Alex0403 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Emelő van, bak van, szerszám van, fedett hely van, tudás van, alkatrész van, sör van, idő van. Baj van? Dehogy van. :lol: CARAVAN :devlish: Bakker!! Micsoda önbizalom :lol: Megkérdezzük Reeckatee cartársat, hogy mikor van baj? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Emelő van, bak van, szerszám van, fedett hely van, tudás van, alkatrész van, sör van, idő van. Baj van? Dehogy van. ;) CARAVAN :devlish: Hány éve várod hogy ezt elsüthesd? :lol: :lol: :lol: :lol: Pörögjéééé. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Találtam vmit, de nem tudom ez az-e amit mondtam. Am a héten hosszbordásszíj csere lesz valamikor...de j :devlish: ó Hát nemtom... C20XE rugó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Bakker!! Micsoda önbizalom :lol: Megkérdezzük Reeckatee cartársat, hogy mikor van baj? :lol: Nekem mondod, hogy Lenon, vagy Lenin? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Szárnyakat? Képek? :lol: Hagyd a fenébe a ragasztót, tegyél átmenőcsavart! :lol: :lol: Igen igen! Képeket szeretnénk :devlish: sima 95 utáni a régi fajta helyett :lol: de azér tessék: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Ez hasonló,mint nekem a gyári gyujtáskábelkészlet és az utángyári esete. 64.000Ft a gyári készlet,6.000Ft volt az utángyári... Mégha szar is az ugy,számoljunk csak hány készlet jön ki belőle... :lol: Hát ez az....ha minden évben veszek egyet amíg nálam van...nem tart addig ki az autó :lol: Meg különben is, egy ekkora kis vacakért ennyi pénzt elkérni pofátlanság. Még ha aranyból lenne... Az olyan, mint amikor a mami jön ki a templomból. A templom előtt egy fiatalember egy kis asztalon feszületeket, kereszt alakú medálokat árul. A mami megfog egy pici medált és megkérdezi: - Ez mennyibe kerül kisfiam? - 1000 Ft mamikám - válaszol a fiatalember. - 1000 forint??? Ezé' a kis szaréé :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Nah most értem haza... :devlish: eső-van szél-van üzemanyag árak-qrvára van... Kerepesiről a Hungáriára kanyarodó-íven akkora kátyú hogy azthittem hogy a felni kijön a sárvédő tetején - az is van :lol: :lol: Viszont hogy a Zafira egy ilyen kátyúba-b.szás után 150-nél Érd tetején komoly oldalszélben elengedett kormánnyal egyenesen megy, és még csak nem is ráz, az már felháborító :lol: Kiszálltam megnézni a lámpánál hogy mi maradt a felniből, akkorát szólt. Azt semmi baja :lol: Jah, és fáradt vagyok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Nah most értem haza... :devlish: eső-van szél-van üzemanyag árak-qrvára van... Kerepesiről a Hungáriára kanyarodó-íven akkora kátyú hogy azthittem hogy a felni kijön a sárvédő tetején - az is van :lol: :lol: Viszont hogy a Zafira egy ilyen kátyúba-b.szás után 150-nél Érd tetején komoly oldalszélben elengedett kormánnyal egyenesen megy, és még csak nem is ráz, az már felháborító :lol: Kiszálltam megnézni a lámpánál hogy mi maradt a felniből, akkorát szólt. Azt semmi baja :lol: Jah, és fáradt vagyok ;) Nálunk ugyanaz, csak most nincs szél, Zafira, kátyú ( a szobában)150, és Érd. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Nah most értem haza... :devlish: eső-van szél-van üzemanyag árak-qrvára van... Kerepesiről a Hungáriára kanyarodó-íven akkora kátyú hogy azthittem hogy a felni kijön a sárvédő tetején - az is van :lol: :lol: Viszont hogy a Zafira egy ilyen kátyúba-b.szás után 150-nél Érd tetején komoly oldalszélben elengedett kormánnyal egyenesen megy, és még csak nem is ráz, az már felháborító :lol: Kiszálltam megnézni a lámpánál hogy mi maradt a felniből, akkorát szólt. Azt semmi baja :lol: Jah, és fáradt vagyok ;) keleti felől vagy örs felől? