Breki Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Csőposta? :devlish: Nyert! :lol: Lift vezérlőpanel. :lol: Van robbanásbiztos pneumatikus rendszer is.....de ez nem az.
mélykék76 Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Neked megvan még az ocsó BiH4xenon a garázsban? :devlish: Szimpla, ha megvan. Minek az néked ? :lol:
spzoli Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Pont ilyen kellene. Lehet, hogy megvan, de lehet nálam is akad...most nem tudom összeszedni magam... Megoldottam, vettem egy audi szettet.... :lol: :devlish: Hát, hogyha az a C20XE rugó akkor igényt tartanék rá :lol: Hát, vmi nagymotorosból van, mert az én régijeim külön vannak. :lol:
Dáwid Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Megoldottam, vettem egy audi szettet.... :lol: Hát, vmi nagymotorosból van, mert az én régijeim külön vannak. :lol: AudiSaabOpelAstraCaravan :devlish: :lol: :lol: Esetleg valami szép BMW cuccot nem teszek bele? ;)
spzoli Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 AudiSaabOpelAstraCaravan :devlish: :lol: :lol: Esetleg valami szép BMW cuccot nem teszek bele? :lol: Angeleyes már kikerült... :lol: És különben is, most redukáltam a márkákat, mert a merci kikerült...ja nem, mert a projektor még az. ;)
Opeles90 Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Megoldottam, vettem egy audi szettet.... :lol: Hát, vmi nagymotorosból van, mert az én régijeim külön vannak. :lol: :devlish: akkor jó lenne a cucc, ha opelbe való,nagymotor volt felette :lol: HOlnap rádírok PÜ-be mert most megyek, és megdumáljuk, hogy intézzük a dolgot. Jóccakát mindenkinek!
Breki Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Szívesen kiegészítem a mechanikus részét. :lol: Nincs kedved valamikor hozzá? Vagy valami baj van azzal amit írtam? :devlish:
spzoli Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 :lol: akkor jó lenne a cucc, ha opelbe való,nagymotor volt felette :lol: HOlnap rádírok PÜ-be mert most megyek, és megdumáljuk, hogy intézzük a dolgot. Jóccakát mindenkinek! Ok. Nincs kedved valamikor hozzá? Vagy valami baj van azzal amit írtam? :devlish: Megírom, mondtam...csak eléggé el vagyok havazva. Hétvégén is nyomtam 2x12óra melót, aztán nem sok kedvem volt. Ma is 8kor jöttem haza... :lol: De igyekszem.
Breki Elküldve Május18, 2010 Elküldve Május18, 2010 Megírom, mondtam...csak eléggé el vagyok havazva. Hétvégén is nyomtam 2x12óra melót, aztán nem sok kedvem volt. Ma is 8kor jöttem haza... :lol: De igyekszem. Jó-jó....nem akartalak csesztetni vele, csak azt hittem sületlenséget írtam. :devlish: Megírod amikor lesz kedved meg időd :lol: Nem sürgős :lol:
Reeckatee Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Ux8EjHWoc14...feature=related Ezen elhaltam :devlish: Szerk: A nap győztese:
Opeles90 Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 Halihó! Hű..mekkora hülyeséget álmodtam :devlish: A fórumról csináltunk 1 találkozót valami mezőféleségre, aztán mindenki úgy beb*szott mint a disznó :lol: :lol: Viszont elfogyott a pia... és volt 1 ember aki azt mondta, hogy ő még nem elég részeg... fogott egy csövet, és Dáwid Caravanjaból leszívta az ablakmosófolyadékot :lol: :lol: ;)
Dáwid Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 Halihó! Hű..mekkora hülyeséget álmodtam :P A fórumról csináltunk 1 találkozót valami mezőféleségre, aztán mindenki úgy beb*szott mint a disznó ;) ;) Viszont elfogyott a pia... és volt 1 ember aki azt mondta, hogy ő még nem elég részeg... fogott egy csövet, és Dáwid Caravanjaból leszívta az ablakmosófolyadékot ;) ;) ;) :lol: ;) Tud valamit az ember, mert éppen nincs benne ablakmosó ;) :D ;) (De melyik volt az? :lol: :D :D ) Gyááá... nem tudok lemenni holnap Lurdyhoz. Megkaptuk az alkatrészt, és 7-re Bugyin kell lennem. Meddig vagytok ti ott? :devlish: ;) Visszafelé hátha be tudok ugrani :lol: Vagy valaki aki holnap megy, átveszi tőlem ma a csomagot? :lol:
