Dáwid Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Amúgy meg miaz hogy senki nem lépett be iwiwen a GalacsDrifTeam-be he? :devlish: mindenki befelé me' szétcsapok. vagy össze. vagy mittomén :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Amúgy meg miaz hogy senki nem lépett be iwiwen a GalacsDrifTeam-be he? :devlish: mindenki befelé me' szétcsapok. vagy össze. vagy mittomén :lol: Én is? :lol: Amúgy ettől az SP akárkitől nagyobb kedvenc most Justin Beiebier vagy ki a zsákom Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Jááááj geccccc. Addig tudnám ütni a fejét amíg belázasodnék. Lúúúúúúzer. :devlish: Driftben jobb vagy az éneklésben ? :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Driftben jobb vagy az éneklésben ? :lol: :lol: :lol: :lol: Szerintem a legértékelhetőbb tevékenysége a napisz@ron való részvétel ;) :devlish: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 H.je, a 3 pizzaszelet számít kajának, nem az töltött morzsa :lol: Fűrészpor ;) én a gulyásleves után most a kupac töltött káposztával küzdök.. :devlish: :lol: ;) Csirkepaprikás... őőő... cserélem 2 csokis-csigára, és egy fél pizzaszeletre. Nah? ;) Nincs biznisz :lol: hétvégén Dunaújban mi is főzőcskézünk :P nyúlpörkölt és paprikás krumpli lesz a menü :lol: eddig, meg még majd látjuk mi lesz... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Driftben jobb vagy az éneklésben ? :lol: :lol: :lol: :lol: Miért? Énekel is? :devlish: Mondjuk Ő is volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Csak nem jön az a tetű déháel... :devlish: még jó hogy 10-és 12 közé ígérte magát :lol: :lol: Remélem holnap nem jön, mert ha igen akkor nem tudok menni csütörtökön Lurdyhoz :lol: Ha meghozza az alkatrészt, akkor délután 5-kor el kell indulni Bugyira, mert amíg ott vannak addig nem dolgozhatunk ;) Úgyhogy imádkozni hogy holnap ne jöjjön :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Én is? :devlish: Amúgy ettől az SP akárkitől nagyobb kedvenc most Justin Beiebier vagy ki a zsákom az legalább kihasználja h a kasztrálás után lett egy kis hangja és neki még elnézzük mert 15 éves, de ez az sp egy homokbánya Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 ez mi? az ékszíj helyét felismertem.... http://pics.coldline.hu/picdetails.php?fna...r_id=159#pictop Asszem klímakompresszor. Az jó volt amikor fel volt marva a főút, volt vagy 10 centis szintkülönbség, 30-as tábla, bukkanótábla miegymás, lassítok, lépésben felkaptatok a szintkülönbségnél, hátam mögött Audi jön ezzerrel, duda, villogat, aztán meg ííííííí, bang! Ahogy felértek az alufelnik a 10centis bukkanóra. :lol: Megint megcopatott az akku, elmentem a CBA-ba, asszony bement, én kint rádióztam, és egy Suzukis öregen röhögtem, hogy égnek a lámpái. ;) Asszony beül, indítok, nyehe-nyehe-nyeheeee..... annyi. :devlish: Gyors telefon, senki nincs a közelben, volt egy kis lejtő, addíg kitoltam, aztán tolom mint állat, beugrok, 2X beraktam rükiben, recseg a váltó, aztán észbekap, kettes, kuplung fel, padló... :lol: Azért megnéztem voln az asszony képét, amikor futok a kocsival, elbacódok, az meg megy tovább sofőr nélkül.... :lol: Hmmm.... nem is olyan vicces. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Asszem klímakompresszor. Az jó volt amikor fel volt marva a főút, volt vagy 10 centis szintkülönbség, 30-as tábla, bukkanótábla miegymás, lassítok, lépésben felkaptatok a szintkülönbségnél, hátam mögött Audi jön ezzerrel, duda, villogat, aztán meg ííííííí, bang! Ahogy felértek az alufelnik a 10centis bukkanóra. :lol: Megint megcopatott az akku, elmentem a CBA-ba, asszony bement, én kint rádióztam, és egy Suzukis öregen röhögtem, hogy égnek a lámpái. ;) Asszony beül, indítok, nyehe-nyehe-nyeheeee..... annyi. :devlish: Gyors telefon, senki nincs a közelben, volt egy kis lejtő, addíg kitoltam, aztán