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 keleti felől vagy örs felől? Örs felől, a Lágymányosi felé, a két kanyarodó sáv közül a jobb oldalin, a külső íven. 3 vagy 4 is van egymás mellett-mögött-fölött-alatt-mindehol :devlish: még a levegő is kátyús vazze... Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Örs felől, a Lágymányosi felé, a két kanyarodó sáv közül a jobb oldalin, a külső íven. 3 vagy 4 is van egymás mellett-mögött-fölött-alatt-mindehol :devlish: még a levegő is kátyús vazze... erre fele én sokat vagyok majd nézem a piros kombikat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Örs felől, a Lágymányosi felé, a két kanyarodó sáv közül a jobb oldalin, a külső íven. 3 vagy 4 is van egymás mellett-mögött-fölött-alatt-mindehol :devlish: még a levegő is kátyús vazze... Há' arra nem járunk eeee :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 erre fele én sokat vagyok majd nézem a piros kombikat :lol: Azokat nézheted, én Caravannal járok :lol: :lol: Ma meg ráadásul egy sötétkék Zafirával, úgyhogy remekül felismerni benne a piros-caravanost :lol: De fordulok elő arra amúgy elég sokat. Barátnőm közvetlen ezután a kanyar utáni első utcába jár suliba, ugyan abban az utcában lakik haverom barátnője, és őket is dobálom haza elég sűrűn, meg amúgy is azon a környéken van vagy 5 cég akikhez járok heti rendszerességgel :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Bakker!! Micsoda önbizalom :lol: Megkérdezzük Reeckatee cartársat, hogy mikor van baj? :devlish: Én tudom, hogy azt Te nem akarod tudni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Bazze Zoli...most látom kisebb vagy nálam. :devlish: (Nem beszóni és nem linkelni meleg osztriga kocsmákat) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Bazze Zoli...most látom kisebb vagy nálam. :devlish: (Nem beszóni és nem linkelni meleg osztriga kocsmákat) Mire gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Mire gondolsz? Arra hogy küldjé' neki képet a brokiról :devlish: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Mire gondolsz? Csak meglepődtem, mivel idősebbnek gondoltalak. Ja és gondoltam most kezdik a cartársak a "beginning of....." szöveget és jön a link az osztrigáról. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 ....Csak meglepődtem, mivel nagyobbnak gondoltalak.... Mekkorának ? :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Mekkorának ? :devlish: :lol: Mármint életkor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Arra hogy küldjé' neki képet a brokiról :lol: :lol: :lol: ;) Neked most írtam véletlenül msnen... :P Sok hülye Dávid.. ;) :lol: Csak meglepődtem, mivel nagyobbnak gondoltalak. Ja és gondoltam most kezdik a cartársak a "beginning of....." szöveget és jön a link az osztrigáról. :devlish: Nagyobbnak? Korban, magasság, szélesség, testsúly? ;) Zotyának meg ott van a kedvencekben, semeddig nem tart linkelni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Mármint életkor :lol: Még alig pörsen neki! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Mekkorának ? :lol: :lol: Neked is megtelt a leveleződ, vagy csak nem használod? :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Még alig pörsen neki! :devlish: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Neked most írtam véletlenül msnen... :lol: Sok hülye Dávid.. :lol: :devlish: Nagyobbnak? Korban, magasság, szélesség, testsúly? :lol: Zotyának meg ott van a kedvencekben, semeddig nem tart linkelni... ;) Még jó hogy nem vagyok fönt. A végén még azt hittem volna akarsz tőlem valamit ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts