Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Bepróbálkoztál a duplázással is? :lol: Ez már csalás ;) Csak egyesével szabad :lol: Nézd csak meg a szabályzatot, nem ér floodolni :lol:

(a francba máááááár... azt hittem ezzel meglesz... :lol: :devlish: )

Nem volt szándékos. Szivat a netkapcsolat(mobilnet), azt hittem nem küldte el a hsz-t mert közben megszakadt. ;) Már jeleztem a modiknak. :P

Elküldve
Nem tudom mit vagy tok oda a 2500 oldallal. Itt még csak 1250-nél járunk. :lol: (több értelme van maximális hsz mennyiség megjelenítésére állítani a fórumot, mint sűrűn lapozni. :lol:)

Amúgy ma ez volt a munkám:

Fotóztam. :devlish:

Ilyen melóra is a Transporter van? Lassan be lehetne vezettetni velük a szolgálati Fronterát :lol:

Elküldve
Ilyen melóra is a Transporter van? Lassan be lehetne vezettetni velük a szolgálati Fronterát :lol:

A fotók között van olyan, ahol látszik a jobb első kereke is a fosvágennek. :lol: Szándékosan van úgy fotózva. :devlish:

Elküldve
A fotókon látszik a jobb első kereke is a fosvágennek. ;)

Láttam, azé mondtam :lol:

Háááááh!!! ENNYI! ;)

itt a 2500 :lol: :lol:

Gyááá... kitörölték Brezsó dupláját... :devlish: szemétség :lol:

Elküldve
Offkirályok :lol: :lol: képesek firkászni, hogy meglegyen a 2500.-ik oldal :lol: elmegy az eszem.. ;) :devlish:

Bevallhatod nyugodtan hogy Te is ezért írtad az utolsót ;) ;) :lol: ;)

;) :P

Elküldve
Háááááh!!! ENNYI! ;)

itt a 2500 :lol: :devlish:

Hogy örül a lelke.. :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Láttam, azé mondtam ;)

Háááááh!!! ENNYI! ;)

itt a 2500 :P :lol:

Gyááá... kitörölték Brezsó dupláját... :devlish: szemétség :lol:

Bruha-hahaha :lol: :lol: ;) ;)

Elküldve

4541_61530.jpg

Jó állapotú hosszbordás szíj eladó....

Ja és elhalt az egyik xenon trafóm, bodottá...eddig 1x láttam vaterán, akkor is 22e ft volt :lol: :devlish:

Elküldve
Ja és elhalt az egyik xenon trafóm, bodottá...eddig 1x láttam vaterán, akkor is 22e ft volt :lol: :lol:

A megalájt ócsóbb :devlish:

Elküldve
....Ja és elhalt az egyik xenon trafóm, bodottá...eddig 1x láttam vaterán, akkor is 22e ft volt :lol: :devlish:....

Mesélj, milyen kell.

Tomekéknak meglehet még a szervópumpájuk ?

Elküldve
Meglepetésként ért ? :lol:

Nem mintha nem így lenne máskor is :lol:

De máskor nincs verseny a következő oldalért :lol: (vagy most is csak én versenyeztem magammal? :devlish: )

Elküldve
De találtam, csak nem tudom miből való. Valszeg ez lesz az.... :lol:

Am emiatt a gyökér miatt gondolkozom nicknév váltáson...szánalmas egy féreg :devlish:

:lol: Hát, hogyha az a C20XE rugó akkor igényt tartanék rá :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.