FPepe Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 Halihó! Hű..mekkora hülyeséget álmodtam :devlish: A fórumról csináltunk 1 találkozót valami mezőféleségre, aztán mindenki úgy beb*szott mint a disznó :lol: :lol: Viszont elfogyott a pia... és volt 1 ember aki azt mondta, hogy ő még nem elég részeg... fogott egy csövet, és Dáwid Caravanjaból leszívta az ablakmosófolyadékot :lol: :lol: ;) Te a jövőbe látsz? ;)
Opeles90 Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 Te a jövőbe látsz? :lol: :lol: ;) ;) Ha még be is rugunk, a folyadékot ne szívjuk le :P :lol: :lol: Tud valamit az ember, mert éppen nincs benne ablakmosó ;) ;) ;) (De melyik volt az? :devlish: ;) ;) ) Hát már én nem emlékszek arra, de vicces volt nagyon ;)
FPepe Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 :devlish: :lol: :lol: Ha még be is rugunk, a folyadékot ne szívjuk le :lol: Talira mindenki csak üres ablakmosótartállyal mehet be :lol:
Opeles90 Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 Talira mindenki csak üres ablakmosótartállyal mehet be :devlish: és cső nélkül :lol: ( biztos ami biztos )
astrásgyerek Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 és cső nélkül :lol: ( biztos ami biztos ) Áh, a leleményesebbje úgyis talál csövet. :lol: Ha másnem, lehúzunk egy vákumcsövet! :devlish: :lol:
Opeles90 Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 Áh, a leleményesebbje úgyis talál csövet. ;) Ha másnem, lehúzunk egy vákumcsövet! :devlish: :lol: :lol: :lol: :lol: De azért jó poén volt ez az álom
Dáwid Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 Talira mindenki csak üres ablakmosótartállyal mehet be :lol: És ha feltöltöm sörrel? ;) ;) és cső nélkül :P ( biztos ami biztos ) Áh, a leleményesebbje úgyis talál csövet. ;) Ha másnem, lehúzunk egy vákumcsövet! :lol: :lol: Vagy elvágjuk a benzincsövet, és a tankból iszunk. :lol: Nah, szóval tényleg, ki az aki holnap Lurdyzik és hajlandó elvinni egy dobozkát ha ma odaadom neki? :devlish:
astrásgyerek Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 És ha feltöltöm sörrel? :lol: :lol: Most előttem is a kép: 2 enyhén illuminált állapotú egyén kúszik felfele a motorháztetőn, és szemezget az ablakspriccelőkkel... :devlish: :lol:
Opeles90 Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 És ha feltöltöm sörrel? ;) ;) Vagy elvágjuk a benzincsövet, és a tankból iszunk. :lol: Nah, szóval tényleg, ki az aki holnap Lurdyzik és hajlandó elvinni egy dobozkát ha ma odaadom neki? :devlish: Na úgy talán be lehet jönni... :lol: Dáwid! Valaki benzinesnek a tankjából aki egy kis Etanolt is önt mellé... BÓÓDÍT VAZEEE :lol: Pannonosok! Nektek is azt írja ki pannon helyett a telefon hogy telenor????? Há hülye ez? vagy megváltozott a pannon? vagy most mivan? szerk. MEgnéztem a pannon honlapját és igen..telenor lett :lol:
spzoli Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 :lol: ;) Tud valamit az ember, mert éppen nincs benne ablakmosó :P ;) ;) (De melyik volt az? :lol: ;) ;) ) Gyááá... nem tudok lemenni holnap Lurdyhoz. Megkaptuk az alkatrészt, és 7-re Bugyin kell lennem. Meddig vagytok ti ott? :devlish: ;) Visszafelé hátha be tudok ugrani :lol: Vagy valaki aki holnap megy, átveszi tőlem ma a csomagot? :lol: Éjfélig jöhetsz. ;)
Dáwid Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 Éjfélig jöhetsz. :devlish: Akkor ha 10 körül, vagy kicsit utána esek oda, akkor még jó vagyok. Akkor visszafelé bemenek :lol:
mélykék76 Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 Akkor ha 10 körül, vagy kicsit utána esek oda, akkor még jó vagyok. Akkor visszafelé bemenek :devlish: Én van amikor fél 10kor megyek ki :lol:
Dáwid Elküldve Május19, 2010 Elküldve Május19, 2010 Én van amikor fél 10kor megyek ki :lol: Megbeszéltük. Akkor munka után esek majd be :devlish:
Recommended Posts