invictus Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Mér köllött az új "szárnyat" felrakni? Meg mér köllött a hátsó pilácsokat kicserélni? A régi nem vót jó? Az enyémen is ilyen lámpák vannak, és szerintem ez olyan változtatás, ami kifejezetten jól áll az opelnek, szerintem éveket fiatalít rajta ez a lámpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Azért ennyire nem lehet lesarkosítani a dolgot, de kimondottan idegesítő mikor 70nél is megy 45el a belsőben...a dugó meg budáig ér miatta. De meg van győződve róla hogy egyedül ő vezet biztonságosan a városban, a többiek száguldoznak :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 de rég vezettem pesten.. a b..sszus szó miért csúnya? :lol: ha azt akarom írni hogy b...sszuskulcs..? le is írom.. basszuskulcs :lol: :devlish: ezt meg leírja... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Az enyémen is ilyen lámpák vannak, és szerintem ez olyan változtatás, ami kifejezetten jól áll az opelnek, szerintem éveket fiatalít rajta ez a lámpa. OK! Akármennyit fiatalít rajta, a rozsdás j.h. sárvédő sokkal többet öregít rajta! :devlish: :lol: :lol: Én má csak inkább azt raktam vóna rendbe ebből a pízből!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Ragasztott :devlish: Köszi!!!! Megcsináltattam és vicces lett a vége: F helyett G astra szélvédőt rakott be az ipse. Minden frankó, kivéve hogy a visszapillantó tükör nem megy a helyére mert annak a felfogatása "más". Szerintetek létezik f-es tükör és g-s szélvédő közé valamiféle adapter? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rauros Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Ja, és hogy az új szélvédőmet ne karistoljam, mindjárt vettem új ablaktörlő gumikat. Baromi jó új modern gumik - az a manapság divatos széles fajta és darabja 1.000,- Ft volt... Örültem nekimint majom a farkának. Aztán felhelyezés után (alig ment a helyére) úgy megnyomoríthattam, hogy pont előttem egy csikban nem töröl. Fuck Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Azt se gondoltam volna hogy a G szélvédő bemegy F-be. :lol: Adapter szerintem tutira nem lesz, vagy mókolsz, vagy a bontóból akasztasz ócsóért egy G tükröt, és kész :devlish: (Lehet hogy a bontós beszámítja az F-es tükröt :lol: :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Debrecenbe van 1 olyan bontó, ahol állnak G astrák...meg F is van. És néztem hogy ne mán....ezek jó állapotú kocsik... 1-2 F sokkal szebb volt mint az enyém :devlish: a G astra meg olynaért beadva mert az orra meg volt nyomva annyira mint amikor Dáwid veszekedett a villanyoszloppal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Debrecenbe van 1 olyan bontó, ahol állnak G astrák...meg F is van. És néztem hogy ne mán....ezek jó állapotú kocsik... 1-2 F sokkal szebb volt mint az enyém :devlish: a G astra meg olynaért beadva mert az orra meg volt nyomva annyira mint amikor Dáwid veszekedett a villanyoszloppal. Nem veszekedtem én vele. Szó nélkül megküldtem grilzlibő' :lol: (nem koalából :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Nem veszekedtem én vele. Szó nélkül megküldtem grilzlibő' :lol: (nem koalából :lol: ) :devlish: Na látom akkor nem vagy olyan fickó aki a takonylevesből kiveszi a hajszálat :lol: Zoli! Rugók? :lol: vagy még most sincs informésön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 :devlish: Na látom akkor nem vagy olyan fickó aki a takonylevesből kiveszi a hajszálat :lol: Szeretnem a kínait, de inkább nem akarom tudni mi van benne. :lol: (ez az a konyha ahol azt, ami mozog, megeszik és azzal, ami nem mozog, azzal fűszerezik) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Szeretnem a kínait, de inkább nem akarom tudni mi van benne. :lol: (ez az a konyha ahol azt, ami mozog, megeszik és azzal, ami nem mozog, azzal fűszerezik) :lol: ;) :lol: Nekem faterom mondta ezt a beszólást amikor horgásztunk, kinyitottam a csontis kis edényt, és kicsapott belőle kőkemény dögszag.. én meg mondtam hogy bassszameg de büdös.. ( közbe szúrtam fel a horogra.. Remélem senki se eszik ) :lol: Fater meg: Nah..a a takonylevesből kiveszed a hajszálat :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 :lol: :devlish: ( közbe szúrtam fel a horogra.. Remélem senki se eszik ) :lol: Nem hat meg. :lol: Apropo épp az etető előtt ülök. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Most jöttem vissza a fornettistől :lol: (és igen kaja van nálam, ráadásul nem félek használni :devlish: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Most jöttem vissza a fornettistől :lol: (és igen kaja van nálam, ráadásul nem félek használni :lol: ) A fornetti kajának számít? Egyél valami normális kaját vagy besül a gyomrod. :devlish: Majd viheted a WD40-et mikor mész a porcelánra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 A fornetti kajának számít? Egyél valami normális kaját vagy besül a gyomrod. :devlish: Majd viheted a WD40-et mikor mész a porcelánra. H.je, a 3 pizzaszelet számít kajának, nem az töltött morzsa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 H.je, a 3 pizzaszelet számít kajának, nem az töltött morzsa :devlish: :lol: :lol: :lol: :lol: TÖLTÖTT MORZSA ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 H.je, a 3 pizzaszelet számít kajának, nem az töltött morzsa :devlish: Ne tetézd. Itt csirkepaprikás meg cukros saláta vigyorog szembe velem. De jól esik :lol: Jó étvágyat mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Ne tetézd. Itt csirkepaprikás meg cukros saláta vigyorog szembe velem. De jól esik :lol: Jó étvágyat mindenkinek! Megvót, de szerintem ha megjött a DHL-es még kiugrok kajálni :devlish: Reggelinek elment ez, de többnek nem. Csirkepaprikás... őőő... cserélem 2 csokis-csigára, és egy fél pizzaszeletre. Nah? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Megvót, de szerintem ha megjött a DHL-es még kiugrok kajálni :devlish: Reggelinek elment ez, de többnek nem. Csirkepaprikás... őőő... cserélem 2 csokis-csigára, és egy fél pizzaszeletre. Nah? :lol: Akkor végy a WD40 mellé egy csavarlazítót is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Nálam csak ropi van... :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 http://filiaexpressz.blog.hu/2010/05/18/sp_vagyok_driftelek Espé drifteeel :devlish: :lol: :lol: bazzeg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Nálam csak ropi van... :devlish: :lol: Rugó nincs? :lol: http://filiaexpressz.blog.hu/2010/05/18/sp_vagyok_driftelek Espé drifteeel :lol: :lol: ;) bazzeg... Hú micsoda drift... ;) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 http://filiaexpressz.blog.hu/2010/05/18/sp_vagyok_driftelek Espé drifteeel :devlish: :lol: :lol: bazzeg... Aki tud, az tud :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 http://filiaexpressz.blog.hu/2010/05/18/sp_vagyok_driftelek Espé drifteeel :devlish: :lol: :lol: bazzeg... Jááááj geccccc. Addig tudnám ütni a fejét amíg belázasodnék. Lúúúúúúzer. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts