Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ez már a "félig megvett saját autód" vagy a HRR? :lol:

egyik sem :lol:

mert már teljesen saját :devlish:

Történet:

Átnéztük, kipróbáltuk húzattam is fékeztem is, semmi gond.

Ez volt szombaton, hétfőn mentünk papírozni, ott se volt semmi baj, pedigmentünk akkor is vele városban, húzatás volt stb semmi gond.

Elindulok haza vele, még mentünk egy ismerőshöz, akkor is a HRR nem birta tartani a lépést, semmi gond. Ismerőstöl hazafelé viszont elkezdett pislogi majd világítani a lámpa. :lol:

Leállítom, beindítom semmi gond, rögtön alszik a lámpa, elindulok, 10perc után ujra kezdődik ugyan ez.

pech

Megosztás:

egyik sem :lol:

mert már teljesen saját :lol:

Történet:

Átnéztük, kipróbáltuk húzattam is fékeztem is, semmi gond.

Ez volt szombaton, hétfőn mentünk papírozni, ott se volt semmi baj, pedigmentünk akkor is vele városban, húzatás volt stb semmi gond.

Elindulok haza vele, még mentünk egy ismerőshöz, akkor is a HRR nem birta tartani a lépést, semmi gond. Ismerőstöl hazafelé viszont elkezdett pislogi majd világítani a lámpa. :lol:

Leállítom, beindítom semmi gond, rögtön alszik a lámpa, elindulok, 10perc után ujra kezdődik ugyan ez.

pech

Én csinálnék egy hirtelen olaj/szűrőcserét(akár valami olcsóbbat), de én tényleg nem értek hozzá.

Amúgy meg hol a képek a szerzeményedről!?!? :lol: ;) :devlish: ;)

Megosztás:

Én csinálnék egy hirtelen olaj/szűrőcserét(akár valami olcsóbbat), de én tényleg nem értek hozzá.

Amúgy meg hol a képek a szerzeményedről!?!? :lol: :lol: :devlish: :lol:

Majd akkor lesz ha megveszem hozzá az 5 liter meta mellé az 5 liter gasolinet, és tüzijátékot csinálok belőle.

Na most megyek, és megnézzük a nyomást, meg pár dolgot átlesünk mi lehet bibis, és olajcserét ismegcsinálom, és meglátjuk mit mutat utána.

Megosztás:

Kiszálltam megnézni a lámpánál hogy mi maradt a felniből, akkorát szólt. Azt semmi baja ;)

Akkor nézd meg azt a gummát jobban ;) lehet vászonszakadásos :P 1x Debrecen előtt egy barom kamionos miatt le kellett mennem az út szélére teljesen és a jobbosok fogtak akkorát, hogy iszonyatot csattant a gép :lol: a felnegeknek semmi bajuk nem lett a 2.5-2.6 bar miatt de az egyik köpeny az eldurrant és mivel hasonló mintájú gumit nem kaptam így lett egy garnitúra Continental a verda alatt ami végülis nem baj de még elfutottak volna volna azok a gumik 3-4 évet kényelmesen :lol:

Én meg nekiálltam egy összetört dugaljat lecserélni a keverőben erre az egyik szilánkja szétcseszte a baj közép ujjamat :lol: jobb ha ma többet nem akarok dolgozni ;) "Zotya-feeling" :devlish:

És ez olyan jó kis visszatérő.. :lol:

Megosztás:

Valami olyasmit ami színtelen , jellegzetes szagú, vízzel korlátlanul elegyedik, nagyobb mértékben pedig befolyásolja az emberi cselekedeteket? :lol:

Ja és olyan Szén-Hidrogén amelyik Hidroxilcsoportot tartalmaz ;)

Te ihatsz ilyet is, nekem elmenne a kedvem tőle ha ilyen néven kéne innom :lol: :lol:

Novy!!! Mi az hogy veszel egy autót, és elfelejtesz szólni róla heh? :lol: Van képed nem kitenni róla képet? :devlish:

Megosztás:

Jah, ez olyan videó, amit mindenkivel meg kéne nézetni, legalább 2x. Nap mint nap tapasztalom pl a gyalogosok, körül se néznek, megy a vakvilágba, persze hogy ledudálom, aztán még meg van sértődve. Át akar menni a zebrán? Megállok mehet, de van amelyiknek már ki kell szólnom, hogy haladjál bazmeg, mert én is haladnék...

No meg az autósoknál is sok a fail. Sokkal veszélyesebb, ha 50nél valaki szüttyög 35el, mintha vki megy a ritmussal 60-65el...

Övhasználat nulla, index minek, jobbra tarts minek, stoptábla minek.

Tegnap számoltam egy 10kms úton, hány embert látok öv nélkül...25nél abbahagytam. Lámpánál számoltam csak, a velem egy irányba közlekedőket. Egy nem indexelő bmw miatt majdnem sikerült leírni a combot, még jó hogy van rajta fék. Mammer a 2sávon belsőben úgy, hogy körülötte nincs senki. és nem is lehet balra kanyarodni. Kérdeztem tőle, hogy most akkor melyik a jobb keze, és nem értette. Az astraval meg gurultam 55el és kijött elém egy vectra, lassítok dudálok, nagyon dudálok, arrébb húzódok, az meg a saját lassú tempójában nem csinál semmit. Még jó, hogy szemből lehúzódott az e46os, mert különben kress lett volna...

