Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Ez hasonló,mint nekem a gyári gyujtáskábelkészlet és az utángyári esete.

64.000Ft a gyári készlet,6.000Ft volt az utángyári...

Mégha szar is az ugy,számoljunk csak hány készlet jön ki belőle... :lol:

Hát ez az....ha minden évben veszek egyet amíg nálam van...nem tart addig ki az autó :lol:

Meg különben is, egy ekkora kis vacakért ennyi pénzt elkérni pofátlanság. Még ha aranyból lenne...

Az olyan, mint amikor a mami jön ki a templomból.

A templom előtt egy fiatalember egy kis asztalon feszületeket, kereszt alakú medálokat árul.

A mami megfog egy pici medált és megkérdezi:

- Ez mennyibe kerül kisfiam?

- 1000 Ft mamikám - válaszol a fiatalember.

- 1000 forint??? Ezé' a kis szaréé :devlish:

Megosztás:

Nah most értem haza... :devlish:

eső-van

szél-van

üzemanyag árak-qrvára van...

Kerepesiről a Hungáriára kanyarodó-íven akkora kátyú hogy azthittem hogy a felni kijön a sárvédő tetején - az is van :lol: :lol: Viszont hogy a Zafira egy ilyen kátyúba-b.szás után 150-nél Érd tetején komoly oldalszélben elengedett kormánnyal egyenesen megy, és még csak nem is ráz, az már felháborító :lol: Kiszálltam megnézni a lámpánál hogy mi maradt a felniből, akkorát szólt. Azt semmi baja :lol:

Jah, és fáradt vagyok ;)

Megosztás:

eső-van

szél-van

Kerepesiről a Hungáriára kanyarodó-íven akkora kátyú hogy azthittem hogy a felni kijön a sárvédő tetején - az is van :lol: :lol: Viszont hogy a Zafira egy ilyen kátyúba-b.szás után 150-nél Érd tetején komoly oldalszélben elengedett kormánnyal egyenesen megy, és még csak nem is ráz, az már felháborító :lol: Kiszálltam megnézni a lámpánál hogy mi maradt a felniből, akkorát szólt. Azt semmi baja :lol:

Jah, és fáradt vagyok ;)

Nálunk ugyanaz, csak most nincs szél, Zafira, kátyú ( a szobában)150, és Érd. ;)

Megosztás:

eső-van

szél-van

Jah, és fáradt vagyok ;)

keleti felől vagy örs felől?

Megosztás:

erre fele én sokat vagyok majd nézem a piros kombikat :lol:

Azokat nézheted, én Caravannal járok :lol: :lol:

Ma meg ráadásul egy sötétkék Zafirával, úgyhogy remekül felismerni benne a piros-caravanost :lol: De fordulok elő arra amúgy elég sokat. Barátnőm közvetlen ezután a kanyar utáni első utcába jár suliba, ugyan abban az utcában lakik haverom barátnője, és őket is dobálom haza elég sűrűn, meg amúgy is azon a környéken van vagy 5 cég akikhez járok heti rendszerességgel :devlish:

Megosztás:

Arra hogy küldjé' neki képet a brokiról :lol: :lol: :lol: ;)

Neked most írtam véletlenül msnen... :P Sok hülye Dávid.. ;) :lol:

Csak meglepődtem, mivel nagyobbnak gondoltalak.

Ja és gondoltam most kezdik a cartársak a "beginning of....." szöveget és jön a link az osztrigáról. :devlish:

Nagyobbnak? Korban, magasság, szélesség, testsúly? ;) Zotyának meg ott van a kedvencekben, semeddig nem tart linkelni... ;)

Megosztás:

Neked most írtam véletlenül msnen... :lol: Sok hülye Dávid.. :lol: :devlish:

Nagyobbnak? Korban, magasság, szélesség, testsúly? :lol: Zotyának meg ott van a kedvencekben, semeddig nem tart linkelni... ;)

Még jó hogy nem vagyok fönt. A végén még azt hittem volna akarsz tőlem valamit ;) :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.