljuk, hogy intézzük a dolgot.

Jóccakát mindenkinek!

Ok.

Nincs kedved valamikor hozzá? Vagy valami baj van azzal amit írtam? :devlish:

Megírom, mondtam...csak eléggé el vagyok havazva. Hétvégén is nyomtam 2x12óra melót, aztán nem sok kedvem volt. Ma is 8kor jöttem haza... :lol: De igyekszem.

Megosztás:

Megírom, mondtam...csak eléggé el vagyok havazva. Hétvégén is nyomtam 2x12óra melót, aztán nem sok kedvem volt. Ma is 8kor jöttem haza... :lol: De igyekszem.

Jó-jó....nem akartalak csesztetni vele, csak azt hittem sületlenséget írtam. :devlish:

Megírod amikor lesz kedved meg időd :lol: Nem sürgős :lol:

Megosztás:

Halihó!

Hű..mekkora hülyeséget álmodtam :devlish:

A fórumról csináltunk 1 találkozót valami mezőféleségre, aztán mindenki úgy beb*szott mint a disznó :lol: :lol: Viszont elfogyott a pia... és volt 1 ember aki azt mondta, hogy ő még nem elég részeg... fogott egy csövet, és Dáwid Caravanjaból leszívta az ablakmosófolyadékot :lol: :lol: ;)

Megosztás:

Halihó!

Hű..mekkora hülyeséget álmodtam :P

A fórumról csináltunk 1 találkozót valami mezőféleségre, aztán mindenki úgy beb*szott mint a disznó ;) ;) Viszont elfogyott a pia... és volt 1 ember aki azt mondta, hogy ő még nem elég részeg... fogott egy csövet, és Dáwid Caravanjaból leszívta az ablakmosófolyadékot ;) ;) ;)

:lol: ;) Tud valamit az ember, mert éppen nincs benne ablakmosó ;) :D ;) (De melyik volt az? :lol: :D :D )

Gyááá... nem tudok lemenni holnap Lurdyhoz. Megkaptuk az alkatrészt, és 7-re Bugyin kell lennem. Meddig vagytok ti ott? :devlish: ;) Visszafelé hátha be tudok ugrani :lol: Vagy valaki aki holnap megy, átveszi tőlem ma a csomagot? :lol:

Megosztás:

Halihó!

Hű..mekkora hülyeséget álmodtam :devlish:

A fórumról csináltunk 1 találkozót valami mezőféleségre, aztán mindenki úgy beb*szott mint a disznó :lol: :lol: Viszont elfogyott a pia... és volt 1 ember aki azt mondta, hogy ő még nem elég részeg... fogott egy csövet, és Dáwid Caravanjaból leszívta az ablakmosófolyadékot :lol: :lol: ;)

Te a jövőbe látsz? ;)

Megosztás:

Talira mindenki csak üres ablakmosótartállyal mehet be :lol:

És ha feltöltöm sörrel?

;) ;)

és cső nélkül :P ( biztos ami biztos )

Áh, a leleményesebbje úgyis talál csövet. ;) Ha másnem, lehúzunk egy vákumcsövet! :lol: :lol:

Vagy elvágjuk a benzincsövet, és a tankból iszunk. :lol:

Nah, szóval tényleg, ki az aki holnap Lurdyzik és hajlandó elvinni egy dobozkát ha ma odaadom neki? :devlish:

Megosztás:

És ha feltöltöm sörrel?

;) ;)

Vagy elvágjuk a benzincsövet, és a tankból iszunk. :lol:

Nah, szóval tényleg, ki az aki holnap Lurdyzik és hajlandó elvinni egy dobozkát ha ma odaadom neki? :devlish:

Na úgy talán be lehet jönni... :lol:

Dáwid! Valaki benzinesnek a tankjából aki egy kis Etanolt is önt mellé... BÓÓDÍT VAZEEE :lol:

Pannonosok! Nektek is azt írja ki pannon helyett a telefon hogy telenor????? Há hülye ez? vagy megváltozott a pannon? vagy most mivan?

szerk.

MEgnéztem a pannon honlapját és igen..telenor lett :lol:

Megosztás:

:lol: ;) Tud valamit az ember, mert éppen nincs benne ablakmosó :P ;) ;) (De melyik volt az? :lol: ;) ;) )

Gyááá... nem tudok lemenni holnap Lurdyhoz. Megkaptuk az alkatrészt, és 7-re Bugyin kell lennem. Meddig vagytok ti ott? :devlish: ;) Visszafelé hátha be tudok ugrani :lol: Vagy valaki aki holnap megy, átveszi tőlem ma a csomagot? :lol:

Éjfélig jöhetsz. ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.