Alex0403 Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Emelő van, bak van, szerszám van, fedett hely van, tudás van, alkatrész van, sör van, idő van. Baj van? Dehogy van. :lol: CARAVAN :devlish: Bakker!! Micsoda önbizalom :lol: Megkérdezzük Reeckatee cartársat, hogy mikor van baj? :lol:
daykiller Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Emelő van, bak van, szerszám van, fedett hely van, tudás van, alkatrész van, sör van, idő van. Baj van? Dehogy van. ;) CARAVAN :devlish: Hány éve várod hogy ezt elsüthesd? :lol: :lol: :lol: :lol: Pörögjéééé. ;)
Opeles90 Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Találtam vmit, de nem tudom ez az-e amit mondtam. Am a héten hosszbordásszíj csere lesz valamikor...de j :devlish: ó Hát nemtom... C20XE rugó? :lol:
zotya975 Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Bakker!! Micsoda önbizalom :lol: Megkérdezzük Reeckatee cartársat, hogy mikor van baj? :lol: Nekem mondod, hogy Lenon, vagy Lenin? :devlish:
beligrom Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Szárnyakat? Képek? :lol: Hagyd a fenébe a ragasztót, tegyél átmenőcsavart! :lol: :lol: Igen igen! Képeket szeretnénk :devlish: sima 95 utáni a régi fajta helyett :lol: de azér tessék:
Breki Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Ez hasonló,mint nekem a gyári gyujtáskábelkészlet és az utángyári esete. 64.000Ft a gyári készlet,6.000Ft volt az utángyári... Mégha szar is az ugy,számoljunk csak hány készlet jön ki belőle... :lol: Hát ez az....ha minden évben veszek egyet amíg nálam van...nem tart addig ki az autó :lol: Meg különben is, egy ekkora kis vacakért ennyi pénzt elkérni pofátlanság. Még ha aranyból lenne... Az olyan, mint amikor a mami jön ki a templomból. A templom előtt egy fiatalember egy kis asztalon feszületeket, kereszt alakú medálokat árul. A mami megfog egy pici medált és megkérdezi: - Ez mennyibe kerül kisfiam? - 1000 Ft mamikám - válaszol a fiatalember. - 1000 forint??? Ezé' a kis szaréé :devlish:
Dáwid Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Nah most értem haza... :devlish: eső-van szél-van üzemanyag árak-qrvára van... Kerepesiről a Hungáriára kanyarodó-íven akkora kátyú hogy azthittem hogy a felni kijön a sárvédő tetején - az is van :lol: :lol: Viszont hogy a Zafira egy ilyen kátyúba-b.szás után 150-nél Érd tetején komoly oldalszélben elengedett kormánnyal egyenesen megy, és még csak nem is ráz, az már felháborító :lol: Kiszálltam megnézni a lámpánál hogy mi maradt a felniből, akkorát szólt. Azt semmi baja :lol: Jah, és fáradt vagyok ;)
zotya975 Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Nah most értem haza... :devlish: eső-van szél-van üzemanyag árak-qrvára van... Kerepesiről a Hungáriára kanyarodó-íven akkora kátyú hogy azthittem hogy a felni kijön a sárvédő tetején - az is van :lol: :lol: Viszont hogy a Zafira egy ilyen kátyúba-b.szás után 150-nél Érd tetején komoly oldalszélben elengedett kormánnyal egyenesen megy, és még csak nem is ráz, az már felháborító :lol: Kiszálltam megnézni a lámpánál hogy mi maradt a felniből, akkorát szólt. Azt semmi baja :lol: Jah, és fáradt vagyok ;) Nálunk ugyanaz, csak most nincs szél, Zafira, kátyú ( a szobában)150, és Érd. ;)
beligrom Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Nah most értem haza... :devlish: eső-van szél-van üzemanyag árak-qrvára van... Kerepesiről a Hungáriára kanyarodó-íven akkora kátyú hogy azthittem hogy a felni kijön a sárvédő tetején - az is van :lol: :lol: Viszont hogy a Zafira egy ilyen kátyúba-b.szás után 150-nél Érd tetején komoly oldalszélben elengedett kormánnyal egyenesen megy, és még csak nem is ráz, az már felháborító :lol: Kiszálltam megnézni a lámpánál hogy mi maradt a felniből, akkorát szólt. Azt semmi baja :lol: Jah, és fáradt vagyok ;) keleti felől vagy örs felől?