tolom mint állat, beugrok, 2X beraktam rükiben, recseg a váltó, aztán észbekap, kettes, kuplung fel, padló... :lol: Azért megnéztem voln az asszony képét, amikor futok a kocsival, elbacódok, az meg megy tovább sofőr nélkül.... :lol: Hmmm.... nem is olyan vicces. :lol: Azt én is megnéztem volna ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Sh1vRxvUNro...feature=related :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Majd akkor lesz ha megveszem hozzá az 5 liter meta mellé az 5 liter gasolinet, és tüzijátékot csinálok belőle. Na most megyek, és megnézzük a nyomást, meg pár dolgot átlesünk mi lehet bibis, és olajcserét ismegcsinálom, és meglátjuk mit mutat utána. Miért pont gázolajat? a benzin jobban ég! :lol: ;) http://filiaexpressz.blog.hu/2010/05/18/sp_vagyok_driftelek Espé drifteeel :lol: :lol: :lol: bazzeg... Azért nem kell ennyire komolyan vennie a driftet! ;) ;) :P Novy? Milyen dolg ez, hogy sunyin veszel egy autót és még egy képet se löksz róla? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Sh1vRxvUNro...feature=related :lol: :lol: :lol: ;) ;) :P Novy? Milyen dolg ez, hogy sunyin veszel egy autót és még egy képet se löksz róla? :devlish: Mondtam én hogy mocsok ;) Egyre biztosabb vagyok benne hogy rózsaszín, és lehet hogy "hálókitti"-s kipuf vég is van rajta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Ócsópínzes Caravan valakinek? ___1___ ___2___ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Ócsópínzes Caravan valakinek? ___1___ ___2___ Húúú a piros... a... valaki akinek 1.4-es cucc kell, nem dobja velem össze? :devlish: Jah, nem, amennyit én bele tudnék tenni annyiért nem áll be hozzám senki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Rugó nincs? :lol: Hú micsoda drift... :lol: :lol: :lol: De találtam, csak nem tudom miből való. Valszeg ez lesz az.... ;) Am emiatt a gyökér miatt gondolkozom nicknév váltáson...szánalmas egy féreg :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 ... ez mi? az ékszíj helyét felismertem.... http://pics.coldline.hu/picdetails.php?fna...r_id=159#pictop Asszem klímakompresszor. ... Szervószivattyú. Zoli b+ kitagadlak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 ha esetleg vkinek van szép olyan bekarikázott csöve és meg akar válni tőle az irjon Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 ha esetleg vkinek van szép olyan bekarikázott csöve és meg akar válni tőle az irjon :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 http://i41.tinypic.com/23hwvp4.jpg ha esetleg vkinek van szép olyan bekarikázott csöve és meg akar válni tőle az irjon Túl halk az autó? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Túl halk az autó? :devlish: lövésem sincs miaz, csak egy kis helyen ki van szakadva és csuunya mert a többit mind kicseréltettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Azt én is megnéztem volna :lol: Na jó, előtte kioktattam, ha esetleg a kocsi jobban gyorsulna mint én rántsa be a kéziféket. :lol: Faxán nekirohantam volna a kocsi hátuljának. :lol: Szervószivattyú. Zoli b+ kitagadlak. Hopssz...azt akartam írni, esküszöm!! :lol: De látszik mennyien figyelnek... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Na jó, előtte kioktattam, ha esetleg a kocsi jobban gyorsulna mint én rántsa be a kéziféket. :lol: Faxán nekirohantam volna a kocsi hátuljának. :lol: Hopssz...azt akartam írni, esküszöm!! :lol: De látszik mennyien figyelnek... :devlish: Azt vártad, hogy egyből adjam vissza az agr/alapjáratis pofont? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Azt vártad, hogy egyből adjam vissza az agr/alapjáratis pofont? :devlish: Hát csodálkoztam is.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Szervószivattyú. Zoli b+ kitagadlak. Ott a pont. Méghozzá piros. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts