Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

H.je, a 3 pizzaszelet számít kajának, nem az töltött morzsa :lol:

Fűrészpor ;) én a gulyásleves után most a kupac töltött káposztával küzdök.. :devlish: :lol: ;)

Csirkepaprikás... őőő... cserélem 2 csokis-csigára, és egy fél pizzaszeletre. Nah? ;)

Nincs biznisz :lol: hétvégén Dunaújban mi is főzőcskézünk :P nyúlpörkölt és paprikás krumpli lesz a menü :lol: eddig, meg még majd látjuk mi lesz... ;) ;)

Megosztás:

Csak nem jön az a tetű déháel... :devlish: még jó hogy 10-és 12 közé ígérte magát :lol: :lol: Remélem holnap nem jön, mert ha igen akkor nem tudok menni csütörtökön Lurdyhoz :lol: Ha meghozza az alkatrészt, akkor délután 5-kor el kell indulni Bugyira, mert amíg ott vannak addig nem dolgozhatunk ;) Úgyhogy imádkozni hogy holnap ne jöjjön :lol:

Megosztás:

ez mi? az ékszíj helyét felismertem....

http://pics.coldline.hu/picdetails.php?fna...r_id=159#pictop

Asszem klímakompresszor.

Az jó volt amikor fel volt marva a főút, volt vagy 10 centis szintkülönbség, 30-as tábla, bukkanótábla miegymás, lassítok, lépésben felkaptatok a szintkülönbségnél, hátam mögött Audi jön ezzerrel, duda, villogat, aztán meg ííííííí, bang! Ahogy felértek az alufelnik a 10centis bukkanóra. :lol:

Megint megcopatott az akku, elmentem a CBA-ba, asszony bement, én kint rádióztam, és egy Suzukis öregen röhögtem, hogy égnek a lámpái. ;) Asszony beül, indítok, nyehe-nyehe-nyeheeee..... annyi. :devlish: Gyors telefon, senki nincs a közelben, volt egy kis lejtő, addíg kitoltam, aztán tolom mint állat, beugrok, 2X beraktam rükiben, recseg a váltó, aztán észbekap, kettes, kuplung fel, padló... :lol: Azért megnéztem voln az asszony képét, amikor futok a kocsival, elbacódok, az meg megy tovább sofőr nélkül.... :lol: Hmmm.... nem is olyan vicces. :lol:

Megosztás:

Asszem klímakompresszor.

Az jó volt amikor fel volt marva a főút, volt vagy 10 centis szintkülönbség, 30-as tábla, bukkanótábla miegymás, lassítok, lépésben felkaptatok a szintkülönbségnél, hátam mögött Audi jön ezzerrel, duda, villogat, aztán meg ííííííí, bang! Ahogy felértek az alufelnik a 10centis bukkanóra. :lol:

Megint megcopatott az akku, elmentem a CBA-ba, asszony bement, én kint rádióztam, és egy Suzukis öregen röhögtem, hogy égnek a lámpái. ;) Asszony beül, indítok, nyehe-nyehe-nyeheeee..... annyi. :devlish: Gyors telefon, senki nincs a közelben, volt egy kis lejtő, addíg kitoltam, aztán tolom mint állat, beugrok, 2X beraktam rükiben, recseg a váltó, aztán észbekap, kettes, kuplung fel, padló... :lol: Azért megnéztem voln az asszony képét, amikor futok a kocsival, elbacódok, az meg megy tovább sofőr nélkül.... :lol: Hmmm.... nem is olyan vicces. :lol:

Azt én is megnéztem volna ;)

Megosztás:

Majd akkor lesz ha megveszem hozzá az 5 liter meta mellé az 5 liter gasolinet, és tüzijátékot csinálok belőle.

Na most megyek, és megnézzük a nyomást, meg pár dolgot átlesünk mi lehet bibis, és olajcserét ismegcsinálom, és meglátjuk mit mutat utána.

Miért pont gázolajat? a benzin jobban ég! :lol: ;)

http://filiaexpressz.blog.hu/2010/05/18/sp_vagyok_driftelek

Espé drifteeel :lol: :lol: :lol: bazzeg...

Azért nem kell ennyire komolyan vennie a driftet! ;) ;) :P

Novy? Milyen dolg ez, hogy sunyin veszel egy autót és még egy képet se löksz róla? :devlish:

Megosztás:

Azt én is megnéztem volna :lol:

Na jó, előtte kioktattam, ha esetleg a kocsi jobban gyorsulna mint én rántsa be a kéziféket. :lol: Faxán nekirohantam volna a kocsi hátuljának. :lol:

Szervószivattyú. Zoli b+ kitagadlak.

Hopssz...azt akartam írni, esküszöm!! :lol: De látszik mennyien figyelnek... :devlish:

Megosztás:

Na jó, előtte kioktattam, ha esetleg a kocsi jobban gyorsulna mint én rántsa be a kéziféket. :lol: Faxán nekirohantam volna a kocsi hátuljának. :lol:

Hopssz...azt akartam írni, esküszöm!! :lol: De látszik mennyien figyelnek... :devlish:

Azt vártad, hogy egyből adjam vissza az agr/alapjáratis pofont? :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.