Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Mér köllött az új "szárnyat" felrakni? Meg mér köllött a hátsó pilácsokat kicserélni? A régi nem vót jó?

Az enyémen is ilyen lámpák vannak, és szerintem ez olyan változtatás, ami kifejezetten jól áll az opelnek, szerintem éveket fiatalít rajta ez a lámpa.

Megosztás:

Azért ennyire nem lehet lesarkosítani a dolgot, de kimondottan idegesítő mikor 70nél is megy 45el a belsőben...a dugó meg budáig ér miatta.

De meg van győződve róla hogy egyedül ő vezet biztonságosan a városban, a többiek száguldoznak :devlish: :lol:

Megosztás:

Az enyémen is ilyen lámpák vannak, és szerintem ez olyan változtatás, ami kifejezetten jól áll az opelnek, szerintem éveket fiatalít rajta ez a lámpa.

OK!

Akármennyit fiatalít rajta, a rozsdás j.h. sárvédő sokkal többet öregít rajta! :devlish: :lol: :lol:

Én má csak inkább azt raktam vóna rendbe ebből a pízből!!

Megosztás:

Ragasztott :devlish:

Köszi!!!!

Megcsináltattam és vicces lett a vége:

F helyett G astra szélvédőt rakott be az ipse. Minden frankó, kivéve hogy a visszapillantó tükör nem megy a helyére mert annak a felfogatása "más".

Szerintetek létezik f-es tükör és g-s szélvédő közé valamiféle adapter?

Megosztás:

Ja, és hogy az új szélvédőmet ne karistoljam, mindjárt vettem új ablaktörlő gumikat. Baromi jó új modern gumik - az a manapság divatos széles fajta és darabja 1.000,- Ft volt...

Örültem nekimint majom a farkának. Aztán felhelyezés után (alig ment a helyére) úgy megnyomoríthattam, hogy pont előttem egy csikban nem töröl.

Fuck

Megosztás:

Debrecenbe van 1 olyan bontó, ahol állnak G astrák...meg F is van. És néztem hogy ne mán....ezek jó állapotú kocsik... 1-2 F sokkal szebb volt mint az enyém :devlish: a G astra meg olynaért beadva mert az orra meg volt nyomva annyira mint amikor Dáwid veszekedett a villanyoszloppal.

Megosztás:

Debrecenbe van 1 olyan bontó, ahol állnak G astrák...meg F is van. És néztem hogy ne mán....ezek jó állapotú kocsik... 1-2 F sokkal szebb volt mint az enyém :devlish: a G astra meg olynaért beadva mert az orra meg volt nyomva annyira mint amikor Dáwid veszekedett a villanyoszloppal.

Nem veszekedtem én vele. Szó nélkül megküldtem grilzlibő' :lol: (nem koalából :lol: )

Megosztás:

:devlish: Na látom akkor nem vagy olyan fickó aki a takonylevesből kiveszi a hajszálat :lol:

Szeretnem a kínait, de inkább nem akarom tudni mi van benne. :lol: (ez az a konyha ahol azt, ami mozog, megeszik és azzal, ami nem mozog, azzal fűszerezik) :lol:

Megosztás:

Szeretnem a kínait, de inkább nem akarom tudni mi van benne. :lol: (ez az a konyha ahol azt, ami mozog, megeszik és azzal, ami nem mozog, azzal fűszerezik) :lol:

;) :lol:

Nekem faterom mondta ezt a beszólást amikor horgásztunk, kinyitottam a csontis kis edényt, és kicsapott belőle kőkemény dögszag.. én meg mondtam hogy bassszameg de büdös.. ( közbe szúrtam fel a horogra.. Remélem senki se eszik ) :lol:

Fater meg: Nah..a a takonylevesből kiveszed a hajszálat :devlish:

Megosztás:

Ne tetézd. Itt csirkepaprikás meg cukros saláta vigyorog szembe velem. De jól esik :lol: Jó étvágyat mindenkinek!

Megvót, de szerintem ha megjött a DHL-es még kiugrok kajálni :devlish: Reggelinek elment ez, de többnek nem.

Csirkepaprikás... őőő... cserélem 2 csokis-csigára, és egy fél pizzaszeletre. Nah? :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.