Dáwid Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 keleti felől vagy örs felől? Örs felől, a Lágymányosi felé, a két kanyarodó sáv közül a jobb oldalin, a külső íven. 3 vagy 4 is van egymás mellett-mögött-fölött-alatt-mindehol :devlish: még a levegő is kátyús vazze...
beligrom Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Örs felől, a Lágymányosi felé, a két kanyarodó sáv közül a jobb oldalin, a külső íven. 3 vagy 4 is van egymás mellett-mögött-fölött-alatt-mindehol :devlish: még a levegő is kátyús vazze... erre fele én sokat vagyok majd nézem a piros kombikat :lol:
spzoli Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Örs felől, a Lágymányosi felé, a két kanyarodó sáv közül a jobb oldalin, a külső íven. 3 vagy 4 is van egymás mellett-mögött-fölött-alatt-mindehol :devlish: még a levegő is kátyús vazze... Há' arra nem járunk eeee :lol: :lol:
Dáwid Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 erre fele én sokat vagyok majd nézem a piros kombikat :lol: Azokat nézheted, én Caravannal járok :lol: :lol: Ma meg ráadásul egy sötétkék Zafirával, úgyhogy remekül felismerni benne a piros-caravanost :lol: De fordulok elő arra amúgy elég sokat. Barátnőm közvetlen ezután a kanyar utáni első utcába jár suliba, ugyan abban az utcában lakik haverom barátnője, és őket is dobálom haza elég sűrűn, meg amúgy is azon a környéken van vagy 5 cég akikhez járok heti rendszerességgel :devlish:
Reeckatee Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Bakker!! Micsoda önbizalom :lol: Megkérdezzük Reeckatee cartársat, hogy mikor van baj? :devlish: Én tudom, hogy azt Te nem akarod tudni :lol:
Reeckatee Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Bazze Zoli...most látom kisebb vagy nálam. :devlish: (Nem beszóni és nem linkelni meleg osztriga kocsmákat)
spzoli Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Bazze Zoli...most látom kisebb vagy nálam. :devlish: (Nem beszóni és nem linkelni meleg osztriga kocsmákat) Mire gondolsz?
Dáwid Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Mire gondolsz? Arra hogy küldjé' neki képet a brokiról :devlish: :lol: :lol: :lol:
Reeckatee Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Mire gondolsz? Csak meglepődtem, mivel idősebbnek gondoltalak. Ja és gondoltam most kezdik a cartársak a "beginning of....." szöveget és jön a link az osztrigáról. :devlish:
mélykék76 Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 ....Csak meglepődtem, mivel nagyobbnak gondoltalak.... Mekkorának ? :devlish: :lol:
Reeckatee Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Mekkorának ? :devlish: :lol: Mármint életkor :lol:
spzoli Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Arra hogy küldjé' neki képet a brokiról :lol: :lol: :lol: ;) Neked most írtam véletlenül msnen... :P Sok hülye Dávid.. ;) :lol: Csak meglepődtem, mivel nagyobbnak gondoltalak. Ja és gondoltam most kezdik a cartársak a "beginning of....." szöveget és jön a link az osztrigáról. :devlish: Nagyobbnak? Korban, magasság, szélesség, testsúly? ;) Zotyának meg ott van a kedvencekben, semeddig nem tart linkelni... ;)
J0hnny Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Mármint életkor :lol: Még alig pörsen neki! :devlish:
Dáwid Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Mekkorának ? :lol: :lol: Neked is megtelt a leveleződ, vagy csak nem használod? :devlish: :lol:
Reeckatee Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Még alig pörsen neki! :devlish: :lol: :lol: :lol:
Dáwid Elküldve Május17, 2010 Elküldve Május17, 2010 Neked most írtam véletlenül msnen... :lol: Sok hülye Dávid.. :lol: :devlish: Nagyobbnak? Korban, magasság, szélesség, testsúly? :lol: Zotyának meg ott van a kedvencekben, semeddig nem tart linkelni... ;) Még jó hogy nem vagyok fönt. A végén még azt hittem volna akarsz tőlem valamit ;) :lol:
Recommended Posts