Az már vicc kategória, hogy egyesek mennyire lassan ismerik fel a forgalmi helyzetet. Stop táblám volt, megálltam, balról senki, jobbról jön egy tata passattal. Messziről látszott, hogy 12óránál fogja a kormányt 2kézzel. Kiteszi az indexet balra, tehát mellém fog fordulni, de én már kinn vagyok félig a másik sávban, csak villant..nem villant, akkor szenvedj paraszt. Úgy fonta a kalácsot, mi meg röhögtünk rajta a cimbivel, meg is tapsoltuk. Mennyivel egyszerűbb lett volna, ha villant, de ugye nehogymá...

Szvsz. Nem kéne minden jöttment hülyének jogsit adni, és a gyalogosokat is kéne sokkal intenzívebben kreszre tanítani. Vagy ha már szabálytalan, mert nyilván van olyan eset, hogy ez sikerül, akkor legyen tisztában azzal, hogy a saját életével játszik, no meg egy esetleg több másikéval, akiknek azzal kell együtt élniük, hogy elütöttek egy embert...

Megosztás:

Jah, ez olyan videó, amit mindenkivel meg kéne nézetni, legalább 2x. Nap mint nap tapasztalom pl a gyalogosok, körül se néznek, megy a vakvilágba, persze hogy ledudálom, aztán még meg van sértődve. Át akar menni a zebrán? Megállok mehet, de van amelyiknek már ki kell szólnom, hogy haladjál bazmeg, mert én is haladnék...

No meg az autósoknál is sok a fail. Sokkal veszélyesebb, ha 50nél valaki szüttyög 35el, mintha vki megy a ritmussal 60-65el...

Tegnap számoltam egy 10kms úton, hány embert látok öv nélkül...25nél abbahagytam. Lámpánál számoltam csak, a velem egy irányba közlekedőket. Egy nem indexelő bmw miatt majdnem sikerült leírni a combot, még jó hogy van rajta fék. Mammer a 2sávon belsőben úgy, hogy körülötte nincs senki. és nem is lehet balra kanyarodni. Kérdeztem tőle, hogy most akkor melyik a jobb keze, és nem értette. Az astraval meg gurultam 55el és kijött elém egy vectra, lassítok dudálok, nagyon dudálok, arrébb húzódok, az meg a saját lassú tempójában nem csinál semmit. Még jó, hogy szemből lehúzódott az e46os, mert különben kress lett volna...

Az már vicc kategória, hogy egyesek mennyire lassan ismerik fel a forgalmi helyzetet. Stop táblám volt, megálltam, balról senki, jobbról jön egy tata passattal. Messziről látszott, hogy 12óránál fogja a kormányt 2kézzel. Kiteszi az indexet balra, tehát mellém fog fordulni, de én már kinn vagyok félig a másik sávban, csak villant..nem villant, akkor szenvedj paraszt. Úgy fonta a kalácsot, mi meg röhögtünk rajta a cimbivel, meg is tapsoltuk. Mennyivel egyszerűbb lett volna, ha villant, de ugye nehogymá...

Szvsz. Nem kéne minden jöttment hülyének jogsit adni, és a gyalogosokat is kéne sokkal intenzívebben kreszre tanítani. Vagy ha már szabálytalan, mert nyilván van olyan eset, hogy ez sikerül, akkor legyen tisztában azzal, hogy a saját életével játszik, no meg egy esetleg több másikéval, akiknek azzal kell együtt élniük, hogy elütöttek egy embert...

Ezt szépen mondtad, szívemből :devlish:

Szombaton mentem sárándra...Balra kanyarodó sávba állok a lámpánál, 206os előttem. Telefonált...lámpa zöldre váltott elindult és egyenesen a szembejövő sávba kanyarodott be, onnan rántotta vissza. Szerencséje hogy nem állt ott senki

Megosztás:

Rám ilyenkor szoktak dudálni, villogni (utólag :lol: ) és kiabálni, de a f@som fogja megvárni amíg körbeszüttyögi a világot, megyek és kész. Mire ő odaér, én már a következő kereszteződésben vagyok. Azt bírom amikor 5-10 méterre megyek el előtte, úgy hogy ő még áll, mert vár valami csodát, de amikor elmegyek előtte akkor meg dudál és ordít. Há b+ ha nem jössz akkor nem jössz... :devlish:

Megosztás:

Rám ilyenkor szoktak dudálni, villogni (utólag :lol: ) és kiabálni, de a f@som fogja megvárni amíg körbeszüttyögi a világot, megyek és kész. Mire ő odaér, én már a következő kereszteződésben vagyok. Azt bírom amikor 5-10 méterre megyek el előtte, úgy hogy ő még áll, mert vár valami csodát, de amikor elmegyek előtte akkor meg dudál és ordít. Há b+ ha nem jössz akkor nem jössz... :devlish:

Jóóó, én is szoktam menni, de a köv utca elején meg fekvőrendőr volt... :lol:

Megosztás:

Az Pest...ott vagy csúszó kuplung egy-kettő (jaj kinyomócsapágy), ott egy luk bevágok, padlóval,gyorsan fék

vagy ritmusos vezetés és mész együtt a többivel...

én spec tartok egy- másfél kocsi féktávot

ez mi? az ékszíj helyét felismertem....

http://pics.coldline.hu/picdetails.php?fna...r_id=159#pictop

Megosztás:

Az Pest...ott vagy csúszó kuplung egy-kettő (jaj kinyomócsapágy), ott egy luk bevágok, padlóval,gyorsan fék

vagy ritmusos vezetés és mész együtt a többivel...

én spec tartok egy- másfél kocsi féktávot

ez mi? az ékszíj helyét felismertem....

http://pics.coldline.hu/picdetails.php?fna...r_id=159#pictop

Azért ennyire nem lehet lesarkosítani a dolgot, de kimondottan idegesítő mikor 70nél is megy 45el a belsőben...a dugó meg budáig ér miatta.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.